Brand Persépsi mangrupikeun Konci pikeun Marketing Suksés

Persépsi Merek

Nalika kuring mimiti nganjang ka Chicago sareng sepuh kuring sababaraha taun ka pengker, urang ngalakukeun kunjungan wajib ka Menara Sears (ayeuna dikenal salaku Willis Tower). Leumpang blok ka gedong sareng ningali - anjeun mimiti mikirkeun naon anu matak héran rékayasa éta. Éta 4.56 juta kaki pasagi kotor, jangkungna 110 lantai, nyandak 3 taun ngawangun sareng nganggo beton cekap pikeun ngadamel jalan raya dalapan jalur, panjangna lima mil.

Teras anjeun kana lift sareng naék kana 103 lantai ka Skydeck. Dina waktos éta, 1453 kaki di luhur taneuh, anjeun hilap ngeunaan gedongna. Ningali di Chicago, Lake Michigan, sareng cakrawala ngagelebug anjeun jauh. Persépsi totalna robih tina dasar gedong ka luhur na.

Panempoan udara di Chicago, Illionis ningali kalér ti Sears To

Aya masalah sareng persépsi ... éta condong nyasar ka urang. Upami anjeun teras-terasan nangtung di handapeun Menara Willis, anjeun moal pernah ngahargaan kota anu luar biasa anu anjeun tuju. Kami condong ngalakukeun ieu salaku pemasar. Kami condong nempatkeun perusahaan urang atanapi produk atanapi jasa na salaku inti kahirupan para nasabah. Kami pikir kami gedong pangageungna di dunya. Urang tiasa ageung, tapi pikeun kota - anjeun ngan ukur salah sahiji rébuan gedong.

Kadang-kadang klien kami naros ka kami ngeunaan ngembangkeun jaringan sosial swasta, dumasar-pelanggan. Aranjeunna kaget nalika urang nyebatkeun aranjeunna yén aranjeunna henteu penting. Aranjeunna ngagaleuh rébuan klien anu dipiboga ku aranjeunna, kaayaan di industri, para ahli anu ngagaduhan staf, jumlah telepon anu aranjeunna nampi, jumlah hit kana halaman wébna, yada, yada, yada. Aranjeunna ngaluncurkeun jaringan ... teu aya anu paduli. Teu aya anu sumping. Ayeuna éta pencét ego sareng aranjeunna éra ... janten aranjeunna ngalakukeun hal-hal sapertos maksa konsumén pikeun nganggo jaringan pikeun pangrojong, lebet aranjeunna sacara otomatis, sareng maksa manajer anu bertanggung jawab pikeun ngagedéan kumaha hébatna jaringan anu tumuh. Ngahiap.

Upami aranjeunna ngartos persépsi palanggan, aranjeunna henteu bakal pernah turun di jalan éta. Aranjeunna bakal terang yén aranjeunna mangrupikeun bagian alit tina dinten damel umum konsumén. Sugan aranjeunna lebet kana slot 15-menit saminggu sakali yén palanggan parantos sisihkan pikeun nganggo produkna. Upami aranjeunna ngartos persépsi palangganna, panginten aranjeunna bakal nyorong tetep lincah sareng responsif kana kabutuhan kliénna tibatan nanem modal dina hal konsuménna henteu kedah atanapi hoyong. Daripada ngembangkeun jaringan sosial, panginten aranjeunna bakal ngembangkeun éditor anu langkung saé, bagian FAQ, atanapi nempatkeun pidéo tambahan ngeunaan cara ngungkit alatna.

Persépsi sanés ngan ukur ngadangukeun konsumén anjeun, tapi ngeunaan ngartos bisnis anjeun tina sudut pandangna:

  • Ngartos kumaha, iraha, sareng kunaon aranjeunna nganggo anjeun.
  • Ngartos naon anu aranjeunna resep ngeunaan anjeun sareng naon anu ngaganggu aranjeunna.
  • Ngartos naon anu bakal ngajantenkeun kahirupan aranjeunna langkung gampang dianggo sareng anjeun.
  • Ngartos kumaha anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna langkung nilai.

Nalika anjeun terang éta, gunakeun pendekatan éta dina pamasaran anjeun. Sugan anjeun bakal langkung saé henteu daptar 438 fitur anu anjeun tambihan dina rilis pangénggalna - sareng gantina ngaku yén anjeun terang palanggan anjeun sibuk ku padamelan anu langkung penting ... tapi salami 15 menit aranjeunna meryogikeun anjeun, anjeun salawasna aya. .

2 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju pisan sareng anjeun Douglas! Kacuali anjeun terang klien anjeun sareng naon peran anjeun dina kahirupan aranjeunna, anjeun moal tiasa ngembangkeun kampanye pamasaran anu suksés. Persépsi aranjeunna ngeunaan perusahaan anjeun penting pikeun suksés dina pasar anu tangguh.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.