Naha Usaha anjeun Ngadamel Salah sahiji Kasalahan Media Sosial Umum Ieu?

kasalahan média sosial

Kusabab strategi média sosial terus mekar, alat analisisna ningkat, sareng kuring teras kaget ku naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu jalan - kuring sering teu nyaritakeun yén aranjeunna nuju ngalaksanakeun hiji hal salah dina média sosial. Naon anu tiasa janten kasalahan dina Kala abdi tiasa janten strategi anu hébat pikeun anjeun. Éta gumantung pisan kana naon anu diarepkeun ku pemirsa sareng naha anjeun ngalaksanakeun ekspektasi éta.

Kitu cenah - aya sababaraha dasar dasar anu unggal bisnis kedah diémutan sareng Jason Squires parantos damel padet pikeun ngagambarkeun aranjeunna di dieu di infographic ieu.

Ieu 5 kasalahan luhur - baca infographic pikeun sésana!

  1. Fokus kana jumlah pengikut anu langkung kualitas
  2. Nambihan kana sora
  3. nyebarkeun sorangan ipis teuing
  4. Kurangna a kapribadian
  5. teu ngarobah pengikut anjeun

kasalahan-média-sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.