Tips Ngahindaran Hoream Merk sareng Stratégi Email Anjeun

ambek-ambekan

Kami nembe nyebarkeun infographic dina survey burnout dimana konsumén janten tahan pikeun terus dibom ku survey. Dina hak ieu mangrupikeun analisis anu saé anu disayogikeun ku Emailvisi ngeunaan kumaha konsumén ngabom bener-bener tiasa ngahasilkeun ambek-ambekan merek.

nu YouGov jeung Emailvisi Panilitian naroskeun palanggan pikeun pendapatna ngeunaan koréspondén pamasaran, sareng masihan terang kana salah kaprah pamasaran anu tiasa dilakukeun anu tiasa nyandak rasa ambek-ambekan mérek. Panilitianana mendakan:

  • 75% dilaporkeun yén aranjeunna bakal ngambek mérek saatos dibom ku email
  • 71% nyebatkeun nampi pesen anu teu dipénta sabab janten hoream
  • 50% ngaraos salah namina mangrupikeun alesan pikeun nganggap kirang merek
  • 40% nyatakeun yén nyalahkeun gender bakal mangaruhan pangaruh négatip

Kalayan segmentasi sareng sasaran anu langkung saé, para pemasar tiasa nyingkahan pitfalls ieu, tapi ieu mangrupikeun tantangan nalika konsumen tetep teu daék masihan informasi dasar bahkan:

  • Ngan 28% nunjukkeun yén aranjeunna bakal daék ngabagi nami
  • Ngan 37% bakal daék ngabagi umur aranjeunna
  • Ngan 38% persén bakal nyingkab jinisna

Tips luhur pikeun nyieun kampanye pamasaran email pinter

  • Anggo téknologi pikeun ngajembatan sela-sela mérek sareng konsuménna: Unggal interaksi anu dilakukeun ku palanggan sareng bisnis online, ti kotektak dina halaman wéb, dugi ka kabuka teras pencét dina email, kana tweet, atanapi anu mésér di toko tiasa dicekel pikeun ngahasilkeun data anu berharga. Ayeuna aya generasi anyar parangkat lunak anu didaptarkeun pikeun ngabantosan bisnis ngartos data ieu anu disebut Customer Intelligence. Téknologi CI ngaktipkeun para pemasar ngawangun pamasaran anu ditargét sareng dipersonalisasi anu didasarkeun kana propil konsumén anu khas sareng / atanapi interaksi anu kaliwat ku langganan.
  • Kenalan palanggan anjeun: Konsumén mangrupikeun individu sareng pemasar online kedah ngawangun hubungan hiji-ka-hiji sareng aranjeunna. Ku ngembangkeun pesen anu ditujukeun, mérek online gaduh kasempetan pikeun ngingetan konsumén ku élmuna. Ngaliwatan sentuhan pribadi ieu, perusahaan tiasa komunikasi dina cara anu relevan sareng langkung pikaresepeun.
  • Incentivize konsumén Anjeun: Palanggan kedah dibujuk pikeun masihan data na. Nganggo kompetisi sareng tawaran artos pikeun narik perhatian aranjeunna bakal ngabantosan aranjeunna ngaraos kauntungan tina ngabagi data na.
  • Judul sareng masalah email: Unggal panggero pikeun tindakan kedah nguatkeun nilai dina ngalaksanakeun tindakan éta, maka kedah terlibat, nyiptakeun pikagumbiraeun sareng ngahirupkeun pangalaman anu dibungkus ku mérek anjeun. Seruan aksi ieu kedah ditepikeun dina garis jejer sareng dikuatkeun dina eusi dina email. Éta mangrupikeun kesan anu munggaran sareng patalina sareng garis matuh bakal ditangtoskeun naha email bakal dibuka atanapi bakal tetep leungit dina koropak.
  • Ngaropea nawaran anjeun: Entong ngantep intél pelanggan janten runtah. Paripolah beuli sateuacanna sareng inpormasi anu disayogikeun ku pelanggan ku langkung waktos tiasa dianggo pikeun nyiptakeun kampanye anu dituju. Personalisasi tawaran anjeun tiasa hartosna bédana antara hiji klik sareng jual.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.