Perdagangan Broadleaf: Investasi dina Kustomisasi, Sanés Perizinan

dagang lega1

Dina rohangan téknologi pamasaran, aya kamekaran ageung sareng Software salaku Layanan sareng kamampuan mésér naon anu anjeun peryogikeun dina kotak. Kana waktosna, SaaS ngungkulan biaya pangwangunan sareng seueur perusahaan SaaS angkat nalika aranjeunna menang ngawangun lawan mésér argumen anggaran. Mangtaun-taun saurna, sareng para pemasar mendakan nyalira di parapatan anu sanés. Kanyataanna éta ngawangun terus turun harga.

Aya sababaraha alesan kunaon biaya ngawangun turunna:

  • Komputasi Utiliti éta ngan ukur meryogikeun perusahaan kanggo mayar per panggunaan parantos muragkeun titik Éntri tina puluhan rébu janten artos artos.
  • API sareng SDK - ampir unggal layanan nawiskeun antar muka program aplikasi, sareng seueur produk anu anjeun anggo dina aplikasi SaaS anu nganggo API anu sami. Ku ngalangkungan platform sareng langsung ka sumberna, anjeun tiasa ngahémat satu ton artos. Sareng anjeun henteu kedah nyerat kode awal kumargi seueur diantarana nawiskeun Pakakas Pangembang Parangkat Lunak kanggo ngamimitian.
  • Open Source - jalma sacara lega nganggap entutan sumber terbuka. Seueur anu nolak éta, hoyong kaamanan, kaamanan, sareng tim jasa khusus tina platform perangkat lunak propriétis. Tapi bisnis parantos didamel dumasar sumber terbuka anu henteu ngan ukur ngagaduhan sadayana kaunggulan éta, aranjeunna gaduh ratusan atanapi rébuan perusahaan anu ogé mastikeun kasalametan, kaamanan, sareng nyayogikeun jasa.
  • frameworks - kerangka pangwangunan nawiskeun struktur arsitéktur anu tiasa diukur anu nyayogikeun pamimpin pikeun mimiti ageung dina ngawangun platform. Kerangka ogé didukung sareng teras ditingkatkeun dina waktosna sabab pangembang tiasa masihan tanggapan atanapi nyayogikeun solusi na nyalira.

Tambihkeun sadayana sasarengan, sareng perusahaan henteu kedah ngorbankeun fitur sareng fungsionalitas kalayan solusi luar-kotak. Sareng aranjeunna henteu peupeus mayar solusi anu teras-terasan naék harga nalika aranjeunna teras-terasan ngalegaan. Di antawisna perusahaan sapertos Dagang Broadleaf.

Fitur solusi perusahaan disetél idéal pikeun kabutuhan Fortune 500, Broadleaf nyayogikeun pungsionalitas anu paling diperyogikeun pikeun ngadukung B2C, B2B, sareng B2B2C eCommerce dina nilai anu pangsaéna di pasar. Unggal solusi tiasa ngarobih pikeun mastikeun situs eCommerce anjeun diluyukeun sareng sarat khusus anjeun. Pungsi kuat dina kerangka enteng nginjeumkeun sababaraha ciri anu nyababkeun Broadleaf menonjol tina sésana. Pernah ngarasa dibatesan ku daptar fitur deui.

dina IRCE, Abdi kedah linggih sareng Brian Polster ngeunaan Broadleaf Commerce sareng ngabahas kumaha ieu ngarobih bentang e-commerce sareng ngadamel kerangka perusahaan sapertos Broadleaf langkung pikaresepeun pikeun pangecér sareng perusahaan dagang online anu meryogikeun kalenturan sareng solusi anu tiasa disesuaikan pikeun ngajual online.

Fitur perusahaan tina Dagang Broadleaf ngawengku:

  • Karanjang balanja - kalebet kamampuan ngatur karéta sareng prosés pamariksaan ogé kamampuan pikeun ngaitkeun promosi Marketing sareng Merchandising kana naon anu aya dina karanjang.
  • Milarian sareng Milarian - faceting milarian cerdas, kategorisasi langsung, struktur URL anu dihasilkeun ku pangguna, sareng prakték ramah-SEO di sakuriling damel sanés ngan ukur pangalaman pangguna anu hébat, tapi situs anu tiasa dipanggihan.
  • Manajemén urutan - Tinjauan Dasar Manajemén Pesenan Dasar, status sareng detil sadayana sayogi pikeun Perwakilan Palayanan Pelanggan (CSRs), sedengkeun para nasabah tiasa dipasihan terang ngeunaan status pesen ku béwara email. Kanggo kabutuhan anu langkung mantep, Broadleaf tiasa ngadamel pesenan pamisah, kategori minuhan, prosés RMA, sareng aturan bisnis ngeunaan kabutuhan eCommerce.
  • Manajemén Palanggan - Didaptarkeun atanapi henteu didaptarkeun, nganggo atanapi henteu nganggo inpormasi kontak, Broadleaf ngamungkinkeun atribut konsumén ngalangkungan seueur fitur pamasaran sareng manajemén ... ti harga khusus dugi ka eusi pelanggan anu dihasilkeun khusus.
  • Nawaran sareng Promosi - nyayogikeun tawaran anu ditaros di palanggan, pesenan, barang sareng kontéks harga. Tina mésér hiji, kéngingkeun hiji (BOGO) dugi ka jual dugi ka tawaran anu dipersonalisasi.
  • Manajemén produk - sagala aspek kabutuhan Marketing sareng Merchandising. Tetepkeun saderhana sapertos ngalebetkeun nami produk, pedaran, harga, sareng URL dina hiji Kategori, atanapi sakumaha rumitna salaku ngahartikeun pilihan produk, inpormasi pamasaran, média anu aya hubunganana, pilihan pengiriman sareng atribut produk.
  • Multi-Sadayana - Multi-tenant, multi-site, multi-currency, sareng multi-channel.
  • System Management eusi - éditor WYSIWYG pikeun ngatur barang sapertos blog sareng halaman kontén anu tos ditangtoskeun.
  • Sareng tangtosna, kerangka éta ngamungkinkeun perusahaan manjangkeun entitas naon waé, nambihan éntitas khususna nyalira, sareng ngagentos atanapi manjangkeun jasa naon waé, DAO, atanapi ngadamel pengendali khusus. Lisénsi édisi perusahaan kalebet dukungan profesional sareng perjanjian tingkat layanan (SLAs).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.