Naha Anjeun Ngawangun atanapi Mésér Platform Pamasaran Salajengna?

Ngawangun Atanapi Mésér Platform Pamasaran Salajengna

Anyar-anyar ieu, kuring nyerat tulisan ngeunaan naséhat perusahaan henteu janten host vidéo nyalira. Aya sababaraha pushback ngeunaan éta ti sababaraha téknologi anu ngartos seluk beluk video hosting. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha poin anu saé, tapi pidéo peryogi pemirsa, sareng seueur platform anu disayogikeun nyayogikeun éta. Janten kombinasi biaya bandwidth, kompleksitas ukuran layar, sareng konéktipitas, salian ti kasadiaan audién mangrupikeun alesan utami kuring.

Éta henteu hartosna kuring henteu percanten yén perusahaan henteu kedah langkung ningali kana ngawangun solusi na. Dina kasus pidéo, contona, seueur perusahaan ageung parantos ngahijikeun strategi pidéo na manajemén asset digital sistem. Ngajantenkeun rasa anu sampurna!

Dasawarsa ka tukang nalika kakuatan komputasi mahal pisan, rubakpita mahal, sareng pamekaran kedah dilakukeun ti mimiti, éta bakal aya bunuh diri pikeun perusahaan pikeun nyobaan ngawangun solusi pamasaran na. Parangkat Lunak salaku panyadia jasa nyéépkeun milyaran industri pikeun ngembangkeun platform anu tiasa dimangpaatkeun ku kaseueuran urang - janten naha anjeun bakal nyandak éta investasi? Henteu aya balikan deui sareng anjeun bakal untung upami anjeun turun tina taneuh.

Maju dugi ka ayeuna, sanaos, sareng kakuatan komputasi sareng bandwidth seueur pisan. Sareng pangwangunan henteu kedah dilakukeun ti mimiti. Aya platform pangwangunan gancang anu kuat, platform databés data ageung, sareng mesin ngalaporkeun anu ngajantenkeun produk janten murah sareng gancang. Teu kakantun sajumlah ageung tina murah API (Antarmuka program aplikasi) panyadia kaluar di pasar. Pangembang tunggal tiasa kawat platform nganggo antarmuka administrasi kalengan sareng sambungkeun kana API dina hitungan menit.

Kusabab kitu, urang parantos ngabalikeun jurus urang dina seueur kasus. Sababaraha conto anu Abdi hoyong bagikeun:

  • CircuPress - Nalika kuring nyebarkeun buletin ka puluhan rébu palanggan, kuring nyéépkeun langkung seueur artos dina panyadia email tibatan kuring leres-leres kéngingkeun pendapatan iklan pikeun situs éta. Hasilna, kuring damel sareng réréncangan kanggo ngembangkeun platform pamasaran email anu terintegrasi langsung kana WordPress. Pikeun sababaraha artos unggal bulan, kuring ngirim ratusan rébu surelek. Sawatara dinten urang bakal ngaluncurkeunana ka sadayana!
  • Panambang Data SEO - DK New Media kagungan penerbit anu ageung pisan anu ngagaduhan ka luhur satengah juta kecap konci anu kedah dilacak sacara géografis, ku mérek, sareng dumasar topik. Sadayana panyadia diluar sana anu bakal ngungkulan ieu aya dina lima angka tinggi pikeun lisénsi - sareng teu saurang ogé anu tiasa ngatasi volume data anu dipibanda. Ogé, aranjeunna gaduh struktur situs unik sareng modél bisnis anu henteu cocog sareng platform kaléng. Janten, pikeun harga lisénsi dina parangkat lunak sanés, kami parantos tiasa ngahasilkeun platform anu khusus pikeun modél bisnisna. Unggal inpéstasi anu aranjeunna laksanakeun sanés investasi dina lisénsi anu bakal dijauhkeun - éta ningkatkeun platform sareng ngajantenkeun langkung épisién internal. Aranjeunna nyimpen analisa anu penting sareng waktos pamrosésan ku urang ngawangun platform kanggo aranjeunna.
  • Saos Agén - dikembangkeun dina dasawarsa ka tukang ku sobat kuring, Adam, platform Agén saos mangrupikeun kumpulan modul lengkep - tina wéb, cetak, email, sélulér, sungsi, sosial, sareng bahkan video. Adam biasa ngagunakeun jasa email sareng ngalaman waktos sesah pikeun ngaheureuykeun kendat sistemna, janten anjeunna ngawangun nyalira! Anjeunna ogé ngawasa platform na sareng seueur API, nyayogikeun solusi anu paling terjangkau anu bakal mangratus ratusan atanapi rébuan dolar dina industri sanés. Agén saos ayeuna ngirim jutaan email sareng puluhan rébu pesen téks pikeun artos artos. Adam parantos sanggup ngalirkeun tabungan éta langsung ka palangganna.

Ieu mangrupikeun sababaraha conto dimana, tibatan méré lisénsi platform standar kalayan watesan anu ekstrim, solusi ieu diwangun dina awan, sareng kadang dianggo API anu mantap pisan. Antarbeungeut pangguna dikustomisasi khusus pikeun aplikasi sareng pangguna, sareng prosés na dikembangkeun pikeun mastikeun pangguna tiasa ngalakukeun sagala hal bari henteu seueur waktos nyéépkeun data atanapi ngerjakeun masalah platform.

Entong Ngirangan Usaha Pikeun Ngawangun

Aya pengecualian. Kanggo sababaraha alesan, seueur perusahaan milih ngawangun sorangan System Management eusi sareng janten janten ngimpina. Éta sabab aranjeunna nganggap enteng jumlah padamelan anu diperyogikeun sareng jumlah fitur anu dipikagaduh ku sistem éta anu ngajantenkeun ngaoptimalkeun situs pikeun milarian sareng média sosial gampang. Anjeun kedah ati-ati pisan dina ngaevaluasi platform anu anjeun panginten henteu ngagaduhan pangalaman. Salaku conto, nalika urang ngawangun jasa email urang nyalira, kami parantos ahli kana kiriman email sareng pangiriman… janten kami nimbangkeun sadaya fitur tambahan éta.

Efisiensi éta mangrupikeun tabungan pikeun perusahaan. Anjeun panginten tiasa ningali kana ieu nalika anjeun nganalisis anggaran. Dimana biaya perizinan panggedéna anjeun? Sakumaha seueur artos anjeun damel sakitar watesan platform éta? Naon jinis hemat biaya sareng efisiensi perusahaan anjeun bakal sadar upami platform éta diwangun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun tibatan hiji segmen pasar? Upami anjeun nyéépkeun biaya lisénsi dina pangwangunan unggal taun, sakumaha gancangna anjeun tiasa gaduh platform anu adat sareng langkung saé tibatan solusi pasar?

Ieu waktuna pikeun ngamimitian mutuskeun naha anjeun atanapi henteu badé nuluykeun mésér solusi batur, atanapi ngawangun karya anu anjeun terang yén anjeun tiasa napak kana bénsin!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.