"Kartu" Usaha Anyar Di dieu!

Nalika kuring dipasang ngeunaan mésér sababaraha kartu bisnis anyar, Abdi nampi sababaraha gede saran. Kalebet kartu bisnis logam bahkan a kartu bisnis ngagunakeun Wordle.

Kuring mutuskeun pikeun balik ka arah anu lengkep sabalikna ti kartu aslina abdi. Nalika jalma-jalma masrahkeun ka kuring kartu nama na dinten ayeuna, kuring henteu ngagaduhanana salami-lami - kuring dugi ka bumi sareng nambihanana Plaxo sareng LinkedIn teras kuring ngalungkeun aranjeunna - henteu paduli kumaha geulisna. Éta inspirasi kuring pikeun muka pilihan anyar:

kartu mtb

Nganggo pamilarian gancang, kuring mendakan perusahaan online anu nyetak bantalan Post-It Note khusus anu ukuranana kartu bisnis! Kuring mesen kebat aranjeunna sareng aranjeunna dugi ka dieu dina waktos 2 minggu. Kartu kaluarna sampurna, saluyu sareng alat online anu kuring biasa ngaédit. Kuring milih font anu gampang dibaca sareng kuring ngarancang éta kalayan nelepon dina URL situs abdi. Kuring bahkan ngadorong jalma-jalma pikeun 'Bunderan' hiji topik supados aranjeunna tiasa émut kunaon urang patepung atanapi naha nyauran kuring!

Abdi leres-leres hoyong anu unik sareng yakin yén ieu cocog sareng tagihanana. Naon anu anjeun pikirkeun?

9 Komentar

  1. 1

    Naha anjeun tiasa ngawartosan dimana anjeun ngagaduhan éta? Abdi peryogi sababaraha kartu énggal sareng hoyong milarian pilihan ieu. Kuring cicing di Atlanta sarta moal boga kartu idéntik, tapi hal kawas kieu bisa jadi pisan cool. Bungah anjeun resep pamanggih kuring asalna nyarankeun.

  2. 2

    Kuring geus pilari sababaraha kartu anyar sorangan. Ieu sigana kawas gagasan hébat. Dupi abdi tiasa naroskeun situs mana anjeun maréntahkeunana?

    Jesse

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Cinta aranjeunna. Kartu bisnis nyaéta "kartu bisnis". Aranjeunna kedah nyatakeun produk / jasa anjeun. Konéng OOhweee. Kartu ieu pasti nangtung kaluar. Éta naon anu anjeun sebut "marketing"

  7. 7

    Ayeuna éta desain anu saé.

    Jigana anjeun tiasa nganggo éta dina kartu bisnis anu saleresna sareng ngajantenkeun langkung saé nganggo dua sisi. Dina hiji sisi boga headshot anjeun (sangkan maranéhna apal kumaha anjeun kasampak kawas), rinci anjeun sarta uleman pikeun meunangkeun [sesuatu] bébas dina situs anjeun, lajeng boga daptar (bunderan) dina sejenna.

  8. 8

    Doug… ide anu saé! Dina pasamoan TechCom panganyarna kuring dibikeun kaluar info kontak kuring dina tonggong maranéhanana inuman sanggeus Starbucks ngagunakeun nalika patrons mawa cangkir sorangan. Kuring nanya ka sakeupeul aranjeunna pikeun nandaan up inuman kuring sorangan, tapi tatu nepi ngagunakeun éta pikeun inpo kontak. Kuring ngan meureun kudu balik jalur Anjeun salajengna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.