Presentasi: Naha Usaha Anjeun Kedah Ngablog

Depositphotos 26743721 s

Kuring ngabahas ieu presentasi tadi, tapi dinten ieu nalika latihan, kuring nambihan slide anotasi sareng masang presentasi ka Slideshare. Ieu presentasi kuring pikeun Konperénsi Prof. Marketing - Forum Bisnis-ka-Usaha Pemasaran 2007 di Chicago énjing sareng Salasa.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.