Brand24: Ngagunakeun dengekeun Sosial ka Nangtayungan jeung tumuwuh Usaha anjeun

monitoring24 brandXNUMX sosial

Kami nembé nyarios sareng klién ngeunaan ngamangpaatkeun média sosial sareng kuring rada kaganggu kumaha négatipna. Aranjeunna jujur ​​ngarasa siga éta nyéépkeun waktos, yén aranjeunna ngan saukur teu tiasa ngahontal hasil bisnis sareng konsuménna nongkrong di Facebook sareng situs séjén. Éta henteu percanten yén ieu masih kapercayaan anu nyebar ku bisnis saatos dasawarsa diajar kumaha nyebarkeun strategi sareng alat pikeun ngabantosan. Ngan 24% mérek nyatakeun yén leres ajaran sosial

Naon Dengekeun Sosial?

Déngékeun sosial mangrupikeun prosés ngamangpaatkeun alat-alat pangimeutan sacara real-time pikeun ngadangukeun perkawis mérek, produk, jalma atanapi industri online, ogé ngukur sesebutan tina waktos. Alat-alat khusus diperyogikeun kumargi mesin pencari henteu ngalaporkeun inpormasi ieu sacara real-time - sering kaleungitan seuseueurna paguneman dina situs média sosial sadayana.

Daripada ngabahas ku nampilkeun statistik anu luar biasa, urang ngan nunjukkeun ka aranjeunna kumaha jalanna. Kami parantos nyobian Brand24 sakedik langkung sasasih ayeuna sareng resep gampang pikeun nyetél sareng ngawas merek, jalma, produk sareng industri urang nyalira ngalangkungan platform - teras waspada nalika aya kasempetan. Brand24 ngagaduhan antar muka anu beresih pisan, tiasa dibayangkeun, sareng ngagaduhan peringatan email anu lengkep.

mockup brand24

Ngagunakeun Listening Sosial pikeun Ngajaga sareng Tumuh Usaha anjeun

Kami nunjukkeun ka palanggan kami kumaha ngungkit média sosial pikeun kahadéan, ngajalankeun sababaraha ton skenario:

