Kumaha Hayu Pizza Anjeun… er… Produk Ngajual Diri Online

pizza brozinni

Babaturan anu saé, James, ngagaduhan Brozinni Pizzeria. Kuring moal ngaco - éta jujur ​​teh pizza gaya New York anu pangsaéna di Indy. James parantos ngabantosan kami kaluar sakedik, nyandak anjeunna luar biasa Treuk pizza Indianapolis ka penggalangan dana taun kamari sareng ngalayanan acara anu bakal datang minggu ayeuna urang nuju. Salaku imbalanna, urang badé ngararancang situs kanggo anjeunna.

Nalika urang badé ngararancang situs éta, urang terang yén ngan aya hiji hal anu penting - ngantepkeun tuangeun nyarios. Pizza mangrupikeun tuangeun anu sampurna pikeun poto - kalayan warna anu luar biasa anu sacara praktis tiasa bau ku ngan ukur ningali. Kunaon anjeun nyumputkeun gambar dina bingkai leutik sapanjang situs anu pinuh ku navigasi, sidebars, sareng rohangan anu runtah sanés? Gawe sareng James sareng timnya, kami mutuskeun pikeun ngapdet sareng ngarobih hiji téma réstoran endah éta pisan meujeuhna.

Urang tiasa ngawangun téma khusus - tapi jujur ​​éta ngan teu kedah usaha deui. Désainer téma ngan ukur ngalakukeun téma fléksibel ngawangun padamelan anu dijual ku rébuan tapi anu tiasa disesuaikan pisan sapertos anu dilakukeun ku situs Brozinni. Téma na aya ku sadayana fasilitas:

  • File Photoshop upami anjeun hoyong ngarobih grafik aslina anu garapan.
  • Tatakrama paralaks anu pikaresepeun pikeun nganapigasi sareng nyayogikeun tingkat canggih anu langkung luhur.
  • Desain responsif éta katingalina saé dina handphone atanapi tablet sapertos dina desktop.
  • potong kompas anu ngamungkinkeun tombol, divider horizontal, ikon sareng layout kolom.
  • Tema budak diwangun janten anjeun henteu kedah ngalangkungan sareng ngarobih téma inti - anu sering diénggalan kalayan dukungan atanapi sékrési kaamanan.

Domain di-host dina Network Solutions janten kami mutuskeun badé nganggo WordPress hosting di sana… kasalahan anu ageung. Kami sacara harfiah bébéakan bandwidth ngan ngamutahirkeun file téma! Nalika kuring nyungkeun bantosan ti tim pendukungna, aranjeunna hoyong ngahartikeun kuring ngeunaan dukungan téknis sareng kuring nelepon deui dina jam kerja. Heug.

Kuring ngetrok pelor sareng nempatkeun situs dina rencana hosting lengkep, dikomprés sadayana gambar ngagunakeun Kraken, teras ngonpigurasi WP Rocket pikeun ngabantosan nyepetkeun situs. Urang bakal ningali kumaha pagelaranana dina sababaraha minggu ka payun sateuacan urang mutuskeun naha urang kedah ngalihkeun ka host anu langkung saé.

Intina: Henteu sesah pisan atanapi mahal pikeun ngawangun situs unik kalayan téma anu saé sareng rata-rata hosting. Urang bakal awas ayeuna ngeunaan kumaha situsna ngalaksanakeun kalayan milarian, sosial, sareng pesenan bawa!

2 Komentar

  1. 1

    Douglas - Halaman wéb réstoran sigana endah, tapi dumasar kana judul artikel anu kuring ngarepkeun tiasa buka ménu sareng ningali kumaha unggal masakan dahareun dina poto! Sabalikna éta mangrupikeun "ménu platform tunggal" Abdi resep ngobrol sareng anjeun ngeunaan kumaha Crave.ly ngabantosan ngarobih ieu sareng ngabantosan réstoran ngatur ménu na online sareng poto pikeun méréskeun tuangeun sapertos anu anjeun nyarioskeun, hayu tuangeun nyarios !
    Bryan

    • 2

      Hai Bryan, éta geulis cool! Kami henteu aktip ngabantosan aranjeunna tapi anjeun tiasa ngahontal sareng tingali naha aranjeunna resep. Kami nembé nerapkeun sistem anu dipénta ku aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.