Brightcove: Platform Pidéo Online Terkenal

produk tinjauan gambar luhur

Langkung ti 6,100 perusahaan média sareng pemasar ngandelkeun Cloudcove Video Cloud pikeun nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun pidéo online kana halaman wéb, jaringan sosial, smartphone sareng tablet.

An platform video online ngaktipkeun pamilik eusi pikeun napigasi kerumitan ieu sareng gampang unggah, ngatur sareng nganteurkeun pidéo online pikeun ditingali di méja komputer, alat sélulér sareng alat anu nyambung. Platform video ngabagi tujuan umum pikeun ngajadikeun otomatis sareng saderhana fungsi sareng léngkah anu diperyogikeun pikeun ngahontal kasuksésan dina pidéo online.

Brightcove nawiskeun hiji, solusi terpadu pikeun sadaya kabutuhan pidéo anjeun:

  • Unggah pidéo nganggo énkoding video turnkey sareng hosting
  • Styling pamuter gampang sareng kustomisasi anu maju
  • Streaming kualitas, multi-bitrate mastikeun lancar, pangiriman gratis jepret
  • Puter Paké nampilkeun deteksi alat, HTML5 pikeun ios sareng Android
  • Dukungan pamekar kalebet API sareng dokuméntasi canggih
  • Sebaran média sosial pikeun Facebook, Youtube, sareng seueur deui
  • Ratusan plugins sareng mitra iklan
  • kawasa analytics sareng alat pangukuran pikeun ngalacak pidéo anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.