Ngarecah kana 100,000 Situs Top Alexa

Butuh waktu genep bulan kerja keras, tapi dinten ieu kuring mariksa Alexa sareng parantos pegat 100,000 tanda (rata-rata 3 bulan).

Upami kuring perkirakeun, sigana kuring bakal nyarios 10 dugi 20 jam per minggu dina blog kuring salami 6 bulan terakhir parantos nampi kuring ka ditu. Kuring leres-leres ngarepkeun parantos dipaku sateuacan Taun Anyar, tapi kuring henteu kunanaon ku tambahan 2 dinten.

Naha kuring ngabagi ieu? Sapertos anu sanésna, kuring pikir éta saé pikeun netepkeun tujuan pikeun anjeun nyalira. Alexa mangrupikeun hal anu paling caket anu kuring ngagaduhan pikeun 'Réngking Internét' sahingga nyarios ka kuring kumaha situs abdi ngalakukeun ngalawan batur. Technorati nyayogikeun kumaha blog kuring ngalakukeun ngalawan batur. Abdi aya di handapeun 12,000 sareng ngarep-ngarep bakal meunang 5,000 blog anu paling luhur dina akhir taun.

Naon anu kuring lakukeun béda? Kuring parantos ngalaksanakeun réesain sababaraha, sababaraha optimasi mesin pencari, sababaraha ngarobih témplat kuring, seueur blog anu mairan dina blog sanés, seueur trackbacks ... tapi kaseueuran kuring parantos nyobian tetep leres pisan kana visi kuring ngeunaan blog anu kuduna. ngalakukeun. Abdi hoyong bagikeun inpormasi terus terang ngeunaan pamasaran sareng otomatisasi.

Topik kuring béda-béda, kadang nambihan sababaraha inpormasi pribadi (jadi anjeun terang kuring sacara pribadi) kana topik dina program (bagian tina kahirupan unggal pamodér modéren - langsung atanapi henteu langsung), iklan sareng kumaha bentang perhatian palanggan robih, blogging sareng kumaha éta leres-leres ngabantuan pamasaran, sareng tangtosna périodik periodik kuring.

Éta sigana tiasa dianggo saé, sareng kuring resep anjeun mikaresep éta. Punten wartoskeun ka kuring upami aya topik anu sanésna anjeun hoyong ningali kuring ngaliput. Sareng tangtosna, kuring bakal teras nyarios sareng anjeun langsung ngeunaan tantangan anu kuring nyanghareupan ngeunaan téknologi pamasaran!

15 Komentar

  1. 1

    Leres pisan, Sean… Alexa sigana bakal langkung akurat beuki lami anjeun ngantosan. Sigana mah kusabab Alexa ngagunakeun sampling 'acak' pikeun estimasi jangkauan. Janten - ku jalanna waktos, éta condong langkung akurat. Éta salah sahiji alesan kuring langkung merhatoskeun jangka panjang sareng 3-bulan janten tujuan kuring tibatan 'dinten ayeuna'. Kuring parantos muncak sakedik dina sapopoe sakumaha anu anjeun tingali sareng situs anjeun, tapi dumasar kana waktos anu penting.

    "Wah" sareng "Uh Oh" pasti anu diudag ku kuring. Kuring kerja keras di blog janten hal terakhir anu kuring hoyong tingali nyaéta kuring nempatkeun jalma tibatan kéngingkeun sareng ngajaga palanggan. Éta ngan ukur ukuran kinerja kuring.

    Éta ogé mangrupikeun indikator anu saé kumargi kuring konsultasi sareng sababaraha klien sanés dina blogna. Upami kuring henteu tiasa numuh jangkauan kuring sorangan, kuring henteu yakin yén aranjeunna kedah ngupingkeun kuring! Éta sapertos nyewa ahli SEO anu henteu aya dina 10 top ... tong ganggu!

  2. 2
  3. 3

    Sugeng Doug! Anjeun parantos nunjukkeun yén rajin mayar. Sagala anu pangsaéna ku merjuangkeun spam, urang peryogi Neo 🙂 Ningali ka wangenan blog sareng tulisan informatif anjeun.

  4. 4

    Doug,
    Wilujeng! Janten nerd token di kantor kuring. Kuring parantos nyayogikeun padamelan SEO nyalira nyobian blog urang diperhatoskeun sareng dibaca. Kami parantos ngalih di Alexa ogé tapi henteu acan pegat tanda 100K 3-bulan. Janten kuring terang PASTI kumaha sesah na.

    Hatur nuhun pikeun blog anu saé, jaga.

    Chris Kieff di MSCO
    http://www.msco.com/blog
    Ditulis ku Panulis "MARKETING MARKETING AND" Mark Stevens

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Jigana hasil Alexa langkung akurat upami langkung ageung situs / patalimarga. Dina skala anu langkung alit jalma tiasa ngadorong hasil anu salah ku kéngingkeun sakumpulan jalma masang batang alat sareng nganjang ka situs batur (kuring parantos ningali sababaraha situs ieu nembé nembéan)

    Sacara pribadi, kuring ngukur kasuksésan situs ku cara manpaatna sareng ku eupan balik. Hiji cara ngitung éta pikeun kuring nyaéta ku ningali stats wéb server kuring sareng ningali tren anu tetep pikeun ningkatna patalimarga.

  8. 8

    Upami anjeun hoyong Alexa masihan catetan anu langkung akurat pikeun patalimarga anjeun, anjeun tiasa masang widget anu bakal ngantep Alexa terang unggal waktos halaman wéb didatangan - henteu ngan ukur nalika batur nganggo toolbar didatangan.

  9. 9

    Wilujeng man! Meureun anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha tips pikeun ngabantosan blog abdi di 100k top ogé!

    - Dre
    CCU Connect

  10. 11

    Ayeuna ayeuna tanggal 30 Juni 2009 sareng kuring nembé tungkul dina jabatan anjeun 3 Januari ... Hayu nawiskeun salam telat dina prestasi anjeun. Dina 100,000 dina 6 bulan lumayan prestasi.

    Kami ngaluncurkeun halaman wéb kami dina Nov 2008 sareng kami tungtungna ngagaduhan réngking kami handapeun 1 juta. Kami ngajukeun yén kami bakal sahandapeun 100,000 taun ku tungtung taun.

    Nya, teruskeun usaha anu saé…

  11. 12

    Hai Doug, ayeuna Alexa kuring aya di antara 105k-110k, naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngaleungitkeun bongkokan sareng di handap 100k. Situs hébat sareng inpormasi anu langkung saé. Teraskeun karya anu saé, hatur nuhun!

  12. 14
    • 15

      Henteu, jujur ​​kuring henteu tetep salami sababaraha waktos. Kuring yakin yén pangaruh sosial ngagaduhan langkung seueur pangaruh ayeuna-ayeuna di panjuru dewan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.