10 Konci Pikeun Suksés pikeun Usaha ngadopsi Média Sosial

Burj Dubai - Gedong Anu Jangkung di DunyaPoé isuk ieu kuring pendak sareng perusahaan sareng ngabagi saloba-seueur kuring ngeunaan kumaha sareng kunaon bisnis nyoko kana téknologi média sosial.

Seueur teuing perusahaan anu parantos teuleum teras nyobian nyortir masalahna engké tapi kuring yakin ieu tiasa parah handicap hiji kasuksésan perusahaan. Sering teuing, kami henteu kéngingkeun kasempetan kadua pikeun nerapkeun strategi média sosial. Aya kuburan anu langkung seueur tina proyék média sosial anu ditinggal, kalebet blog perusahaan, dimimitian ku perusahaan anu ngagaduhan karyawan berbakat sareng niat hébat.

Ati-ati pikeun ngembangkeun yayasan anu hébat bakal ngamungkinkeun perusahaan nguntungkeun langkung seueur nalika ngalaksanakeun téknologi média sosial pikeun ngahémat artos, numuwuhkeun pendapatan sareng ningkatkeun komunikasi sareng padamel, klien sareng prospek.

  1. panggung - Éta henteu cekap nganggo naon waé anu dianggo ku batur nalika perusahaan anjeun. Unggal platform kedah ditinjau pikeun kaamanan, karusiahan, cadangan, pangropéa, optimalisasi, dukungan integrasi ogé ngartos sumber anu diperyogikeun pikeun nerapkeun sareng ngajaga platform (s).
  2. transparansi - penting pikeun perusahaan pikeun mikawanoh yén ieu sanés situs brosur, ogé sanés tempat pikeun spamming. Karyawan, prospek sareng klién hoyong anjeun nganggo média sosial kusabab aranjeunna hoyong terang ANJEUNG sareng sapinuhna ngartos kumaha hubungan sareng anjeun bakal nguntungkeun aranjeunna.
  3. konsistensi - Anjeun kedah ngalaksanakeun ekspektasi jalma pikeun kontén sareng périodisitas. Média sosial sanés sprint, éta mangrupikeun marathon anu sering meryogikeun seueur sumber daya pikeun aktipitas pemirsa ti mimiti.
  4. napsu - Kasuksésan anjeun bakal gumantung pisan kana milari sumber daya manusa anu resep kana medium. Ngadamel karyawan anu tahan nerapkeun sareng ngamangpaatkeun média sosial bakal langsung ngiringan palsu sareng akhirna ngahasilkeun kagagalan.
  5. kaayaan milu aub - Kakuatan média sosial aya dina jumlah. Koméntar sareng jaringan ngadorong patalimarga sareng pangkat dina média sosial. Anjeun kedah promosikeun sareng pahala partisipasi ... utamina dina dinten awal kamekaran.
  6. wawaran - Sareng konsistén, penting pikeun mikawanoh yén média sosial sanés anjeun Hurungkeun. Tumuwuh sareng kasuksésan meryogikeun usaha anu tetep, teu henti, sareng konsisten.
  7. Panitia - Keragaman dina palaksanaan bakal ngahasilkeun hasil anu langkung saé kusabab pagawé anu béda katarik (sareng sering kacau) ku alat anu béda. Penting pisan pikeun tim ngabagi strategi sareng tujuan pikeun masihan arah.
  8. koordinasi - Prakarsa sosial anu diluncurkeun dina silo na langkung laun sareng sering gagal. Integrasi fisik antara mediums, otomatisasi eusi, sareng koordinasi antar departemén kedahna gancang ngembangkeun program anjeun. Ningkatkeun inisiatif sosial anjeun dina situs anjeun sareng email. Dorong eusi antara masing-masing pikeun nyerbu-pollinasi sacara efektif.
  9. ngawaskeun - Nyetel gera sareng monitoring analytics bakal ngijinkeun tim anjeun nyandak tindakan dumasar kana timuan.
  10. gol - Perusahaan condong teuleum ka média sosial tanpa mikirkeun naon anu aranjeunna leres-leres pilari atanapi kumaha aranjeunna bakal ngukur kasuksesan. Kumaha bakal anjeun ngukur kasuksesan sareng program média sosial anjeun? Kirang langkung sauran layanan palanggan? Langkung seueur palanggan? Ngaronjatkeun kinerja karyawan? Pikir sateuacan anjeun kabisat!

Salah sahiji analogi anu kuring resep nyayogikeun perusahaan nyaéta tingali dina Burj Dubai. Ayeuna jangkungna 800 méter, Burj Dubai bakal janten gedung pencakar langit panggedéna di dunya. Dina titik ieu, henteu saurang ogé terang kumaha jangkungna gedongna ... anu gaduhna terus manjangan jangkungna anu direncanakeun.

Konci pikeun tiasa naék langkung luhur nyaéta yayasan anu teu kalis ku wangunan éta didamel. Yayasan Burj Dubai ngagaduhan 192 tumpukan ngalegaan langkung tina 50 méter kana taneuh, ngalangkungan 8,000 méter pasagi, sareng kalebet langkung ti 110,000 ton beton!

Épéktip ngarencanakeun sareng ngawangun strategi média sosial perusahaan anjeun bakal mastikeun yén éta diwangun dina yayasan anu bakal ngabantosan program média sosial tumuh saé pisan tibatan anu diarepkeun ku sadayana. Datang pondok sareng perusahaan anjeun bakal kagagalan résiko - hal anu biasa teuing.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.