Nyandak Kegiatan Lalu Lintas Facebook kana Analytics Anjeun

logo webtrends

Nya… dugi ka ayeuna, anjeun moal tiasa. Syukur anu aya analytics firma sapertos Webtrends ngecas payun di payun ieu. Webtrends (panyingkepan: aranjeunna klien) nyandak kaputusan langkung ti sataun katukang yén situs wéb éta tapi sapotong leutik tina sakabéh analytics tatarucingan.

Saprak harita, aranjeunna parantos maju platform sareng ningkat kamampuanana- kéngingkeun a tés multivariat, uji coba pamisah sareng platform optimasi, ngaleupaskeun Analytics 9 sareng API anu luar biasa, analitik real-time jeung analytics mobile!

Sateuacan bulan parantos réngsé, Webtrends nambihan sababaraha berita deui - kamampuan pikeun perusahaan pikeun ngukur pangunjung sacara épéktip Facebook. Ieu naon analytics panyadia kedahna dilakukeun. Ayana wé anjeun sanés ngan saukur situs anjeun ... éta ogé domain anu sanés, subdomain, platform SaaS, video, halaman badarat, sareng média sosial. Visi Webtrends leres-leres saluyu sareng anu diperyogikeun ku para pemasar.
facebook-screenshots_3-1.png

Webtrends Analytics pikeun Facebook

Pikeun anu munggaran, pamasar tiasa ningali pangukuran Facebookna disarengan investasi pamasaran digital sanés sapertos halaman wéb, microsites, blog, aplikasi sélulér, sareng seueur deui. Salaku tambahan, nganggo kamampuan overlay RSS 9 Analytics, pamasar tiasa sacara gampang ningali pangaruh tina usaha promosi. Nyukcruk tab khusus, aplikasi, sareng ngabagi nyayogikeun pangukuran paling lengkep tina Facebook anu sayogi di pasar.

facebook-screenshots_2-1.png

Kamampuh gaduh pangukuran konkrit ngeunaan Investasi dina Facebook sareng ngabandingkeun éta apel kana apel kalayan saluran digital sanés anu penting pikeun para pemasar. Pendekatan komprehensif pikeun ngukur Facebook, saluareun ngan ukur aplikasi, ngamungkinkeun para pemasar ngartos gambar anu langkung jembar ngeunaan kumaha kinerja Facebook aranjeunna. - Jascha Kaykas-Wolff, wakil presiden pamasaran, Webtrends

Kumaha Webtrends Analytics Ngumpulkeun Data dina Tab Khusus

Tab sareng aplikasi khusus ngagaduhan perbedaan anu penting pikeun pendataan, kusabab Sarat Layanan Facebook sareng komitmenna pikeun privasi pangguna.

  • Merek moal tiasa nganggo tradisional analytics metode pikeun nyukcruk tab khusus sabab Facebook henteu ngijinkeun Javascript, sareng aranjeunna sacara agrésif nyimpen gambar.
  • Pikeun ngungkulan watesan ieu, Webtrends ngembangkeun metode anyar anu ngagunakeun pendataanna API pikeun nyandak data Facebook kana Webtrends Analytics.
  • Salian ti ngalacak pintonan tab, Webtrends ogé tiasa ngukur Pintonan tab kapisahkeun ku pameget sareng sanés penggemar, Pencét kana tombol sareng tautan, sapertos tombol Bagikeun sareng pilihan na.

Kumaha Webtrends Analytics Ngumpulkeun Data dina Aplikasi Facebook

  • Aplikasi ngamungkinkeun langkung seueur pilihan pelacak boh kusabab éta ngamungkinkeun Javascript sareng kusabab istilah layanan Facebook ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun data tingkat pangguna.
  • Webtrends ngamangpaatkeun Kumpulan Data na API pikeun nyandak data Facebook kana Webtrends Analytics.
  • Webtrends tiasa ngukur sagala jinis aplikasi anu diwangun dina platform Facebook.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Heboh! Hatur nuhun pikeun ngabagi na!

    Éta pantes pikeun dibagi ogé dina paguneman Startups.com ngeunaan Aplikasi Wéb!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.