Ngawangun atanapi Mésér? Ngabéréskeun Masalah Usaha Ku Parangkat Lunak Anu Katuhu

Kumaha milih téknologi anu pas pikeun bisnis anjeun

Masalah bisnis atanapi tujuan kinerja anu nekenkeun anjeun akhir-akhir ieu? Kasempetan mangrupikeun solusi na dumasarkeun kana téknologi. Salaku tungtutan kana waktos anjeun, anggaran sareng hubungan bisnis ningkat, hiji-hijina kasempetan anjeun tetep payuneun pesaing tanpa kaleungitan pikiran anjeun liwat hal nu ngajadikeun otomatis.

Pergeseran paripolah paménta otomatisasi

Anjeun parantos terang automation mangrupikeun no-brainer dina hal efficiencies: kirang sababaraha kasalahan, biaya, telat, sareng tugas manual. Sarua pentingna, éta anu diarepkeun pelanggan. Kabiasaan digital koléktif urang, manja ku anu sapertos Facebook, Google, Netflix sareng Amazon, hartosna pembeli ayeuna hoyong tingkat personalisasi anu sami, kagancangan sareng kepuasan instan, anu ngical pedagang anu nyayogikeun jinis-jinis pangalaman éta, sareng ninggali padagang anu henteu.

Pergeseran paripolah éta sanés anu entong entong: Pangalaman palanggan ayeuna ayunan kaputusan mésér langkung harga, biaya, fungsionalitas atanapi atribut mérek sanés, saur panaliti.

Pikeun bisnis, ieu ditarjamahkeun kana nyeri anu tumuh tapi ogé kasempetan anu luar biasa pikeun ngungkulan pesaing: Ampir tilu tina opat wakil layanan palanggan nyatakeun ngatur beban pagawéanana mangrupikeun tantangan pangbadagna (Meunang Palanggan), sareng usaha rugi ampir $ 11,000 per taun, per padamel, kusabab komunikasi subpar sareng kolaborasi (Mitel).

Teu anéh: Karyawan ngalaporkeun nyéépkeun 50% waktosna milari dokumén sacara manual, rata-rata 18 menit per dokumén (M-Payil). Angka éta naék kana 68.6% nalika anjeun nambihan komunikasi sareng tugas kolaborasi (Wawasan CIO).

Sanaos gampang pikeun ningali manpaat otomatis, nerapkeunana henteu jelas-jelas teuing. Naha anjeun ngawangun solusi khusus? Mésér naon waé? Ngepaskeun solusi anu dikemas? Éta tiasa kabur, kaputusan hésé.

Naha anjeun ngawangun atanapi mésér parangkat lunak khusus? | Sabalikna-Alun-alun

Mastikeun investasi tech anjeun mangrupikeun salah nguntungkeun

Ketekapan, hemming sareng hawing anu sumping sareng milih téknologi anu leres sapertos kieu: Solusi mana anu moal nyéépkeun waktos sareng dolar kuring?

Sacara sederhana, anu misahkeun investasi tech anu nguntungkeun tina anu miskin nyaéta ieu: Teknologi anu nguntungkeun ngajawab masalah pangalaman bisnis sareng pelanggan anu nyata, jelasna Sabalikna-Alun-alun.

Masalah éta kalebet:

  • Prosés manual
  • Spreadsheet ngalangkungan
  • Reureuh dina pangiriman jasa
  • Kegiatan duplikat
  • Kaputusan bias
  • Kasalahan manusa
  • Inkonsistensi kinerja
  • Kurangna personalisasi atanapi kaitanana
  • Isu kualitas
  • Pendapat anu béda tina kanyataan
  • Seueur teuing gelung pikeun ngaluncatan tugas atanapi jawaban saderhana
  • Ngalaporkeun rumit
  • Data anu leungit, ngabingungkeun atanapi henteu ngabantosan, sareng seueur deui.

Kumaha upami waktos-waktos nalika alat téknologi mundur? Anjeun parantos aya: Karusakan, henteu aya hubunganana atanapi komplikasi anu teu disangka-sangka ngajantenkeun karyawan protés, ninggali pakakasna, sareng balik deui kana cara baheula pikeun ngalakukeun hal-hal. Kumaha anjeun ngajaga éta tina kajantenan?

Tétéla anjeun tiasa ngaduga téknologi mana anu bakal tungtungna henteu dianggo atanapi ditingali salaku beban ku dua indikator gagal:

  • Organisasi henteu nyéépkeun waktos pikeun ngartos masalah téknologi anu dimaksudkeun pikeun méréskeun sareng ramuan masalah éta.
  • Karyawan henteu ngartos kumaha ngagunakeun solusina bakal ngagampangkeun padamelanana atanapi kahirupan konsumén.

Lereskeun pangawasan éta sareng anjeun nembé ngalikeun kasempetan anjeun pikeun suksés.

