Pidéo: Naon ari mérekna?

mérek godfrey

Asosiasi Pemasaran Amérika (AMA) ngahartikeun mérek salaku ngaran, istilah, desain, simbol, atanapi fitur naon waé anu ngaidentipikasi barang atanapi jasa hiji jalma anu bénten tina anu ngajualna.

Hésé milari patarosan anu langkung saderhana: Saha anjeun? Naha perusahaan anjeun aya? Naon anu ngajantenkeun anjeun bénten sareng kompetisi? Nanging, éta mangrupikeun sababaraha patarosan paling hese anu tiasa dijawab ku bisnis. Alesan alusna ogé. Aranjeunna nyerang jantung bisnis, nilai inti sareng tujuan inti. Sareng ayana pisan di pasar anu kompetitif.

The folks di Godfrey ngahijikeun infographic pidéo keren ieu dina mérek:

Anjeun tiasa ngaunduh salinan PDF Branding anu parantos réngsé di dieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.