3 Cara Usaha Perjuangan sareng Mobile

perjuangan mobile

Nyoko mobile sacara meroket tapi sababaraha usaha anu ngaréspon. Sing saha jalma anu ningali hasil anu luar biasa dina inpormasi na… anu henteu katinggaleun. Pesen dina infographic ieu moal langkung jelas.

Éta stratégi, bodo. Malah CIO pinter sareng perusahaan anu dikokolakeun saé ogé ngalaman masalah nalika aranjeunna nganut mobilitas. Sareng nalika alat sélulér sareng aplikasi anyar sareng rumit dina cara anu bénten sareng PC sareng aplikasi sérver, tantangan anu matak ngabingungkeun pamimpin IT condong kirang téknis sareng langkung bisnis sareng strategis. Éta numutkeun kana Panilitian IDG

3 Cara Usaha Perjuangan sareng Mobile

Unduh Whitepaper anu jero dina SAP.

One comment

  1. 1

    Nalika téknologi sélulér terus ningkat ieu ngan ukur tiasa janten masalah anu langkung ageung pikeun sadaya jinis bisnis. Para ahli dina bidang ieu badé ngalakukeun pisan sacara finansial dina sababaraha taun ka hareup. Nuhun kana inpo anu manpaat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.