Brandmentions: Monitoring Reputation, Analisis Sentimen, sareng Tanda pikeun Milarian sareng Média Sosial

Ngawaskeun Reputasi Brandmentions, Milarian, Média Sosial, sareng Analisis Sentimen

Sedengkeun seuseueurna platform tech pamasaran pikeun monitoring reputasi sareng analisis sentimen museur murni dina média sosial, Markéksi mangrupikeun sumber anu komprehensif pikeun ngawaskeun salah sahiji atanapi sadayana sebutan mérek anjeun online.

Naon waé properti digital anu dikaitkeun kana situs anjeun atanapi disebatkeun mérek anjeun, produk, hashtag, atanapi nami pagawé… diawasi sareng dilacak. Sareng platform Brandmentions nyayogikeun peringatan, pelacakan, sareng analisis séntimén. Markéksi ngamungkinkeun usaha pikeun:

  • Ngawangun Hubungan Dursasana - Panggihan sareng terlibat sareng konsumén anjeun sareng pangaruh utama dina Ecological anjeun anu bakal masihan paparan mérek anu langkung ageung & wawasan anu hébat ngeunaan target pasar anjeun.
  • Acquire sareng Nahankeun Palanggan - Kenalkeun kapentingan inti konsumén anjeun sareng nyiptakeun produk anu bakal nyumponan kabutuhan sareng kahoyong anu pasti. BrandMentions ngawartosan anjeun dimana ngamajukeun produk anjeun sareng milarian palanggan énggal.
  • Ngatur Reputasi Merek - Ku salawasna sadar saha anu nyarios ngeunaan anjeun sareng naon, anjeun ngagaduhan kakawasaan pikeun ngartos sareng ngajagi reputasi anjeun dina pasar anu saing pisan.

BrandMentions parantos janten alat anu peryogi pisan pikeun ngukur kasuksésan kampanye pamasaran urang. Kami kerja keras ngawangun kasadaran merek kami online, sareng teu aya alat anu sanés anu kami uji coba mendakan saloba sebutan anu aya hubunganana sareng BrandMentions. Kami ngarékoméndasikeun pisan!

Mark Traphagen, Sutradara Senior Brand Evangelism di Batu Temple

Sareng situs wéb, Markéksi monitor sareng néwak média sosial nyebatkeun dina LinkedIn, Reddit, Facebook, Foursquare, Twitter, Pinterest, sareng Youtube.

Fitur Brandmentions Kalebet:

  • Pangimeutan Wéb sareng Sosial - Monitor sadaya anu dicarioskeun ngeunaan perusahaan atanapi produk anjeun dina sadaya saluran anu penting, naha éta wéb atanapi média sosial. Brand Mentions ngajantenkeun anjeun mutahir ku sadayana anu penting di pasar anjeun sareng naon waé anu nyambung ka perusahaan anjeun, nyayogikeun perhatosan langsung-langsung kana koropak anjeun.

web ngupingkeun sosial

  • Nénjo Pesaing - Nganalisis strategi pesaing anjeun sanés ngan ukur pilihan. Mangrupikeun bagian penting tina strategi kamekaran anjeun. Langkung seueur anjeun mendakan ngeunaan bisnis sareng pesaing anjeun, langkung seueur anjeun tiasa diajar, adaptasi, sareng pamustunganana mekar. Anjeun ayeuna tiasa nénjo pesaing ti sudut anu sanés sareng gaduh pandangan anu langkung jelas ngeunaan dimana kompetisi éta leres-leres nangtung.

mata-mata pesaing

  • Bewara Real-Time - Pilarian terang saha anu nyebatkeun anjeun sareng dimana waktos aranjeunna ngalakukeun. BrandMentions masihan anjeun bewara real-time unggal waktos anjeun kéngingkeun sebutan atanapi tautan anyar. Anjeun ayeuna gaduh aksés instan kana sadaya data kritis anu aya hubunganana sareng merk anjeun ngalangkungan wéb sareng jaringan sosial.

bewara nyata waktu

Rekening Brandmentions kuring

Kuring geus ngagunakeun Markéksi pikeun sababaraha bulan ayeuna sareng éta hebat pisan. Kamampuh ngawaskeun sadayana dina platform tunggal pisan mangpaat. Sacara harfiah ngan ukur sababaraha menit pikeun nyetél akun sareng nambihan sababaraha topik (ogé situs abdi) kanggo ngupingkeun.

brandmentions - Martech Zone

Email anu lengkep unggal dinten nampi nyaéta naon anu kuring kedah marios sareng ngaréspon salah sahiji situs abdi anu disebatkeun ku nami atanapi ku URL:

Tanda Email pikeun Brand atanapi URL nyebatkeun

Kusabab mimiti dianggo Markéksi, Abdi parantos:

  • Identipikasi publikasi sanés anu nyolong kontén kuring. Aranjeunna parantos ngaleungitkeun kontén éta sareng henteu medarkeun deui.
  • Diidentifikasi sababaraha pamasaran influencers anu parantos ngabagi eusi anu kuring henteu nuturkeun atanapi nunjukkeun apresiasi kuring.
  • Identipikasi sababaraha situs wéb anu narasumber sanésna parantos diwawancara ku atanapi nyerat - nyayogikeun kasempetan pikeun kuring kéngingkeun paparan tambahan.

Kuring henteu paduli kana analisis sentimen kumargi publikasi kuring henteu nyerat jasa atanapi naon anu kontroversial. Nanging, upami anjeun ngajual produk atanapi jasa, ngartos upami raos ngeunaan merk anjeun positip atanapi négatip penting pisan pikeun kasuksésan bisnis anjeun sacara umum.

Mimitian Percobaan Brandmentions Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.