Brook Daily: Milarian Tweet Pangalusna

screenshot stream

Nalika kuring nuturkeun seueur akun dina Twitter, kuring henteu leres ngiringan rekeningna. Twitter mangrupikeun aliran anu kuring kedah neuteup sadidinten upami kuring hoyong néwak sadaya inpormasi anu kuring pikahoyong tina éta. Sanaos kuring resep ka Twitter sareng mangrupikeun sumber anu luar biasa, milari pakakas anu ngamungkinkeun anjeun ngatur kontén na leres-leres saé.

solokan

Brook ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kategori teras nuturkeun akun Twitter dina kategori éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali di handap, kuring milarian Analytics, ngalanggan ka dulur-dulur anu kuring hoyong nuturkeun, teras ditugaskeun kana kategori pikeun Analytics.

solokan

Salaku jalma anu henteu ningali panon dina Twitter sadidinten, ieu bakal janten tambihan berharga pikeun alat anu kuring anggo pikeun ngatur aliran Twitter kuring sareng kéngingkeun inpormasi anu naék ka luhur!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.