Naon Salahna sareng Kartu Bisnis Anjeun?

Alex linggihKartu bisnis sok janten latihan anu pikaresepeun pikeun kuring. Kuring kantos ngalakukeun anu bénten-bénten sareng kartu nama kuring - anu mimitina mah kartu blogging sareng poto kuring, teras bungkus tina Catetan PostIt, Sareng paling anyar kartu langsing sareng dispenser ti Zazzle.

Dinten ayeuna kuring nuju nonton teleseminar tina Alex Mandossian dina séri pendidikan bisnis anu kuring langganan sareng anjeunna nunjuk kasempetan anu saé anu kuring ngantep leueur ... tilu kartu bisnis berturut-turut!

Sababaraha bebeneran ngeunaan kartu nama

  1. Kaseueuran jalma henteu émut jalma anu asalna.
  2. Kaseueuran ngan saukur dialungkeun. Anjeun mayar kanggo hal anu jarang aya pangasilan dina investasi!
  3. Jalma anu bener-bener ngajaga éta, saeutik pisan anu pernah dipilampah ... kaseueuran kusabab sering aya alesan pikeun!

kartu bisnis

Naon anu tiasa disampurnakeun Anjeun kartu bisnis kuring?

  1. Pasang poto anjeun dina kartu bisnis anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun jalma pikeun émut saha anjeun!
  2. Alex nyatakeun yén anjeun kedah ngalebetkeun hiji nyogok étika. Kalayan kecap séjén, naha aya dina kartu anjeun anu anjeun tiasa nyayogikeun anu bakal ngakibatkeun batur nyandak tindakan? Conto na nyaéta nomer 1-800 kalayan pesen anu tos dirékam. Éta henteu pribadi sareng aman ... sareng jalma anu nyauran éta tiasa nguntungkeun tina pesen.
  3. Kalebet pesen anu khusus pikeun acara anu anjeun pasihkeun. Upami anjeun dina acara jaringan, mesen sababaraha kartu pikeun acara éta. Upami anjeun nyarios dina hiji acara, kalebet acara! Upami anjeun dina konperénsi ... nempatkeun konperénsi éta. Ku ngaropea kartu kana acara éta, anjeun ngan ukur nyayogikeun anu nampi papan iklan miniatur pikeun ngundang aranjeunna pikeun kontak ogé nyayogikeun komponén viral. Nalika Alex masihan 500 kartu, anjeunna ningali 2,000 kunjungan ka situs sareng nomer telepon na. Éta komponén viral anu saé!

Kuring badé mesen sét kartu bisnis kuring sareng kuring badé ngempelkeun tips ieu. Poto kuring bakal ditambihan (beu!), Kuring badé ngalebetkeun tautan ka unduhan gratis kalayan sababaraha saran sareng tip, sareng kuring badé ngrekam pesen anu langkung saé dina Google Voice kalayan sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan kuring bisnis.

Hayu atuh terang upami anjeun resep dina séri bisnis anu kuring langganan. Éta rada mahal, tapi upami kuring kéngingkeun hiji kontrak tina masihan kartu nama, éta bakal mayar séri bisnis… sareng kuring ngan ukur dina pidéo munggaran. Kuring ngagaduhan seueur pujian dina kartu anyar kuring - tapi kuring henteu tiasa nyatakeun yén aranjeunna janten viral atanapi ngagaduhan bisnis!

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Abdi ngarepkeun kuring tiasa nyebatkeun sumber kuring, Doug, tapi kuring henteu émut dimana kuring maca ieu, rada sababaraha waktos ka pengker: kartu bisnis sareng gambar anjeun 50% kirang kamungkinan dialungkeun kana sampah. Meureun batur bisa pariksa ieu.

  3. 4
  4. 6

    Anjeun kedah nganggo pesawat kertas sapertos sifat logo anjeun dina kartu anjeun. Panginten sadayana kartu anjeun janten logo anjeun dina tampilan anu munggaran tapi saatos dibuka éta gaduh inpormasi anu anjeun nyarios dina tulisan di luhur. Panginten sesah dilakukeun tapi bakal rapih sareng émut pasti.

  5. 8

    Doug pariksa kaluar avatar anonim kuring, jenis mana babarengan jeung blog 🙂 Kuring asup jeung Twitter jeung boga Twitter avatar nu mangrupakeun pic sorangan heran naha éta teu pop up

  6. 10

    Rasa sakabéh dina mimitina kasampak éta yén seams tacan beres. Jigana leuwih gawé di sisi tipografi jeung tukang leuwih seukeut bakal mantuan. Henteu tiasa nyarios naon anu kedah dirobih tapi anjeun ngan ukur naroskeun pendapat.

    percetakan poster

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.