Brax: Jieun, Optimalkeun, Sareng Skala Iklan Asli Anjeun Tina Dashboard Tunggal

Brax All-In-One Platform Iklan Asli sareng Dashboard

Seueur pajeulitna gawé bareng jaringan Advertising Native nyaéta kasusah gawé dina jaringan iklan sareng alatna pikeun ngukur, ngabandingkeun, nyiptakeun, ngaoptimalkeun, sareng skala iklan asli anjeun.

Brax: Atur Iklan Asli Sadayana Dina Hiji Tempat

Brax nyaéta platform iklan pituin pikeun manajemén bulk, ngalaporkeun hasil ngahijikeun Tatar, sarta optimasi gawang dumasar-aturan sakuliah sumber. Brax streamlines syndication eusi sakuliah Yahoo Gemini, Outbrain, Taboola, Revcontent, Content.ad, jeung sajabana. Kalayan Brax, anjeun tiasa ngukur kinerja kampanye sareng data papacangan, konversi, sareng penjualan anu tos aya pikeun ngajadikeun otomatis anggaran, nawar, sareng ngadamel panyesuaian penerbit. Anjeun tiasa nyambungkeun sababaraha akun pikeun ngatur sababaraha merek bari nambihan sababaraha pangguna kalayan idin aksés.

Brax ngamungkinkeun anjeun pikeun:

  • Hiji Dashboard, Sadaya Akun Anjeun - Sambungkeun sababaraha akun pikeun ngatur puluhan merek, kampanye, sareng saluran, kalebet Outbrain, Taboola, Yahoo, Revcontent, sareng Content.ad. Lajeng ngabandingkeun kinerja sakuliah saluran.
  • Bulk-Saluyukeun Anggaran, Tawaran, & Lainna - Apdet ALL kampanye anjeun sakaligus. Brax's Native Power Editor ngamungkinkeun anjeun ngarobih sagala aspek kampanye anjeun (dina editor gaya spreadsheet anu akrab) pikeun peluncuran sareng optimasi anu langkung gancang.
  • Optimalkeun Otomatis Dumasar Performance - Setel sababaraha aturan saderhana, sareng Brax bakal ngaoptimalkeun kinerja iklan anjeun pikeun anjeun. Anjeun tiasa nyaluyukeun kira-kira KPI naon waé, tina "waktos dina situs" dugi ka "biaya per tindakan" - hartosna saderhana pisan pikeun ngareureuhkeun iklan kalayan papacangan anu rendah, ngaganjar panempatan anu saé, ngaluarkeun panempatan anu goréng, sareng seueur deui.
  • Uji Kreatif Sakuliah Kampanye sareng Jaringan - A / B nguji variasi kreatif pikeun tiap sapotong eusi sakuliah kampanye jeung jaringan.
  • Jieun Kaputusan Dumasar kana Trackable, Data dipercaya - Ucapkeun wilujeung ka data kotor tina kasalahan manusa, sarta wasted média méakkeun dumasar kana asumsi faulty. Kalawan Brax, anjeun nangtukeun tag tracking anjeun sakali pikeun akurat, data konsisten salawasna. Anggo makro pikeun nyelapkeun nami kampanye, ID iklan, sareng ID penerbit sacara dinamis.
  • Atur Aksés sareng Idin Tim - Seamlessly ngatur sababaraha pamaké sarta tingkat idin. Ngidinan aksés ku peran, organisasi, atanapi kampanye. Ningali kagiatan ku pangguna supados anjeun tiasa ningali saha anu ngalakukeun naon, sareng cabut aksés tanpa ngarobih kecap konci. 
  • Ukur Bener ROAS tina Iklan Asli Anjeun - Brax masihan anjeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan kumaha pribumi sacara gembleng ngalaksanakeun pikeun perusahaan anjeun. Impor sareng ngahijikeun data tina sistem anjeun anu tos aya, kalebet Google Analytics - sareng ningali kinerja dina kampanye, kontén, sareng penerbit iraha waé anjeun hoyong.

Mimitian Uji Coba Brax Gratis 14 Dinten Anjeun

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun Brax sareng Abdi nganggo tautan afiliasi aranjeunna sapanjang tulisan ieu.