Naha Imah Pamasaran Anjeun Diwangun dina Batu atanapi Pasir?

pasir gancang

Henteu sering yén kuring kedah kéngingkeun Alkitab di dieu, tapi ieu mangrupikeun salah sahiji waktos!

Maka sing saha anu nguping cariosan kuring, sareng ngalaksanakeunana, kuring bakal ngibaratkeun anjeunna ka jalma anu bijaksana, anu ngawangun imahna dina batu. Mateus 7:24

Blab

Dina Agustus, Blab Pareuman. Platform multi-pakan anu saé sareng sajumlah janji ... éta ngan ukur kapoof. Sakabéh carita dibagikeun ku pangadeg Shaan Puri dina Sedeng. Anjeunna nunjuk kana kamekaran masif, dituturkeun ku ingetan anu henteu-positip.

blab-wilujeng

Ieu pesen pribadi kuring ka Shaan… Kuring nguji kabobodo sareng resep kana platform, tapi kuring henteu tiasa résiko ningkatkeun pemirsa kuring dina percobaan. Sedengkeun anjeun nyarios ka ingetan salaku masalah, kuring yakin éta mangrupikeun akibat tina henteu gaduh strategi jangka panjang pikeun ngajaga platform hirup - bahkan ku biaya produser eusi.

Youtube

Youtuber Philip DeFranco ngagaduhan ampir 5 juta palanggan sareng langkung ti samilyar satengah pandangan dina Youtube. Anjeunna parantos mangtaun-taun nyiapkeun karajinanna sareng parantos ngarobah vlog na janten kahirupan anu saé. Nembe kitu, anjeunna nampi bewara yén situs éta moal aya deui usaha pikeun monetisasi pidéo na kusabab sababaraha eusina ngalanggar kabijakan iklanna. Aduh.

Facebook

Pengkhotbah Facebook anu luar biasa Mari Smith nembé nyebarkeun yén Facebook parantos ngarilis standar Eusi anu Anyar - anyar manual halaman 40+ anu pusing. Ti ameng, naon ari Kandungan Branded na?

Facebook ngahartikeun Eusi Branded salaku tulisan naon dina Halaman anjeun anu ngagaduhan produk, merk atanapi sponsor ti pihak katilu mana waé.

Contona, di antarana:

  • Promosi sapertos undian, hadiah atanapi eusi anu ngagaduhan produk pihak katilu, mérek atanapi sponsor
  • Panempatan produk
  • Iklan pikeun produk pihak katilu, mérek atanapi sponsor
  • Gambar atanapi video anu kalebet logo sponsor

Mari teras ... upami anjeun ngamajukeun produk atanapi perusahaan atanapi naon waé pikeun pihak katilu (ngalangkungan halaman tanda centang biru anu diverifikasi), éta kedah diungkabkeun nganggo Facebook sasalaman pakakas. Bagéan anu saé nyaéta sponsor pihak katilu ogé tiasa nguntungkeun, aksés métrik, sareng ngabagi sareng naekeun pos.

Sanés Pamirsa Anjeun

Kami ngamanpaatkeun Blab, aya kalana nyebarkeun pidéo Youtube, sareng ngagunakeun Facebook sepanjang waktos pikeun ngamajukeun eusi kami. Nanging, batu kuring aya di situs kami, dina host kami, dina platform email kami. Abdi resep média sosial sareng pidéo sareng kakuatanana pikeun kamandang sareng ngagedékeun kontén anu kami promosikeun, tapi kuring henteu bakal ngawangun katergantungan dina strategi monetisasi kami.

Kunaon Kusabab éta sanés pamirsa anjeun, éta milikna. Blab kagungan pamirsa. Youtube ngagaduhan pemirsa. Sareng Facebook ngagaduhan pamirsa na. Iraha waé, éta pasir anu anjeun tandur strategi monetisasi anjeun tiasa ngalih sareng ngalih gancang. Kami parantos ningali éta kajantenan sareng perusahaan anu ngagaduhan katergantungan ageung kana pamilarian - algoritma ngagésér sacara dramatis sareng aranjeunna kaleungitan pantun.

Tujuanana kami nyaéta pikeun ngagunakeun platform ieu pikeun ngajalankeun pangunjung deui kana situs kami dimana aranjeunna tiasa ngadaptar, nyuhungkeun bantosan, atanapi pencét ka sponsor. Kami gaduh pemirsa di dieu sareng urang ngajantenkeun kapercayaan anu aranjeunna pasihkeun pikeun urang terus masihan nilai aranjeunna tanpa nyiksa aranjeunna.

Ngawangun bumi anjeun dina batu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.