Ngawangun Kapercayaan Ku Nyarios NO!

ka tukangIraha terakhir kali anjeun linggih di peuntas salesperson sareng aranjeunna nyarios, "Hapunten, kami sigana moal tiasa minuhan harga éta atanapi / atanapi anu diarepkeun". Abdi henteu kantos gaduh, ogé.

Wengi ayeuna kuring angkat tina kontrak anu kuring tiasa lakukeun ku panon kuring ditutup. Nanging, kuring terang yén kesederhanaan tina kontrak bakal mekar sareng muka kaléng cacing anu ageung. Abdi nyetél sareng masang blog kanggo saha teras, sacara standar, kuring janten pangrojong blogna, dukungan IT sareng dukungan hostingna. Kuring henteu nebak - kuring nyarios tina pangalaman. Éta sababna kuring langkung resep ngarujuk prospek kana Parangkat Lunak salaku vendor Layanan sapertos Compendium. (Panyingkepan: Kuring nyekel saham)

Klién anu kuring ngabantosan blogging sanés kontrak sakali, urang ngagaduhan hubungan anu teras-terasan pikeun nutupan masalah éta. Abdi resep ngabantosan aranjeunna sareng kabutuhan naon waé kumargi sumber daya éta diantisipasi. Éta sanés masalahna wengi ayeuna ... Kuring ngan saukur leumpang ti paménta éta ngan ukur hiji proyek cutatan. Henteu aya anu namina proyék wéb anu réngsé… kacuali perusahaan na sahandapeun. Tina eusi, desain, platform, integrasi ... unggal proyék wéb mekar nalika nungtut parobihan ku jalanna waktos. Ngablog ogé. Sareng perangkat lunak salaku teguh jasa (SaaS) didesain pikeun nanganan masalah sareng dukungan anu lumangsung. Abdi henteu.

Balik kana poin kuring ... panginten upami langkung seueur perusahaan nolak anggaran anu teu masuk akal, garis waktu anu edan, sareng ekspektasi anu pikaseurieun sésana usaha anu jujur ​​tiasa ngawangun kapercayaan sareng prospek urang. Masalahna nyaéta seueur jalma di luar sana, utamina dina pamasaran online sareng domain média sosial, sieun kabur tina sababaraha artos.

Seueur jurujual langkung milih mayar tagihanana ku ngorbankeun nasabah tibatan leres-leres ngeusi batre pikeun ngajanjikeun janjina. Hanjakal sabab geutah anu goréng pikeun leumpang dina panto langsung diserang sapertos aranjeunna maling 2-bit didinya pikeun perkosa, rampasan sareng ngosongkeun peti.

Upami anjeun henteu tiasa ngarengsekeun proyek dina jangka waktos, kirimkeun jangji anjeun atanapi jantenkeun penghasilan saderhana ngalaksanakeun padamelan, naha anjeun bakal ngical? Sababaraha bulan ka pengker, kuring kedah berpisah sareng rerencangan anu hébat sareng perusahaan sabab proyék kami henteu hasil. Kuring henteu minuhan harepanna ... sareng kuring resep tetep silaturahim sareng kaleungitan artos tibatan gagal pisan. Sareng kami bakal gagal sacara spektakuler dina proyek anu kuring leumpang jauh ... Abdi terang.

Naha kuring tiasa nganggo artos? Tangtosna! Proyék leutik sapertos kitu mangrupikeun pangasilan tunai pikeun bisnis sareng tiasa nyandak kami ngalangkungan kontrak ageung sumping sareng badé. Kuring ngan ukur henteu tiasa ngalakukeun kitu. Upami diémutan, kuring ngarepkeun kuring bakal jauh tina seueur kontrak leutik saprak kuring ngamimitian bisnis.

Anu ironisna nyaéta ieu konsumén anu sami pisan anu ngadeukeutan kuring di jalan pikeun proyék-proyék anu langkung ageung anu tiasa dikirimkeun, santunan anu saé sareng waktos anu fleksibel. Unggal kuring nyarios "Henteu" ayeuna, kuring terang yén kuring ngawangun kapercayaan sareng kasempetan pikeun kéngingkeun kasempetan anu langkung saé di jalan. Anjeun kedah ogé.

One comment

  1. 1

    Kami leres-leres ngajalankeun sacara gembleng presentasi sakitar "Kakuatan No." Baca langkung seueur ngeunaan pentingna nolak damel dina tulisan ku Ashley Lee urang sorangan, Éta Sanés Pakasaban Kuring!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.