Ngawangun parangkat lunak khusus | Sabalikna-Alun-alun

3 Pilihan + 3 Léngkah

Nalika anjeun ngémutan masalah mana anu anjeun nyobian pikeun ngajawab, anjeun ngagaduhan tilu pilihan:

  • Ngawangun parangkat lunak khusus (atanapi ngarobih solusi anu aya)
  • Mésér leyuran luar rak
  • becus

Tilu léngkah kedah nyetir kaputusan anjeun:

  • Peunteun masalah anu anjeun hoyongkeun pikeun direngsekeun ku parangkat lunak
  • Meunteun prosés anu aya
  • Ngartos implikasi kauangan sareng sumberdaya

Pilihan anu mana anu paling cocog pikeun kaayaan anjeun?

Bob Baird, pangadeg Sabalikna-Alun-alun, teguh pangembangan perangkat lunak khusus anu aya di Indianapolis, ngarobih pelajaran anu anjeunna pelajari tina ngabantosan organisasi pikeun nunjukkeun solusi parangkat lunak panghadéna:

Alesan Ngawangun

  • Karyawan anjeun nyéépkeun sakedik waktosna pikeun sacara manual nuliskeun data.
  • Usaha anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus.
  • Anjeun gaduh dua atanapi langkung sistem anu cocog sareng kabutuhan anjeun, tapi anjeun hoyong sambungkeun.
  • Parangkat lunak khusus bakal masihan anjeun kaunggulan kalapa.
  • Anjeun teu hoyong ngaropea operasi pikeun cocog sareng kamampuan parangkat lunak.

Alesanna kanggo Galeuh

  • Kabutuhan anjeun umum sareng solusi parantos sayogi.
  • Anjeun daék ngarombak operasi bisnis pikeun cocog sareng kamampuan parangkat lunak.
  • Anggaran bulanan anjeun kirang ti $ 1,500 kanggo parangkat lunak.
  • Anjeun kedah langsung nerapkeun software anyar.

Alesan pikeun ngalakukeun nanaon

  • Karyawan ayeuna nyéépkeun sakedik atanapi henteu waktos dina prosés manual atanapi duplikat.
  • Anjeun henteu ngarencanakeun pikeun ngembangkeun bisnis anjeun dina sababaraha taun ka pengker.
  • Kasalahan, telat, salah komunikasi atanapi slip kualitas teu aya dina bisnis anjeun.
  • Prosés ayeuna, turnaround sareng operasional biaya dioptimalkeun pikeun bisnis anjeun ayeuna sareng ka hareup.

Ngawangun parangkat lunak khusus | Sabalikna-Alun-alun

Condong ka kustomisasi?

Bob nyatet sababaraha pertimbangan pikeun ngembangkeun parangkat lunak khusus:

  • Entong ngamimitian daptar fitur. Fokus kana paham kana masalah anu anjeun badé direngsekeun heula. Beda sareng poin pelor dina bagian tukang bungkusan perangkat lunak, ideu awal anjeun ngeunaan desain sampurna panginten tiasa cacat.
  • Kustomisasi henteu kedah sadayana-atanapi-teu nanaon. Upami anjeun resep kana sababaraha larutan anu aya tapi kedah ngarobih bagéan na, terang yén seueur perangkat lunak anu parantos dikemas tiasa diadaptasi ngalangkungan API.
  • Parangkat lunak ngawangun peryogi biaya payun. Éta henteu kedah langkung mahal; anjeun ngan ukur bakal mayar payun kanggo ngilikanana tibatan ngalisensikeunana.
  • Parangkat lunak khusus peryogi perencanaan payun. Henteu aya anu énggal di dieu, tapi pantes diémutan perencanaan sateuacana heck kaluar tina pemecahan masalah backend nalika parangkat lunak henteu ngajalankeun sapertos anu diarepkeun sareng para karyawan barontak ngalawan éta.

Nyewa atanapi Outsource Kamekaran Parangkat Lunak anjeun?

Industri pamekaran parangkat lunak khusus pisan, sareng ngarakit aplikasi wéb siap-bisnis biasana meryogikeun tilu sét katerampilan anu béda. Pertimbangan anu munggaran (sareng panginten pangageungna) nyaéta artos: Naha anjeun sanggup nyéwa sadayana spesialis ieu?

Pikeun sudut pandang anu tambih, pertimbangkeun yén gajih rata-rata pikeun pamekar .NET SMP, kalebet manpaatna, nyaéta $ 80,000 / taun, sareng anjeun peryogi sababaraha deui spesialis pikeun ngabéréskeun tim anjeun. Kontras, outsourcing proyek anjeun ka teguh pangembangan parangkat lunak lengkep-staffer bakal ngarugikeun anjeun sakitar $ 120 / jam, saham Bob.

Inti hal ieu nyaéta, naha pilihan anjeun pikeun ngawangun atanapi mésér ngajantenkeun bisnis anjeun unik sareng langkung pikaresepeun pikeun palanggan, atanapi maksa anjeun ngarobih bisnis pikeun nyocogkeun parangkat lunak?

Bob Baird, pangadeg Sabalikna-Alun-alun

Ngawangun atanapi Mésér Software Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.