Pamasaran Dioptimalkeun: Naha Anjeun Kedah Ngepaskeun Segmentasi Merk kana Aktivasina & Ngalaporkeun

ségméntasi mérek

Kalayan jumlah data anu seueur didamel di sababaraha saluran pamasaran, mérek ditantang pikeun ngatur sareng aktipkeun aset data anu leres pikeun maksimalkeun pungsi kinerja lintas-kanal. Pikeun langkung ngartos target target anjeun, ngajalankeun langkung seueur penjualan, sareng ngirangan limbah pamasaran, anjeun kedah ngajajarkeun ségméntasi mérek anjeun kalayan aktipitas digital sareng ngalaporkeun.

Anjeun kedah ngajajarkeun kunaon aranjeunna mésér sareng saha anu ngagaleuh (segmentasi audién) kana naon (pangalaman) jeung kumaha (aktip digital) sahingga sadaya usaha anjeun dina halaman anu sami.

Alesan konci pikeun alignment ieu nyaéta pikeun ningkatkeun efisiensi sareng nyingkronkeun usaha anjeun supados masing-masing elemen tiasa dianggo dina hubungan anu sanés. Nyaho naon anu janten target audién nangtoskeun naon inisiatif pamasaran anu kedah anjeun anggo pikeun ngiringan aranjeunna, anu dina gilirannana ngarahkeun anjeun kana wawasan anu leres pikeun ningkatkeun segmentasi anjeun. Mangrupikeun siklus anu aya hubunganana sareng simbiosis.

Segmentasi ngarahkeun strategi anjeun

Segmentasi pastikeun pesen anu leres -> dugi ka anu leres -> dina waktos anu pas. Éta ogé saé pisan épékonomis dibandingkeun pamasaran massal. Ku ngabagi-bagi pangguna anu berprestasi tinggi anjeun bakal ningkatkeun hubungan sareng pangguna anu ayeuna pikeun ngajalankeun langkung nilai tina pemirsa anjeun. Alignment segmentation anjeun sareng stratégi aktivasina mangrupakeun konci.

Ku meunangkeun pamahaman paripolah konsumen anjeun gaduh wawasan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun konvérsi. Segmentasi mangrupikeun alat anu ngabantosan anjeun nganalisis agrégat konsumén anu bagikeun ciri umum.

Ku nargétkeun bagéan-bagéan anu ngagaduhan kecenderungan pangluhurna pikeun kalibet, anjeun tiasa ngembangkeun strategi pamasaran anu langkung épéktip anu langkung saé ngalayanan kabutuhan konsumen sareng pamustunganana naekeun konvérsi.

5 unsur bagéan anu paling épéktip kedahna

  1. ukuran - dumasar kana ukuran, kakuatan pameseran, sareng profil segmen
  2. Pisan - tina massa kritis anu nguntungkeun
  3. Diaksés - salah sahiji anu gampang dicandak
  4. Bedana - béda ti batur
  5. Kalayan - anu ngamungkinkeun program / kampanye anu épéktip dikembangkeun

Pikeun ngabagi pasar sacara leres, anjeun kedah ngabagi kana sababaraha kelompok anu béda sareng kabutuhan khusus, ciri, atanapi paripolah anu meryogikeun produk atanapi campuran pamasaran anu misah. Éta konci pikeun ngaktipkeun bagéan pamirsa anu anjeun parantos ngaidentipikasi di sakumna ékosistem digital.

Segmentasi udagan anjeun kedah dilakukeun dumasar kana

  • Konsumén mana anu pangsaéna ngaréspon merek anjeun (s)
  • Naon anu paling ngabahas kabutuhan sareng motivasi anu mésér
  • Dimana konsumén dina siklus mésér
  • Karakteristik quantifiable anu numbu ka KPI sapertos ukuran sareng pangsa pasar
  • Gampang idéntifikasi persona (profil)
  • Kelayakan dina nargétkeun (dumasar kana fiskal, sumberdaya, sareng tinimbangan praktis) sareng poténsi kamekaran anu tetep dina ruas éta

Anjeun kedah ngartos paripolah mésér unggal ruas sareng ngembangkeun profil konsumen (ngalangkungan survey sareng ngalacak halaman wéb anu data).

  • Anjeun kedah mimitian ku studi DNA mérek pikeun meunteun kaunggulan / kalemahan mérek
  • Bagéan pikeun ngaidentipikasi kelompok sasaran pikeun difokuskeun
  • Identipikasi udagan primér sareng sékundér
  • Ngadegkeun posisi brand
  • Aktipkeun target pikeun berinteraksi sareng merek dina cara anu bermakna

Sakali anjeun parantos ruas target pemirsa anjeun, anjeun kedah milarian anu mangaruhan, duta besar merek, penginjil, sareng pangacara. Ngagunakeun jalma atanapi kelompok ieu, anjeun tiasa ngamaksimalkeun efisiensi aktivasina mérek sareng ningkatkeun tingkat réspon.

