Push Monyet: Otomatis Bewara Browser Push Pikeun Wéb Anjeun Atawa Loka E-commerce

Push Monyet: Browser Push Bewara

Unggal bulan, urang meunang sababaraha rébu datang balik ngaliwatan bewara push browser nu urang terpadu kalayan situs urang. Upami anjeun mimiti nganjang ka situs kami, anjeun bakal perhatikeun pamundut anu dilakukeun di luhur halaman nalika anjeun nganjang ka situs éta. Upami anjeun ngaktifkeun béwara ieu, unggal waktos kami ngirim tulisan atanapi hoyong ngirim tawaran khusus, anjeun nampi béwara.

Leuwih taun, Martech Zone parantos ngagaduhan langkung ti 11,000 palanggan pikeun béwara push browser kami! Ieu kumaha rupana:

bewara push browser

Nyorong Monyét nyaéta platform béwara cross-browser anu saderhana pikeun nyetél sareng ngahijikeun kana halaman wéb anjeun atanapi situs e-commerce. Éta mangrupikeun cara anu murah pikeun kéngingkeun sémah uih deui ka situs anjeun tanpa nyuhunkeun inpormasi pribadi.

Naon ari Pemberitahuan Push?

Seueur pamasaran digital nganggo Betot téknologi, nyaéta pangguna ngagunakeun paménta sareng sistem ngaréspon kalayan pesen anu dipénta. Hiji conto tiasa janten halaman badarat dimana pangguna nyungkeun unduhan. Sakali pangguna ngalebetkeun formulir, email dikirim ka aranjeunna kalayan tautan pikeun unduhan. Ieu manpaat, tapi meryogikeun tindakan prospek. Bewara dorong mangrupikeun metode dumasar ijin dimana pamasar tiasa ngamimitian pamundut.

Naon téh Bewara Browser?

Sadaya panyungsi desktop sareng mobile utama gaduh integrasi bewara anu ngamungkinkeun merek Teken pesen pondok pikeun saha waé anu parantos milih béwara situsna. Ieu kalebet browser Chrome, Firefox, Safari, Opera, Android, sareng Samsung.

Kauntungan konci pikeun béwara browser nyaéta yén pamiarsa tiasa terang ngeunaan eusi anjeun unggal waktos: nalika maca situs wéb sanés atanapi nalika damel di aplikasi sanés, sanaos browser ditutup. Ogé, sanajan komputer teu aktip, bewara antrian sarta dipintonkeun momen eta wakes up.

Conto Bewara Browser

Salian ti diajar nalika Martech Zone keur medarkeun hiji artikel atawa nyieun tawaran jeung salah sahiji mitra kami, bewara browser ogé ngidinan:

  • Tanda kupon - Anjeun nyebarkeun kode kupon anyar atanapi kode diskon anu anjeun hoyong pasarkeun ka palanggan.
  • Aktipkeun Ecommerce – Pangunjung anjeun ningali halaman produk tapi henteu nambihan produk kana karanjangna.
  • Kalungguhan Nurturing – Pangunjung anjeun mimiti ngeusian formulir dina halaman badarat tapi henteu ngalengkepan formulir.
  • Retargeting - Situs reservasi tiasa nargétkeun deui sémah anu milarian réservasi anu ayeuna dibuka.
  • Segmen - Perusahaan anjeun ngaluncurkeun acara sareng hoyong nargétkeun sémah ka situs anjeun ti daérah éta.

Push Monyét Fitur Di antarana

  • Integrations - Shopify, Pencét Corong, Magento, Squarespace, Joomla, Instapage, Wix, WordPress, sareng platform sanésna gaduh integrasi asli sareng Push Monkey.
  • hal nu ngajadikeun otomatis - Bewara push tiasa dikirim sacara otomatis ngalangkungan alur kerja tinimbang meryogikeun anjeun sacara manual ngaéksekusi unggal kampanye.
  • Disaring - Kontrol jinis eusi pikeun ngirim béwara.
  • Targeting - Nangtukeun bagéan anu dipikaresep pikeun palanggan anjeun ku kituna anjeun tiasa nargétkeunana sacara topikal atanapi géografis.
  • Ecommerce - Karanjang balanja anu ditinggalkeun, béwara deui-saham, béwara turunna harga, panginget ulasan produk, sareng diskon wilujeng sumping tiasa dikonpigurasi sacara otomatis.

Plugin Bewara Browser pikeun WordPress sareng WooCommerce

Nyorong Monyét gaduh Plugin WordPress anu dirojong sapinuhna anu kalebet jinis tulisan, kategori, sareng karanjang anu ditinggalkeun Woocommerce… sadayana kalayan ngalaporkeun sayogi langsung dina dasbor anjeun! Teu aya téma atanapi coding anu diperyogikeun - ngan pasang plugin sareng angkat.

Anjeun tiasa ngamimitian haratis on Nyorong Monyét sareng mayar nalika jumlah palanggan anjeun ningkat.

Ngadaptarkeun Gratis di Push Monkey

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.