BrightTag: Platform Manajemén Perusahaan Tag

brighttag

Dua masalah anu profesional pamasaran perusahaan terus-terusan bajoang online nyaéta kamampuan pikeun ngirangan waktos beban situsna sareng kamampuan pikeun gancang nyebarkeun pilihan tagging tambihan dina sipat wébna. Perusahaan perusahaan anu has tiasa ngagaduhan jadwal panempatan anu peryogi sababaraha minggu atanapi bahkan sababaraha bulan kanggo nampi parobihan dina situs.

Salah sahiji klien perusahaan kami terpadu BrightTagManajemén tag perusahaan dina situs na kalayan hasil anu luar biasa. Situs maranéhanana ngajalankeun sababaraha analytics skrip salian ti sababaraha alat anu sanés. Ku cara nempatkeun sadaya tag di BrightTag, waktos bebanna dikirangan nyata - sareng aranjeunna tiasa ngatur pakakas mana anu diintegrasikeun sareng kumaha langsung ti BrightTag tanpa nyepetkeun tim halaman wébna.

Ieu video pondok tina CEC Merrick Momentum Awards 2013.

BrightTag Tag Management ngabébaskeun anjeun tina katerbatasan tag sahingga anjeun nyéépkeun waktos pikeun kode waktos teu langkung sareng langkung seueur waktos pikeun ngalakukeun inovasi. Hiji tag ngalakukeun éta sadayana.

Fitur Manajemén Perusahaan Tag

  • Konpigurasikeun sareng ngapdet tag dina detik. Leupas tina siklus pangembangan IT sareng atur tag dina garis waktos anjeun nyalira. Alur kerja BrightTag ngamungkinkeun anjeun gampang ngatur tag iraha waé sareng kumaha anjeun siap. Langsung ngadamel tag anu tiasa anjeun tilik, aktipkeun sareng pareuman, iraha waé anu anjeun peryogikeun.
  • Gancangkeun situs anjeun tanpa kaleungitan data berharga. Dipaténkeun Server-Direct sareng paralel tag loading pack a one-two punch for performance. BrightTag's Server-Direct ngalirkeun data ka mitra anjeun sacara langsung, motong jumlah tag dina situs anjeun sareng ngeureunkeun leungitna data dina jalur na. BrightTag ogé neuleu ngamuat kode tag tanpa ngahalangan eusi halaman janten pangguna anjeun henteu macét ngantosan tag lambat.
  • Candak unggal tindakan pangguna sareng elemen data dina situs anjeun sareng bagikeun ka salah sahiji mitra anjeun. Inok tempat data dikumpulkeun sareng saha anu nampi data nganggo hiji kali klik.
  • Aturan bisnis ngaktipkeun anjeun nangtoskeun iraha sareng kumaha tag muru, ngontrol atribusi kampanye, ngabandingkeun padagang sacara langsung, saluyukeun upaya pamasaran anjeun, sareng seueur deui. Pilih tina sababaraha aturan némbakan anu tos dikonfigurasikeun atanapi jiptakeun anjeun nyalira kalayan pembina aturan kondisional urang.
  • Ngawaskeun sareng ngalaporkeun tag real-time. Kéngingkeun wawasan instan kana unggal tag dina unggal halaman situs anjeun. Pandangan dasbor saderhana masihan anjeun ceking dina kaséhatan tag anjeun, nalika ngawaskeun kami API ngamungkinkeun anjeun kawat stats langsung kana alat anjeun.
  • Tanggepan kasalahan tag langkung gancang, data kirang leungit. Identipikasi sareng ngalereskeun masalah kualitas data langkung gancang kalayan ngalaporkeun kasalahan sacara real-time. Kanyataanna nyaéta kode tag anu ngalirkeun peramban 10x langkung kamungkinan ngahasilkeun kasalahan. Ngalaporkeun kasalahan waktos langsung ngabantosan anjeun gancang ngaidentipikasi sasarengan, nyandak tindakan sareng nyegah leungitna data.
  • Nol-tapak méré tag mobile. Sinkronisasi Server-Direct BrightTag nyambungkeun halaman wéb anjeun sareng aplikasi na analytics sareng data mitra pamasaran pituin. Daripada kode Javascript warisan sapatu-sapatu kana panyungsi anu disumputkeun, pendekatan ringan BrightTag ngahémat bandwidth aplikasi anjeun pikeun interaksi pangguna, sanés tag.
  • Katalog Rakan. Kalayan integrasi ngonpigurasikeun-sareng-lebet pikeun ratusan tag pasangan, anjeun siap ngajalankeun sababaraha menit. Pakakas milarian intuitif ngabantosan anjeun sacara gampang mendakan mitra ngajual anjeun ku nami atanapi kode, sedengkeun Smart Custom Tag kami masihan anjeun kalenturan nalika anjeun meryogikeunna.
  • Konpigurasikeun kabijakan privasi anu ngamungkinkeun pangguna pikeun milih-kaluar. Kalayan régulasi privasi global anu teras-terasan dirobih, anjeun peryogi alat anu fleksibel anu henteu ngawajibkeun anjeun pikeun ngasingkeun halaman wéb anjeun unggal waktos parobihan hukum. Ngahargaan pilihan konsumén anjeun ngeunaan ngumpulkeun data sareng kéngingkeun tag dina garis.
  • kaahlian. Nalika tag janten rumit, BrightTag ngagaduhan tim ahli tagging anu parantos ningali sadayana sareng nyayogikeun sumber daya anu anjeun peryogikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.