Metrik Konversi pikeun Blogging Bisnis

Aya seueur di dunya média sosial di luar sana anu nangtoskeun kasuksésan blog ku métrik Dursasana sapertos koméntar. Abdi henteu. Henteu aya korelasi antara kasuksésan blog ieu sareng jumlah koméntar dina éta. Kuring yakin yén koméntar tiasa mangaruhan blog - tapi kusabab éta sanés hal anu sacara langsung anjeun tiasa ngendalikeun Abdi henteu merhatoskeunana.

Upami kuring hoyong koméntar, kuring bakal nyerat headline link-baiting, eusi kontroversial, sareng tulisan blog snarky. Ieu, kahareupna bakal kaleungitan panongton inti kuring sareng nargétkeun jalma anu salah.

Tilu métrik konversi blogging bisnis kuring merhatoskeun:

  • Konversi Halaman Hasil Mesin – Seueur ahli museurkeun kana sabaraha lalu lintas mesin pencari anu anjeun tampi… tapi sanés sabaraha lalu lintas anjeun leungit. Upami anjeun nyerat judul tulisan anu datar sareng data meta anjeun henteu pikaresepeun, anjeun tiasa janten luhureun rangking mesin pencari tapi jalma-jalma henteu tiasa ngaklik tautan anjeun. Tulis judul pos anu ngarobih lalu lintas sareng mastikeun déskripsi meta anjeun dipak ku kecap konci sareng alesan anu hadé pikeun ngaklik! Anggo Google Search Console pikeun nganalisis hasil ieu.
  • Konversi Telepon Pikeun Aksi - Pangunjung anu mimiti badarat dina blog anjeun sareng angkat atanapi badé ngalakukeun bisnis sareng anjeun. Naha anjeun nyayogikeun jalan pikeun aranjeunna kalibet sareng perusahaan anjeun? Dupi anjeun gaduh formulir kontak nonjol sarta link? Naha alamat sareng nomer telepon anjeun jelas diidentifikasi? Naha anjeun gaduh Télépon Pikeun Aksi anu pikaresepeun anu diklik ku sémah?
  • Konversi Halaman Pendaratan - Saatos pangunjung anjeun ngaklik Call To Action anjeun, naha aranjeunna badarat dina halaman anu ngajantenkeun aranjeunna ngarobih? Nyaéta l anjeunanding halaman beresih sareng kosong tina navigasi, tautan, sareng kontén anu sanés éta henteu nyetir jual?

prospek Anjeun kudu ngarobah dina unggal hambalan tina jalan supados anjeun acquire aranjeunna salaku customer a. Anjeun kudu narik klik maranéhanana dina kaca hasil search engine (SERP), Anjeun kudu nyadiakeun aranjeunna kalayan eusi relevan mangtaun kapercayaan maranéhanana sarta compel aranjeunna pikeun ngagali deeper, sarta anjeun kudu nyadiakeun aranjeunna jalur ka Dursasana - kawas panggero compelling pikeun aksi ( CTA) sareng anjeun kedah nyayogikeun aranjeunna pikeun ngahubungi anjeun - sapertos halaman badarat anu dirancang kalayan saé, dioptimalkeun.

Compendium Laksanakeun ngeunaan Prak-prakan Pangsaéna ieu!

  1. Mimiti: Hasil search engine pikeun Ngitung ROging Blogging Usaha, Compendium gaduh tempat anu kadua sareng nyerat saé - pastikeun narik sababaraha patalimarga!
    ngitung roi serp 1
    Catetan: Anjeun bakal perhatikeun yén Compendium ngagaduhan hasil anu kadua pikeun milarian sareng sanés hasil anu munggaran. Upami judul halaman ngagaduhan Compendium Blogware dina tungtung judul tinimbang awal, tanggal,
    sarta info pangarang anu turun, sarta meta déskripsi miboga basa leuwih compelling, maranéhna malah bisa bisa squeeze kaluar hasil ranking luhur. (Ieu hébat yén pedaran meta dimimitian ku keyword, sanajan!) Parobahan maranéhanana bisa ganda atawa rangkep tilu conversions maranéhanana ti kaca hasil search engine ieu.
  2. Kadua: Ieu tulisan singket anu saé anu ngarahkeun perhatian ka dua sumber tambahan pikeun ngitung Return On Investment. Ieu padet, pos relevan, sanajan!
    pos kompénsium
    Catetan: Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun ieu tiasa leres-leres nyayogikeun sumber daya katilu - sauran saleresna pikeun ngalaksanakeun ROI Toolkit.
  3. Katilu: Telepon pikeun aksi leres pisan sareng relevan pikeun salinan dina halaman, sareng mangrupikeun jalur anu jelas pikeun milarian inpormasi tambahan!
    roi toolkit cta
  4. Kaopat: Halaman badarat leres-leres sampurna - nyayogikeun kontén anu ngadukung, pikaresepeun, bentuk pondok pikeun ngumpulkeun inpormasi kontak pikeun tim penjualan, bahkan sababaraha patarosan prequalifying pikeun ngaraoskeun anggaran prospek sareng rasa urgency.

kaca badarat

Tim pamasaran di Compendium luar biasa dina ngamangpaatkeun alat sorangan. Kuring terang kanyataan yén Compendium ngumpulkeun langkung seueur ngalangkungan hasil pamilarian sareng blogna nyalira tibatan sumber anu sanés. Teu diragukeun éta kusabab padamelan anu hébat anu dilakukeun dina nguji, nguji deui sareng ngaoptimalkeun jalur konvérsi aranjeunna. Saé!

Panyingkepan Pinuh… Kuring gaduh saham sareng ngabantosan ngamimitian Compendium (alhamdulillah aranjeunna henteu ngiringan logo kuring!)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.