The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Ngawangun Versus Mésér MarTech

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS booming ku kamewahan pinuhna dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan kana jasa tanpa kedah ngajaga perangkat keras atanapi sumber daya sanés.

Sateuacan urang teuleum langsung kana debat ngawangun vs mésér, hayu urang ngajajah kumaha kabiasaan palanggan sareng jalur pamésan parantos ngalangkungan révolusi ogé. 

Revolusi digital ngagaduhan palanggan anu gaduh pakarang sareng smartphone, tablet sareng pangguna ayeuna nungtut sareng ngarepkeun jasa, sahingga ngabentuk penawaran produk anu dikonsumsi. Isro nyaéta dinten mérek nandeskeun sareng mangaruhan ekspektasi palanggan. Sedengkeun pilihan-kacapean sareng tirani pilihan mangaruhan prosés pembuatan kaputusan, mesin ngabandingkeun harga, ditambah ku sora Key Opinion Leaders (KOLs) sareng influencer, ngabantosan pangguna ngadamel beuli anu diinpormasi.

Jalan Mésér Modern

Pergeseran dinamika kakuatan antara konsumén sareng mérek parantos ngarobih jalur beuli tradisional. Jalur pameseran modéren, disetir ku kamajuan téknologi sareng sababaraha sumber inpormasi, nyandak produk kaluar tina rak toko teras lebet kana jero ékosistem digital, ngalangkungan halangan géograpis supados transaksi lancar sareng intuitif.

moengage jalur pameseran modéren
sumber: Pitunjuk Pembeli MoEngage pikeun Dursasana Palanggan

Gambar di luhur ngagambarkeun kumaha siklus perjalanan konsumen ngalangkungan pergeseran paradigma masif, anu parantos ngarobah hubungan pelanggan-merek tina suplai anu didorong pikeun paménta anu disetir.  

Mertimbangkeun titik di luhur ngeunaan kumaha mérek udagan pikeun janten langkung penting pikeun palanggan dina operasina, beuki penting pikeun ngungkulan dilema ngawangun vs mésér. Tapi éta henteu lugas. Sateuacan mutuskeun naha langkung saé ngawangun platform ti mimiti atanapi kéngingkeun téknologi anu aya, ieu mangrupikeun sababaraha faktor anu anjeun kedah nimbangkeun:

  1. Biaya anu kalibet dina ngawangun atanapi ngagaleuh: Ngawangun hiji hal ti mimiti bakal ageung gumantung kana ukuran tim / perusahaan sareng anjeun kedah nyayogikeun man-jam, infrastruktur, sareng biaya perawatan, sadayana anu sesah ditaksir sacara akurat. Samentara mésér solusi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda dina hiji tim, anjeun panginten kedah nganggap biaya lisénsi anu bénten-bénten dumasar kana jumlah pangguna aktif sareng jasa anu dianggo. 
  2. Ngiringan résiko nalika ngagaleuh atanapi ngawangun: Résiko utama anu aya hubunganana sareng mésér nyaéta kontrol terbatas sareng aksés kana parangkat lunak, kode sumber, sareng bug, dina waktos éta sareng ngawangun solusi résiko utama aya dina kamampuan nganteurkeun ku tim pangembangan anu tiasa ngahasilkeun tambih pengeluaran. 
  3. Masalahna direngsekeun ngalangkungan solusina: Teu bijaksana pikeun ngalaksanakeun masalah ngawangun hal anu khusus ti mimiti upami henteu langsung nambihan kana garis handap anjeun. Biasana disarankan pikeun mésér barang-barang anu diperyogikeun unggal perusahaan sareng ngawangun anu ngabédakeun anjeun.
  4. Catetan lagu tim pangwangunan: Ukur kaahlian tim kamekaran anjeun sareng kematangan dina hal kompeténsi, agility, sareng kamampuan pikeun nganteurkeun. Upami aranjeunna ngukur dugi ka tingkat anu saé, maka ngawangun perangkat lunak di-bumi langkung raos upami dibandingkeun sareng mésér solusi anu siap di pasar. 
  5. Sumberdaya sayogi ku anjeun: Anggaran mangrupikeun faktor penentu ageung nalika badé mésér vs ngawangun debat. Batas méakkeun langkung luhur anu dilakukeun ku mérek, éta masihan ngawangun parangkat lunak langkung pikaresep. Pikeun perusahaan anu ngagaduhan anggaran terbatas, mésér solusi mangrupikeun cara gampang pikeun méréskeun ieu. 
  6. Sarat waktos-ka-pasar: Salah sahiji faktor anu paling penting pikeun diperhatoskeun nyaéta mésér solusi nyaéta strategi go-to-market anu gancang pisan sabab tiasa dikirimkeun dina waktos dalapan dugi genep belas minggu (gumantung kana pajeulitna kasus pamakean) dibandingkeun sareng bulan atanapi taun éta tiasa candak pikeun ngawangun platform di-imah.
  7. Prioritas bisnis anjeun: Upami anjeun ngawangun solusi nyalira sacara internal, naha éta bakal janten prioritas sareng bisnis anjeun? Sigana henteu, anu tiasa nyababkeun janten panghambat pikeun maju upami perusahaan anjeun henteu tiasa neraskeun nanem modal di dinya. Téknologi dina siklus parobahan anu konstan, éta sanés proyék hiji-hiji. Perusahaan anu ngembangkeun solusi anu tiasa anjeun ngagaleuh gumantung kana leyuran éta mekar sareng teras masihan nilai ka palanggan na.

Jalma kedah nyingkahan nyéépkeun waktos dina ngawangun sareng nyiptakeun hal anu parantos diwangun saé di pasar. Tujuan akhir pikeun mérek nyaéta nyayogikeun nasabah pangalaman anu pangsaéna di kelas sareng upami éta disalurkeun ku téknologi anu parantos aya, naha leres-leres nyéépkeun seueur waktos sareng tanaga ngawangun solusi? 

Fokus anu langkung penting pikeun perusahaan tiasa nekenkeun pangalaman anu didorong ku manusa anu disayogikeun dina unggal titik touch ka pangguna sareng ningkatkeun dukungan sareng jasa palanggan. Jurang anu teras-terasan antara ekspektasi palanggan sareng kamampuan mérek pikeun minuhan éta mangrupikeun salah sahiji masalah pangbadagna anu dituju ku manajer kontémporér pikeun méréskeun. Dina raraga ngartos kumaha ekspektasi palanggan parantos robih, penting pikeun nyatet parobihan dina kagiatan pangguna sareng tingkah laku sareng kumaha pangaruhna kana kaputusan pamésér.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.