Segmentasi ngadorong aktivasina éfisién

Pikeun ngaoptimalkeun efisiensi manajemén mérek sareng ngahontal / nahan kaunggulan kalapa anjeun sareng ningkatkeun konvérsi, anjeun kedah ngajagi segmentasi merek, olahtalatah, sareng aktip.

Suksés ngabagi-bagi mérek anjeun sareng ngajantenkeunana sareng kanaékan aktivasina:

  • Luhur tina kasadaran pipikiran
  • Brand kawasna
  • Mésér mérek

Ngagunakeun sumber data CRM sareng pihak katilu anjeun, anjeun tiasa ngabagi pemirsa sareng ngabantosan rencana anjeun. Ku ngaidentipikasi palanggan pangsaéna anjeun, anjeun tiasa fokus kana média pangsaéna pikeun ngahontal aranjeunna sareng pesen anu pangsaéna pikeun ngalibetkeun aranjeunna.

Nalika anjeun ngarencanakeun kagiatan pamasaran anjeun anjeun kedah tetep émutan supados anjeun tiasa nangtoskeun elemen mana anu kedah dilebetkeun kana campuran pamasaran anjeun. Campuran anu leres tina kagiatan pamasaran sareng kendaraan pakait pisan sareng paripolah target audién.

Pamisahan pasar sareng ngawangun dalil nilai anu dibédakeun mangrupikeun dua alat anu pangkuatna pamasaran pikeun nungtun strategi marketing. Éta jelas ngaidentipikasi target konsumén mana anu bakal ngahasilkeun pangunjung anu luhur dina konvérsi sareng nyayogikeun pandangan anu langkung saé ngeunaan kumaha pikeun ngahontal sareng ngalaksanakeunna.

Sakali anjeun parantos milarian ségméntasi, anjeun tiasa ngajajarkeunana sareng aktivasina. Aktipitas mérek ngalibatkeun ngahirupkeun mérek di pasar. Éta ngeunaan nganteurkeun kamekaran mérek ku ngagunakeun sadaya kasempetan kanal pikeun ngahubung sareng konsumen sareng memperdalam pangalaman / hubunganana sareng mérek anjeun. Anjeun kedah:

  • Ngarobih strategi merek janten rencana kagiatan anu inovatif
  • Ngembangkeun hubungan pasar anu langkung caket sareng konsumén
  • Ngalaksanakeun program aktivasina konsumén
  • Girang katingali mérek sareng ayana saluran
  • Ngawaskeun pamekaran pasar sareng kinerja merek

Ngadegkeun kantétan anu émosional atanapi rasional antara konsumen sareng merk anjeun pikeun ngabina papacangan anu paling penting. Ieu diluyukeun sareng kumaha anjeun ngadamel persépsi sareng tingkah laku anu aya hubunganana sareng perusahaan anjeun.

Ngalaporkeun merek masihan anjeun wawasan anu langkung saé kana segmentasi

Ngalaporkeun anu diluyukeun kana segmentasi ngabantosan nyayogikeun wawasan anu diperyogikeun pikeun nginpokeun prosés pamasaran sareng ngabimbing ngembangkeun kampanye.

Ngalereskeun bagéan kana ngalaporkeun, ngamungkinkeun anjeun nangtoskeun bagéan mana anu paling nguntungkeun sahingga anjeun tiasa ningkatkeun épisiénsi sasaran. Strategi ieu nyayogikeun anjeun gambaran anu langkung akurat ngeunaan bagéan mana anu nyumbang kana ROI anjeun, mana anu peryogi perhatian anu langkung ageung sareng langkung seueur sumber daya, sareng mana anu kedah dileungitkeun.

Alignment sami sareng optimalisasi

Tepi kalapa anjeun gumantung kana anjeun mendakan pemirsa anu pas pikeun produk / jasa anjeun, teras kéngingkeun pesen anu pas pikeun aranjeunna.

Segmentasi mangrupikeun alat pikeun ngabantosan ngahontal ieu, tapi kajabi upami ditargetkeun sareng campuran pamasaran anu leres, anjeun nyéépkeun efisiensi sareng motong kana wates anjeun. Toko data anu anjeun ageung kedah dianggo pikeun nangtoskeun saha anu kedah diajak sareng kumaha cara ngahontal éta sacara épéktip pikeun nyetir Dursasana. Sakali anjeun gaduh sekuen anu disaluyukeun sareng optimalisasi, sareng ngungkulan ngalaporkeun anu sami épéktip pikeun kéngingkeun wawasan, maka anjeun tungtungna gaduh élmu anu anjeun peryogikeun pikeun sacara optimal ngaoptimalkeun konvérsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.