Kumaha Milih Ngaran Domain pikeun Usaha anjeun

kumaha milih nami domain

Pikaresepeun pikeun dipikir-pikir deui nalika kuring kantos mésér nami domain sepanjang waktos (bahkan kuring ngajual sakali!) Sareng kumaha kuring nangtoskeun naon anu bade dipésér. Kami nembé ngamimitian usaha anyar CircuPress komo pernah namina perusahaan dugi kami yakin yén kami tiasa mésér nami domain pikeun éta! Kuring nebak kali aranjeunna ngarobah.

Nalika ngeunaan milih nami domain, némbongan kasaimbangan antara elemen-elemen penting ieu — kesederhanaan, kawajiban, kaitanana-mangrupikeun konci pikeun néwak kilat kasuksésan dina botol online anjeun.

Kuring yakin aya sababaraha hal anu masih kaitung… dash masih muncul rada spammy sareng nami-nami panjang kedah leres-leres dicegah. Ogé, ati-ati yén anjeun henteu ngagaduhan éjahan anu teu dihaja dina domain ... sapertos IT scrap at itscrap.com, kedah dijauhan. WhoIsHostingThis.com sasarengan pituduh anu saé ieu pikeun ngabantosan anjeun milih nami domain salajengna!

kumaha-milih-bisnis-domain-ngaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.