Kumaha Ngawangun sareng Lacak Promosi atanapi Kampanye Instagram Anjeun

kumaha promosikeun sareng instagram

Kami nuju siap pikeun taunan kadua urang Festival Musik + Teknologi sareng Instagram mangrupikeun salah sahiji tempat anu kami promosikeun acara. Kuring henteu percanten urang ngalakukeun padamelan anu saé di Instagram sakumaha anu tiasa urang lakukeun, sanajan kitu, janten kuring resep ningali jalma di ShortStack nyebarkeun infographic ieu ngeunaan kumaha ngawangun sareng ngukur réspon ti anjeun Promosi atanapi Kampanye Instagram.

Sedengkeun mérek parantos ngamimitian nganggo Instagram tangtanganana nyaéta yén mérek nganggo propil Instagram na pikeun ngamajukeun rupa-rupa kontén, tapi aranjeunna ngan ukur masihan hiji tautan langsung pikeun digarap. Keterbatasan hartosna kaseueuran merek ngarobih URL dina bio na sacara berkala - kadang unggal dinten. Infographic ieu nyayogikeun solusi.

Kalayan ShortStack, mérek tiasa nyiptakeun Kampanye Instagram anu tiasa nyayogikeun sagala jinis kontén kalebet bentuk, pidéo sareng seueur deui. Daripada ngarahkeun pangguna Instagram ka URL anu ngagaduhan hiji tujuan, jantenkeun hiji tautan anu diijinkeun dina bio Instagram anjeun leres-leres diitung ku ngarahkeun aranjeunna ka kampanye Instagram dinamis.

Kampanye ngagaduhan sababaraha kaunggulan - kalebet gampang pikeun nyisipkeun tautan lacak, hasil anu tiasa diukur, optimasi seluler, penjadwalan, teu aya pangropéa sareng kesederhanaan sareng pembina kampanye ShortStack.

Kumaha Ngagunakeun ShortStack pikeun Ngajalankeun Kampanye Instagram

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.