Kuring, Kuring, Abdi sareng Média Sosial

hartosna.jpgÉta sanés perkawis anjeun!

Sakali deui… éta sanés perkawis anjeun!

Unggal-unggal kuring nyarios dina média sosial, aya waé sababaraha pamilon anu bingung naha heran naha maranehna kedah diving. Sok aya perhatian ngeunaan kumaha aranjeunna ngatur, waktos anu kalangkung, naon kaunggulanna, sareng perhatian anu luar biasa ngeunaan karugian anu perusahaan tiasa ditanggung. Hiji karugian tunggal tiasa ngeureunkeun bisnis tina ngaléngkah kana média sosial… sareng biasana.

Dina hiji acara anu nembé, salah sahiji pamilon rada sesah ngartos kunaon. "Naha henteu Kaca Konéng?", Aranjeunna naros? "Éta dimana kuring angkat!", Saur aranjeunna.

Kuring ngajawab, "Kusabab anjeun merhatoskeun kumaha anjeun damel, dimana anjeun balik, sareng kumaha anjeun komunikasi. Anjeun nuju henteu merhatoskeun paménta konsumén, paripolah konsumen, sareng saluran panghasilan énggal anu dibuka ku média anyar. Anjeun mikir ngeunaan anjeun. Anjeun henteu mikirkeun dimana prospek anjeun sareng palanggan na parantos dimana atanapi dimana aranjeunna bertambah jumlahna. "

Prospék sareng pelanggan anjeun aya dina mesin pencari ... naha anjeun aya hasilna? Prospék sareng palanggan anjeun naroskeun bantosan di LinkedIn… naha anjeun nguping di dinya? Prospék sareng konsumén anjeun nyarioskeun anjeun dina Facebook sareng Twitter. Dupi anjeun ngaréspon? Atanapi anjeun ngan ukur ngadaptarkeun anu salajengna Panipuan Twitter pikeun nambihan 10,000 pengikut.

Naha nambihan média sosial kana arsenal pamasaran anjeun nambihan langkung komplikasi? Sugan! Upami anjeun henteu ngatur sacara épéktip, éta tiasa seueur damel. Upami anjeun ngamanipulasi éta, éta tiasa janten musibah. Upami anjeun ngungkit éta, éta tiasa ngahasilkeun hasil.

Sakali titik na didaptarkeun, lampu dihurungkeun sareng anu hadir khusus janten sumanget ngeunaan kasempetan. Usaha anjeun kedah ogé! Aya seueur kasempetan di luar sana. Naék kana kapal!

6 Komentar

  1. 1

    Sadayana leres. Sanajan kitu, kuring henteu weruh jenis pamilon anjeun boga, tapi saha nu nganggap Yellow Pages patut eta?!!

    Usaha ayeuna sieun, sabab artos ngaleungit. Ogé aranjeunna sieun ngeunaan screwing up média sosial. Naha konsultan aranjeunna nyewa ngabantosan aranjeunna dina artos?

    Sareng nganggo Wéb pikeun terang kumaha ngalakukeunana? Nya, aya sajuta geeks anu teu aya rasa bisnis pikeun unggal spesialis pamasaran Internet anu leres-leres pinter.

    Sieun maranéhna nyata. Aranjeunna teu blinkered. Ngadidik aranjeunna…

    Oh, sareng anjeun terang, sigana 'blog' parantos maot, sahenteuna pikeun pamasaran. Naha ieu leres?

    Upami kitu, sadaya scaremongering média sosial ieu kedah janten alesanana.

    Aduh…

    • 2

      Hi Sahail,

      Sapertos média naon waé, masih aya kaunggulan (wani nyarios) pikeun iklan dina Yellow Pages. Inget yen aya sajumlah badag warga senior anu teu on Net. Upami kuring hoyong nargétkeun aranjeunna, kuring tiasa nyobian Yellow Pages.

      Sedengkeun pikeun blog anu 'maot', sigana mah pernyataan anu teu percaya. Blog ayeuna keur terpadu leuwih gancang kana unggal strategi web ti kantos. Blog sareng strategi eusi organik parantos janten alat anu paling efektif pikeun milarian milarian organik. Seuseueurna usaha henteu blog pikeun pamasaran - urang bakal ningali sabalikna. EVERY média iklan séjén turun sataun leuwih taun kumisan ti pilarian organik.

      Hatur nuhun kana eupan balik! Nantikan partisipasi anjeun deui pas.

      • 3

        Doug,

        Kuring satuju yén blogging mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun SEO, sareng éta kedah diintegrasikeun kana usaha pamasaran hiji. Sanajan kitu, jenis rujukan anjeun kudu nyadangkeun yén pernyataan yén "blog ayeuna keur terpadu leuwih gancang kana unggal strategi web ti kantos"? Kitu ogé "strategi blog anu parantos janten alat anu paling mujarab pikeun milarian milarian organik"?

        Sakali deui, kuring satuju pikeun sabagéan ageung naon anu anjeun carioskeun, tapi pernyataan éta sigana rada kuat sareng katingalina bias sareng aranjeunna.

        Ngan panasaran upami anjeun tiasa nungtun kuring kana sababaraha bacaan anu bakal nawiskeun langkung validitas kana klaim anjeun. hatur nuhun.

        Arik

        • 4

          Hi Arik!

          Anjeun salawasna bisa marios ka Kaayaan Blogosphere. 2 cents abdi nyaéta yén anjeun kedah ningali situs penerbitan média utama sareng anjeun bakal mendakan Sistem Manajemén Kandungan na parantos ditingkatkeun pikeun kalebet blog. Tumuwuh bisnis sareng blogging ogé naék anu signifikan… bayar per klik handap tur pilarian organik naék. Aya ongkos konvérsi anu langkung luhur sareng ROI salajengna dina lalu lintas organik - sareng blogging mangrupikeun solusi anu paling murah pikeun kéngingkeun réngking organik.

          Doug

  2. 5
  3. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.