Kasus Bisnis pikeun Manajemén Aset Digital

Kasus Bisnis pikeun Infographic Digital Asset Management

Di dunya dimana kaseueuran (atanapi sadayana) file urang disimpen sacara digital di panjuru organisasi, penting pisan yén urang ngagaduhan cara pikeun departemén anu béda sareng individu ngagaduhan aksés kana file ieu sacara teratur. Janten, popularitas solusi manajemen aset digital (DAM), anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun unggah file desain, poto saham, presentasi, dokumén, sareng sajabana dina Repository umum anu tiasa diaksés ku pihak internal. Tambih Deui, leungitna aset digital turun sacara drastis!

Abdi damel sareng tim di Widen, a solusi manajemén aset digital, dina infographic ieu, ngajajah kasus bisnis pikeun manajemén aset digital. Umum pikeun bisnis nganggo drive babarengan atanapi ngan saukur naros ka anu sanés pikeun ngirim file ngalangkungan email, tapi ieu henteu gagal-buktina. Dina survey anu anyar, 84% usaha ngalaporkeun yén mendakan asét digital mangrupikeun tantangan pangbadagna anu aranjeunna gaduh nalika damel sareng aset digital. Kuring terang seueurna nyeri sareng sabaraha waktos anu leungit nalika kuring henteu tiasa mendakan file dina arsip email abdi atanapi dina folder komputer kuring. Tapi bayangkeun hanjelu éta dina setting perusahaan ageung sareng seueur padamel; éta seueur kaleungitan waktos, épisiénsi, sareng artos.

Salajengna, éta ogé nyiptakeun masalah antara departemén. 71% organisasi ngagaduhan masalah dina nyayogikeun anggota staf sanés aksés ka aset dina organisasi, anu ngirangan kolaborasi antara departemén. Upami kuring henteu tiasa nyayogikeun désainer kuring ku dokumén kontén gampil, maka anjeunna henteu tiasa ngalaksanakeun tugasna. DAM nyayogikeun cara pikeun saha waé dina organisasi ngagaduhan aksés ka sadaya aset digital anu aranjeunna peryogikeun dina Repository anu teratur. Kalayan DAM, hal-hal janten gancang sareng éfisién.

Naha anjeun ayeuna nganggo solusi manajemén aset digital? Jenis masalah naon anu anjeun alami nalika kaayaan aset digital di organisasi anjeun?

The-Business-Case-for-DAM-Infographic (1)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.