Ngawangun Google Analytics Infographic anjeun dina Sacara visual

sacara visual

Kami resep Visual.ly pikeun milarian sareng ngabagi infografis. Highbridge nyaeta desainer Certified dina Visual.ly, kalayan sajumlah infografik hébat kami parantos nalungtik, didesain sareng diwanohkeun pikeun klien kami.

Kitu ogé infografis statis, tim Visual.ly tetep ningkatkeun infografis dinamisna ogé ... parios ieu hébat infographic Google Analytics anu narik stats mingguan anjeun kana desain anu saé. Anjeun bahkan tiasa masihan infographic anjeun ka anjeun ku email unggal mingguan. Keren teuing!

Sacara visual Google Analytics

3 Komentar

  1. 1

    Ieu bener nice. Kuring parantos nganggo Visual.ly kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu saé pisan. Éta gaduh poténsi pikeun janten fitur anu saé pisan. Éta katingali saé pisan sareng saderhana pisan dianggo. Hatur nuhun pikeun babagi ieu kalawan kami, Douglas.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.