Strategi Bisnis dina 140 Karakter atanapi Kurang

bisnis twitter

Twitter parantos ngaluncurkeun deui aranjeunna Puseur bisnis sareng nambihan pidéo anu énggal. Abdi resep olahtalatah sareng desain grafis - éta ngalukis gambaran anu jelas sapertos Twitter sareng kumaha usaha tiasa ngamanpaatkeun alat sacara real-time pikeun milarian, ngaréspon sareng ngamajukeun bisnisna.

Dasar-dasarna kalebet hubungan sareng jalma anu leres, milarian terang langkung seueur ngeunaan saha di Twitter sareng kumaha cara ngahontal éta, ngartos hasilna anjeun analytics, ngahijikeun usaha pamasaran anjeun sareng tombol Twitter sareng Tweet anu dipasang, skala usaha anjeun pikeun maksimalkeun pangaruh
sareng kéngingkeun hasil kalayan taktik sareng strategi promosi anu suksés.

Twitter ngadaptar sababaraha taktik pikeun usaha nyandak strategi Twitter na nepi ka teu dipilari:

  • Kontes & undian - pengikut Target, narik minat aranjeunna, ngiringan aranjeunna dina kontes dimana aranjeunna ngencarkeun ulang sareng ngalegaan jangkauan pemirsa anjeun.
  • Réspon langsung - Anggo akun anu diwanohkeun anu ditargétkeun ka pamirsa khusus na geotarget ka régionis khusus pikeun numuwuhkeun anjeun ieu. Bales sareng bantosan handapna anjeun anu tumuh.
  • Kawanan ka Buka konci - Pengikut nyebarkeun pesen ku ngabales deui tawaran éta sareng, saatos sababaraha Retweet, aranjeunna diganjar diskon.
  • ngongkowan - Gabung kakuatan sareng influencer pikeun ngagedékeun pesen anjeun sareng nawiskeun seruan anu béda.
  • Peluncuran produk - Anggo Akun Dipromosikeun pikeun narik pengikut anyar sareng gabungan Tweet Dipromosikan sareng Tren Dipromosikeun pikeun narik ati anu pikasieuneun.
  • Twixclusive - Luncurkeun jual flash sadinten sacara éksklusif di Twitter. Nguatkeunana ku kerja sama sareng sabab dimana bagian tina pendapatan bakal disumbangkeun.
  • Anggo acara pikeun kalibet - Tim eusi sareng pamrograman Twitter tiasa nyiptakeun pangalaman khusus pikeun ngamajukeun acara anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.