Merek Hebat Ngembangkeun Langkung Waktos

getamac2

Abdi resep iklan Mac.

getamac2

Kaseueuran jalma ngalakukeunana, kusabab aranjeunna lucu, tanpa nyigeung. Aranjeunna henteu ngiringan kami nganggo detil produk, tapi dina 30 detik atanapi kirang, resonasi sareng pemirsa, sabab aranjeunna leres-leres nyeri?.

Nalika anjeun nonton aranjeunna, gampang pikeun nganggap yén Mac sareng Apple sacara umum sok ngagaduhan iklan anu saé. Tapi katingal gancang kana sababaraha hal éta pariwara mimiti, ngungkabkeun bebeneran anu awon, sareng hartosna kuring awon. Apple ngamimitian pisan mirip sareng PC kalayan salinan iklan beurat, ngajual fitur tibatan manpaat.

Kampanye Apple 1979 Adams

Kampanye Apple 1979 Adams

Di hiji tempat di sapanjang jalan, aranjeunna mendakan sora sareng rasa humorna. Iklan mimiti masih saeutik teuing "téks beurat", tapi nepi ka 1979 aranjeunna parantos diajar kakuatan visual sareng judul anu kuat salaku sarana pikeun narik perhatian urang. Kana waktosna, iklanna janten langkung seueur visual, anu ogé kakuatan nyata produkna. Aranjeunna mendakan sora aranjeunna.

Tujuan pikeun unggal bisnis nyaéta pikeun milarian sorana. Merek henteu ngaluncurkeun sapinuhna, aranjeunna mekar kana waktos. Internét sareng média sosial masihan anjeun kasempetan pikeun ngagancangkeun épolusi anjeun upami anjeun konsisten ngalangkungan platform. Tantangan na nyaéta pikeun nyiptakeun kapribadian anu pikaresepeun dina Twitter atanapi Friendfeed, anu didukung ku kapribadian halaman wéb anjeun sareng sésana pamasaran sareng iklan anjeun.

Sareng nalika IBM nyatakeun tungtung ka Iklan sakumaha urang terang Jigana bakal salawasna aya rohangan pikeun iklan anu cerdas, ngalakonan anu dirojong ku mérek anu pinter sareng pikaresepeun.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju sapinuhna sareng artikel anjeun sareng iklan Mac mangrupikeun bisnis, pikaresepeun sareng ngandung humor anu tiasa janten konci pikeun pangwangunan anu saé.

  2. 2

    Anu kuring mendakan anu pikaresepeun ngeunaan iklan Apple nyaéta aranjeunna henteu kedah ngajual produkna. Aranjeunna nyarioskeun ka anjeun kumaha pikareueuseun produk anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.