  1. palayanan - kami ngajalankeun sababaraha patarosan sareng ngaidentipikasi dimana merkna parantos didugikeun sacara online, tapi teu aya anu ti perusahaan na némbalan. Éta kasempetan leungit pikeun mayunan kaayaan négatip sareng ngabantosan salah sahiji konsuménna kaluar ... tapi aranjeunna sono. Perusahaan henteu sadar yén paguneman lumangsung dimana aranjeunna henteu langsung ditandé dina paguneman.
  2. penjualan - kami ngajalankeun sababaraha patarosan ngeunaan jasa aranjeunna sareng nunjukkeun aranjeunna dimana sababaraha palanggan poténsial anu online naroskeun ngeunaan jasa anu aranjeunna tawarkeun… tapi réspon na sadayana jaringan prospek anu nyobian nyayogikeun sababaraha nasihat. Bayangkeun upami salah sahiji tim penjualanna parantos ngintip sareng nyayogikeun tanggepan profesional. Palanggan énggal? 54% pemasar B2B nyarios yén aranjeunna parantos ngahasilkeun kalungguhan tina média sosial
  3. promosi - perusahaan ngahadiran sababaraha acara industri dimana aranjeunna ngamajukeun jasa. Kami nunjukkeun aranjeunna dimana jalma anu sanés dina industri aranjeunna nyetél rapat anu dijadwalkeun sareng calon nasabah sateuacan acara ngalangkungan média sosial. 93% kaputusan mésér pembeli dipangaruhan ku média sosial
  4. Marketing - perusahaan ngalakukeun sababaraha pamasaran tradisional tapi henteu pernah nyorong jalma-jalma kana situsna kanggo inpormasi lengkep. Dina situsna, aranjeunna ngagaduhan ebook sareng sumber sanésna, tapi aranjeunna henteu pernah ngamajukeun online. Kami nunjukkeun aranjeunna kumaha pesaingna hasil ngamajukeun eusi sareng nyetir ngawujud ka halaman badarat.
  5. ingetan - Kami nunjukkeun ka perusahaan yén perusahaan sanés anu ngabantosan klienna online dina pandangan umum, nyayogikeun dukungan hébat ku saluran naon waé ... kumaha waé anu dipikahoyong ku pelanggan. Henteu ngan ukur sarana anu hébat pikeun ngajaga konsumén anjeun, tapi ngamungkinkeun calon nasabah anu sanés ningali jasa hébat. Ngan 39% usaha ngalaporkeun ngagunakeun data palanggan sareng pola paripolah pikeun ngawangun strategi marketing
  6. wawasan - kami naroskeun kumaha aranjeunna kéngingkeun eupan balik kana produk sareng jasa na aranjeunna nyarios yén aranjeunna ngalakukeun survei berkala sareng telepon kalayan klien. Kami nunjukkeun aranjeunna kumaha aranjeunna tiasa ngajalankeun rupa-rupa survey dina média sosial pikeun kéngingkeun eupan balik anu tetep sareng klien aktip tanpa nyéépkeun artos. 76% pemasar nyarios yén aranjeunna kedah langkung fokus kana data pikeun hasil
  7. pangaruh - perusahaan ngagaduhan pengecer sareng mitra di industri anu menonjol, tapi aranjeunna henteu sadar ieu sareng mangaruhan sababaraha jalma sareng perusahaan online. Kami nunjukkeun aranjeunna kumaha aranjeunna tiasa mendakan sareng milari bantosan influencer pikeun ngahontal pemirsa anu anyar sareng relevan tanpa nyéépkeun artos dina iklan.
  8. alus namina - kami nunjukkeun aranjeunna kumaha aranjeunna tiasa ngawas sareng ngaréspon kritik négatip anu didamel sacara online dina pandangan umum. Henteu ngan ukur aranjeunna tiasa ngaréspon, aranjeunna tiasa nyayogikeun réspon anu ngamungkinkeun calon nasabah sanésna wawasan kumaha ogé aranjeunna jaga kaayaan ieu.
  9. Harita - kami nyayogikeun aranjeunna sababaraha situs ulasan khusus dina industri aranjeunna, sababaraha anu aranjeunna bahkan henteu terang aya. Kami mendakan aranjeunna ku ngalakukeun panilitian ngeunaan tempat pesaingna disebatkeun. 90% konsumén percanten kana saran peer langkung ti 14% anu percanten kana iklan
  10. eusi - nalika kami nunjukkeun interaksi pesaingna, kami tiasa ngaidentifikasi sababaraha paguneman lengkep anu ngagaduhan seueur perhatian - kasempetan sampurna pikeun nyerat ebook atanapi ngaleupaskeun infographic.
  11. Pilarian organik - kami nunjukkeun aranjeunna kumaha ngabagi infographics nyababkeun disebatkeun, anu nyababkeun situs sanésna ngabagi aranjeunna, ngahasilkeun tautan anu saluyu pisan sareng otoritip anu ngadorong peringkat pamilarian organik.
  12. rekrutmen - kami nunjukkeun aranjeunna kumaha aranjeunna tiasa ngamimitian nargétkeun sareng narik bakat pikeun perusahaanna ngalangkungan média sosial.
  13. tren - Kami nunjukkeun aranjeunna kumaha jejer di industri aranjeunna boh ngembang atanapi nyusut kana waktos, ngamungkinkeun aranjeunna nyandak kaputusan pasar sareng pamasaran anu langkung saé ngeunaan produk sareng jasa na.
  14. jaringan - Kami nunjukkeun kumaha éta henteu sering sabaraha jalma anu nuturkeun mérek, halaman, atanapi jalma dina média sosial - éta kumaha aranjeunna ngaktipkeun koneksi kana jaringan anyar prospek.

Mimitian Percobaan Brand24 Gratis

Upami perusahaan anjeun hurung Slack, Brand24 gaduh integrasi anu saé. Malah langkung saé, aranjeunna ngagaduhan anu saé pisan app mobile ogé.

aplikasi mobile brand24

Statistik ngupingkeun sosial ti B2C

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.