Ngawangun Storybrand: 7 Prospék Ngajantenkeun Usaha anjeun gumantung

Ngawangun Brand Story

Kira-kira sabulan katukang, kuring kedah ilubiung dina rapat ideasi pamasaran pikeun klien. Éta hebat pisan, damel sareng konsultasi anu dikenal pikeun ngembangkeun roadmaps pikeun perusahaan teknologi tinggi. Nalika peta jalan dikembangkeun, kuring kataji ku jalur anu unik sareng dibédakeun anu timna datang. Nanging, kuring ogé nekad pikeun ngajaga tim fokus kana target pasar.

Inovasi mangrupikeun stratégi kritis dina seueur industri ayeuna, tapi éta henteu tiasa dibébaskeun ku konsumén. Perusahaan anu luar biasa kalayan solusi ingenius parantos gagal mangtaun-taun sabab sumping ka pasar teuing mimiti, atanapi tuangeun kahoyong anu teu acan aya. Duanana tiasa ngeja kiamat - paménta mangrupikeun aspek kritis pikeun unggal produk atanapi jasa anu suksés.

Nalika kuring dikirim salinan Ngawangun Storybrand, ku Donald Miller, kuring sajujurna teu bungah pisan maca éta jadi éta linggih dina rak buku kuring dugi ka ayeuna. Teu sangka éta bakal janten dorongan anu sanés storytelling sareng kumaha éta tiasa ngarobih perusahaan anjeun ... tapi henteu. Nyatana, buku dibuka ku "Ieu sanés buku ngeunaan nyarioskeun carita perusahaan anjeun." Weh!

Abdi henteu hoyong nyerah sadayana buku, éta maca gancang sareng inpormasi anu kuring nyarankeun pisan. Nanging, aya hiji daptar kritis anu kuring hoyong bagikeun - milih a kahayang relevan pikeun kasalametan mérek anjeun.

Tujuh prospek mikahoyong salamet Brand Anjeun Gumantung tina:

  1. Ngawangun Brand StoryNgalestarikeun sumber kauangan - Naha anjeun badé ngahémat artos pelanggan anjeun?
  2. Ngalestarikeun waktos - Naha produk atanapi jasa anjeun masihan palanggan langkung seueur waktos pikeun ngagarap hal-hal anu langkung penting?
  3. Ngawangun jaringan sosial - Naha produk atanapi jasa anjeun ngabina kahoyong pelanggan pikeun nyambung?
  4. Mangtaun status - Naha anjeun ngajual produk atanapi jasa anu ngabantosan palanggan anjeun pikeun ngahontal kakuatan, pamor, sareng perbaikan?
  5. Ngumpulkeun sumber daya - Nawiskeun kanaékan produktivitas, pendapatan, atanapi turunna limbah nyayogikeun kasempetan pikeun usaha berkembang.
  6. Kahayang bawaan janten dermawan - Sadayana manusa ngagaduhan kahoyong bawaan janten dermawan.
  7. Kahayang kana hartos - Kasempetan pikeun konsumén anjeun ilubiung dina hal anu langkung ageung tibatan dirina.

Salaku panulis Donald Miller nyatakeun:

Tujuan pikeun mérek kami kedahna yén unggal palanggan poténsial terang persis dimana urang badé nyandak éta.

Kahayang mana anu anjeun nganggo merek anjeun?

Ngeunaan Ngawangun Storybrand

Prosés StoryBrand mangrupikeun solusi anu kabuktosan pikeun nyanghareupan pamimpin bisnis perjuangan nalika nyarios ngeunaan bisnisna. Metode révolusionér ieu pikeun hubungan sareng konsumén nyayogikeun pamiarsa kaunggulan kalapa anu pamungkas, ngungkabkeun rusiah pikeun ngabantosan konsuménna ngartos manpaat anu pédah tina ngagunakeun produk, ideu, atanapi jasa na.

Ngawangun Story Story ngalakukeun ieu ku ngajar pamiarsa tujuh carita universal nunjuk sadaya manusa ngaréspon; alesan nyata konsumén ngadamel pameseran; kumaha nyederhanakeun pesen mérek ngarah jalma ngarti; sareng kumaha ngadamel olahpesen anu paling épéktip pikeun halaman wéb, brosur, sareng média sosial.

Naha anjeun diréktur pamasaran perusahaan anu gaduh jutaan dolar, anu gaduh usaha alit, politikus anu nyalonkeun jabatanana, atanapi penyanyi utama band rock, Ngawangun Story Story salamina bakal ngarobah cara anjeun nyarios ngeunaan saha anjeun, naon anu anjeun lakukeun, sareng nilai unik anu anjeun bawa ka palanggan anjeun.

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun Afiliasi Amazon sareng nganggo tautan pikeun mésér buku dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.