Tips pikeun Merék Ngajaga Gebang Twitter Saimbang

mérek tips twitter

Kami parantos ngalakukeun sababaraha hal pikeun ningkatkeun pidangan Twitter kami ayeuna-ayeuna. Kuring yakin tim di Twitter parantos langkung agrésif dina ningkatkeun kualitas sareng najong spammers ... sareng éta nunjukkeun. Dina Martech Zone twitter akun, kami parantos ngerjakeun milarian sareng nuturkeun akun énggal, ngabagi inpormasi anu kawéntar ti sakumna wéb, nambihan poto sareng video pikeun ngadeukeutkeun papacangan, sareng ngawaskeun laporan kami langkung caket.

Rata-rata mérek AS ngirimkeun 221 tweet saminggu. Unggal tweet mangrupikeun kasempetan pikeun pakait langsung sareng konsumén; tapi upami aranjeunna ngan saukur promosi diri, mérek tiasa kaleungitan perhatian audiénna. Nyatana, 61% jalma nyarios yén aranjeunna bakal motong hubungan sosialna sareng mérek anu henteu nyayogikeun aranjeunna kontén anu aya hubunganana. Sedengkeun proporsi anu persis beda-beda bisnis kana bisnis, dinten demi dinten bahkan menit demi menit - campuran anu atos terpadu tina eusi anu dikurasi bakal nyiptakeun mérek anu kuat ku ayana sosial anu séhat. Sproutsocial: Naha Anjeun Ngajaga Tuang Twitter Séhat?

Infographic ieu nyarioskeun kasaimbangan tujuan tweet anjeun. Entong hilap ogé bagikeun jinis-jinis tweet… Eupan Twitter janten pikaboseneun nalika éta ngan ukur judul sareng tautan anu teu aya tungtungna. Tambihkeun sababaraha paguneman kalayan henteu aya tautan, unggah poto langsung tina aplikasi Twitter, sareng kaitkeun akun Youtube anjeun pikeun autopublish ka Twitter. Sareng upami anjeun kaleungitan pengikut, parios infographic kami anu kawéntar pisan, Naha Jalma Ngabobol Anjeun Di Twitter.

anu-anjeun-ngajaga-a-séhat-twitter-feed

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.