Masa depan Terang tina Eceran

Depositphotos 12588421 s

Sanaos kaseueuran bidang parantos ningali teuleum dina kasempetan padamelan kalayan kamajuan téknologi, kasempetan padamelan eceran ayeuna nuju naék sareng milarian janten pilihan anu aman pikeun ka hareup. Hiji tina opat padamelan di Amérika Serikat aya dina industri ritel, tapi industri ieu kalebet langkung seueur tibatan ukur penjualan. Nyatana, langkung ti 40% jabatan di ritel mangrupikeun padamelan salain tina penjualan.

5 karir anu luhur dina ritel nyaéta analisis pamasaran, pamasaran email, milarian alam, milarian mayar, sareng média sosial. Jelas yén e-commerce penting pisan pikeun kasuksésan dina ritel sareng investasi paling luhur taun ieu bakal di mobile, dirombak ku situs, sareng pamasaran. Sababaraha pangecér parantos payun game sareng inovasi anyar naékna sésana. Kroger gaduh kaméra infra merah sénsitip awak-panas pikeun nangtoskeun sabaraha jalur kaluar anu kabuka. Aplikasi Walmart ngalih ka modeu toko supados anjeun tiasa gampang mendakan naon anu anjeun milari. Kalayan tingkat kamekaran téknologi sareng naékna e-commerce, urang bakal ningali langkung seueur parobahan dina industri ritel dina 5 taun ka payun tibatan anu dilakukeun dina 100 katukang. Baynote ngabagi statistik pikeun ritel sareng padamelna, anu perusahaan aya di puncak permainanna, sareng inpéstasi e-commerce anu luhur pikeun 2014 dina infographic di handap.

Masa depan ritel sareng ecommerce mangrupikeun padamelan pikeun padamelan, inovasi sareng investasi.

Masa depan ritel sareng e-commerce mangrupikeun waktos anu hadé pikeun padamelan, inovasi sareng investasi.