Infographic: Sejarah Ringkas Iklan Media Sosial

Media Sosial Pariwara Sejarah Infographic

Sedengkeun seueur média sosial nyucikeun kakuatan sareng jangkauan organik sosial media marketing, éta masih jaringan anu sesah dipanggihan tanpa promosi. Iklan média sosial mangrupikeun pasar anu henteu aya ngan ukur dasawarsa ka tukang tapi ngahasilkeun pendapatan $ 11 milyar ku 2017. Ieu naék tina ngan $ 6.1 milyar dina 2013.

Iklan sosial nawiskeun kasempetan pikeun ngawangun kasadaran, target dumasar kana data géografi, demografi, sareng paripolah. Ogé, seueur iklan tiasa ditempatkeun kontékstual caket sareng topik anu aya hubunganana. Seueur platform ogé nawiskeun kasempetan pemasaran ulang pikeun pangunjung anu ninggali situs anjeun atanapi karanjang balanja sareng balik ka sosial.

Abdi henteu kantos janten kipas tina iklan média sosial, sanaos. Keuheul kuring sareng iklan média sosial téh anu dimaksad ku pangguna média sosial. Upami aranjeunna dina grup sosial anu ditargét dimana minatna sinonim sareng iklan, éta tiasa ngahasilkeun sababaraha hasil anu saé. Nanging, upami pamaksadan pangguna badé nganjang ka kulawarga sareng réréncangan anjeun sareng anjeun tetep macét dina iklan anu teu aya hubunganana antara anjeun… anjeun moal kéngingkeun hasil anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kampanye anu lumangsung.

Unsur konci sanés iklan média sosial nyaéta pikeun mastikeun tautan anjeun leres ditandaan ku data kampanye. Kusabab seuseueurna pangguna média sosial nganggo aplikasi, seueur anu datang tiasa muncul salaku kunjungan langsung di anjeun analytics platform saprak aplikasi henteu tinggaleun sumber ngarujuk sabab tautan diklik sareng browser sacara otomatis dibuka.

Ngahijikeun ngarancang infographic ieu pikeun ngagambarkeun kamajuan platform iklan sosial. Unified mangrupikeun solusi tungtung-to-tungtung pikeun wawasan anu didorong data, optimalisasi feed sosial real-time, sareng iklan programmatis dina sadaya jaringan sosial utama dina hiji platform.

sejarah média pariwara média 1

2 Komentar

  1. 1

    Hai hatur nuhun kanggo infographic anu pikaresepeun. Kuring pribadi dimimitian kaluar online in1998 cara saméméh média sosial ieu malah dipikir tur ayeuna kasampak di tumuwuhna! éta naek gélo 🙂 nuhun

  2. 2

    Infografis anu saé sareng dina taun 2021 angka nunjukkeun jumlah jalma anu ayeuna ngagunakeun média sosial nangtung di 3.95 milyar anu luar biasa. Sigana mah média sosial di dieu pikeun cicing pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.