Perang Browser: Internet Explorer teras Kalah ka Firefox, Naon Safari?

Pencét grafik pikeun ningali ukuranana lengkep. Dua panyungsi anu kedah diawasi nyaéta Internet Explorer sareng Firefox. Penembusan total Internet Explorer turun sareng saham Internet Explorer 7 sigana bakal lungsur di handap Firefox!

Bagikeun Pasar Browser

sumber data: W3Schools

Safari bahkan henteu acan damel épék naon, bahkan kalayan usaha na pikeun nyorong pasar Windows. Panginten mangrupikeun bagian tina masalah Safari nyaéta masalah kaamanan anu langsung sareng ngerakeun anu ditingali dina waktos 2 jam diunduh ku Lar Holm.

sakumaha anu abdi terang, masalah sareng Internet Explorer murni kusabab dua alesan:

  1. nu Tim Internet Explorer urang terus kabodoan CSS standar. Sanaos sigana sapertos kieu bakal janten perséntase leutik tina penduduk, éta jalma-jalma anu paling penting anu aranjeunna asingkeun - para pangembang.
  2. Kuring sigana siga kuring hate ka Internet Explorer, tapi saleresna kuring nganggo unggal dinten. Éta sigana bakal performa saé na, nalika peretasan halaman dilaksanakeun, rendering halaman-halaman éta saé. Kuring teras-terasan berjuang sareng kagunaan aplikasi, sanaos, nalika kuring nyobian nganggo menu. Posisi pikaseurieun tina ménu ka katuhu mangrupikeun kalemahan anu mendasar. Tingali kana aplikasi naon waé sareng sadaya ménu diposisikan kénca, sanés ka katuhu.

Ménu Internet Explorer

Kuring nembe ngamuat Vista dina putra abdi, Bill urang, PC anu ngagorowok anyar sareng kuring kedah ngawartosan yén panganteurna ngagurilap, khususna sareng Épék Aero ngajalankeun. Bill tiasa masang Office 2007 pikeun sakola sareng kuring resep ka sistem ménu pita. Butuh waktos kuring pikeun milarian terang dimana ayana - tapi dugi ka ayeuna, unggal fitur sacara intuitif diposisikan ku visual anu hebat anu akurat ngagambarkeun tindakan.

Microsoft Office 2007 Pita

Kusabab pangalaman Pamakéan sareng paningkatan Kagunaan dina produk Microsoft inti ieu, kuring reuwas yén tim Internet Explorer henteu masihan panggilan pikeun pitulung.

Entong ngupingkeun kuring, sanaos… tetep awaskeun kana statistik.

Update: Hiji statistik deui numutkeun W3Schools éta penting nyaéta penetrasi panggunaan Javascript. Kusabab éta janten bagian penting tina Pangalaman Pamaké, panggunaan panyungsi anu diaktipkeun ku Javascript ningkat, kalayan ngan ukur 4% panyungsi naha henteu ngadukungana (misal IE Mobile) atanapi ditumpurkeun.

11 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kuring nembe maca dina Lifehacker koméntar yén stats w3schools henteu saé kusabab aranjeunna sadayana difokuskeun kana jalma anu ngalakukeun desain wéb - anu mangrupikeun tingkat adopsi firefox anu langkung luhur tibatan demografi sanés.

    Teu acan ngali cukup.

  4. 4

    Abdi kantos nguping koméntar éta ngeunaan desain wéb. Kuring pribadi nganggo Firefox sanaos kadang IE teu tiasa dihindari, khususna nalika anjeun mimiti nganggo produk dumasar wéb Microsoft sanés sapertos SharePoint.

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Dugi ka statistik éta mimiti cocog sareng wéb sacara gembleng, éta leres-leres henteu hartosna pisan. Anjeun tiasa ogé ngan nyebarkeun stats server anjeun.

  8. 8

    Ngareureuwas ningali bagan ieu nalika anjeun nganggap yén seueur situs anu masih TEU cocog sareng Firefox. Salaku pamaké Firefox lila, ieu drive kuring gélo.

  9. 9

    A hater IE6 lila b / c minuhan non-CSS, Kuring sabenerna reuwas ningali henteu mampuh pikeun IE7 nyekel, sanajan kanyataan yén Microsoft ngalakukeun pakasaban cukup santun dina mastikeun bug gaya anu ngumbar. Éta, digabungkeun sareng kanyataan yén IE7 kedah didorong ka pangguna Windows via Update, anjeun bakal nyangka IE6 bakal turun (sahingga, skyrocketed penetrasi IE7) ayeuna.

    Chris Schmitt nyerat téks pondok anu hébat ngeunaan bédana dina dua panyungsi tina sudut pandang gaya anu ku kuring diulas dina blog kuring. Ieuh.

  10. 10
  11. 11

    pos alus!

    Narikna leungitna dibagikeun IE6 langsung narjamahkeun kana pertumbuhan dibagikeun IE7 .. urang kudu maca ieu hartina tumuwuhna Firefox datang ti pamaké IE heubeul? Ieu bakal lumrah yén Firefox meunang pamaké IE heubeul luncat kapal, ti pamaké leuwih satia anu geus indit pikeun sakabéh jalur pamutahiran IE4-5-6-7 ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.