5 Tip Pikeun Candak Brosur Usaha Anjeun Pikeun Kedudukan

ngarancang brosur brosur

Penjualan anjeun hiji lambar, kit média, brosur, PDF, brosur produk… naon waé anu anjeun pikahoyong disebatna, éta peryogi bantosan. Kami nembé ngariung a média & kit sponsor pikeun situs saatos pamundut saatos pamundut parantos dilakukeun.

Kanyataanna, jalma masih resep ngaunduh sareng nyetak dokumén sareng urang masih resep ngadistribusikaeun produk cetak ku cara tangan. Henteu kakantun kanyataan yén sapotong cetak éndah tiasa janten sakedik perhatian. Éta ngajantenkeun ngabédakeun sareng seueur mail langsung sareng kampanye distribusi langsung anu ningali réspon sabab teu seueur persaingan di ditu.

Peryogi Cetak di Irlandia parantos ngahasilkeun infographic ieu pikeun nyayogikeun tip anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur perhatian pikeun pengeluaran anjeun, Nyiptakeun Leaflet Bisnis Sampurna.

Terang naon anu kedah diomongkeun, saha anu anjeun carioskeun, kumaha ngucapkeunana, katingali profesional sareng ulah ngantep aranjeunna cicing waé. Ukuran, judul, struktur kalimat, citra, warna sareng - pangpangna - ajakan-to-action, penting pisan pikeun brosur anu hadé. Kami ogé nyarankeun ngagunakeun sababaraha jinis lagu telepon atanapi URL anu tiasa dilacak dina salembar sapotong sahingga anjeun terang mana anu ngalaksanakeun langkung saé tibatan anu sanés.

Peryogi Print Nyarankeun Formula AIDA:

  • perhatian - Ngadamelna soca.
  • bunga - Tetep resep maca.
  • kahayang - Nyiptakeun kahoyong nganggo gambar sareng inpormasi anu persuasif.
  • aksi - Ajak anu maca pikeun nyandak tindakan.

Peryogi-A-print_leaflet-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.