Kumaha Usaha Kedah Berinteraksi sareng Unggal Platform Média Sosial

Tatakrama Bisnis Média Sosial

Pendapat kuring ngeunaan média sosial sering bénten sareng anu di industri kuring. Sacara téoritis, kuring resep média sosial sareng kasempetan éta nawiskeun usaha pikeun ngahontal palanggan sareng prospek dina tingkat pribadi. Kanyataanna parantos benten pisan.

Kuring parantos nonton usaha nyobian nganggo média sosial kalayan cara anu sami pikeun ngalakukeun saluran pamasaran sanés. Dina sababaraha kaayaan, ieu nyababkeun embarassment anu luar biasa… réspon robotic dilakukeun sacara umum pikeun pangguna média sosial anu cerdas ngarusak mérek, aranjeunna henteu ngabantosan éta. Dina waktos anu sanés, éta mérek henteu ningali kasempetan pikeun méréskeun masalah dina forum umum, nyayogikeun penguatan tina kahadéan anu tiasa aranjeunna laksanakeun.

Di pasar global ayeuna, dunya dimana usaha ti sakuliah dunya sayogi dina sapuan jari dina smartphone, ayana online anjeun henteu kantos langkung penting. Anjeun kedah menonjol ti pesaing anjeun, sayogi pikeun patarosan sareng patarosanana sareng ngadamel hubungan sareng konsumén anjeun supados aranjeunna bakal nganggo jasa anjeun deui-deui. Upami anjeun ngalakukeun éta leres, tempat anu paling saé pikeun ngalakukeun éta nyaéta dina média sosial.

TollFreeForwarding.com parantos cocog namina infographic pang anyarna, Tatakrama Bisnis Média Sosial. Abdi resep pisan panggunaan istilah éta tata titi tinimbang strategi, rencana, atanapi pituduh. Definisi tata krama nyaéta kode adat kabiasaan sopan di masarakat atanapi di kalangan anggota profési atanapi kelompok khusus. Boom! Aya harepan kumaha usaha ngawaskeun, ngaréspon, sareng ngamajukeun diri dina média sosial - sareng infographic ieu damel seueur damel dina nangtoskeunana.

  • Facebook - ngaréspon gancang sareng épéktip pikeun unggal pamundut ngalangkungan Halaman Facebook anjeun. Hindarkeun nganggo hashtags, éta henteu seueur dianggo dina platform.
  • Instagram - anggo carita kanggo nyayogikeun anu dipersonalisasi, di balik layar ningali bisnis anjeun. Janten konsisten dina mérek anjeun, saringan dilarapkeun, sareng nganggo hashtags kalayan épéktip.
  • Twitter - anggo platform medarkeun média sosial sapertos sponsor kami, Agorapulse, pikeun ngajadwalkeun, ngantri, sareng ngaoptimalkeun pelepasan tweet anjeun. Hindarkeun autoresponder sareng réaktif nganggo topik anu nuju sareng hashtag.
  • Youtube - jieun gambar leutik custom, tambahkeun kartu judul, sareng ajak langganan kana kanal anjeun ngalangkungan overlay sareng video anu saling nyambung.
  • Pinterest - pin eusi ti pangguna sanés sareng influencer pikeun kalibet sareng komunitas anjeun. Pastikeun sadaya gambar situs anjeun gampang pinnable - tambahkeun Pinterest Pin Ieu tombol.
  • LinkedIn - ulah sacara otomatis ngalanggan sambungan kana email pamasaran anjeun. Bagikeun kontén industri anu relevan pikeun ngawangun kredibilitas sareng pangaruh anjeun dina platform.

Ieu infographic hébat, Tatakrama Bisnis Média Sosial: Platform Anu Sadia.

Usaha sareng Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.