3 Léngkah Ngamimitian Kampanye Pamasaran Pidéo Bisnis

ah momen

Pamasaran pidéo nyaéta kakuatan lengkep sareng para pemasar anu ngungkit platform bakal ngala pahala. Ti peringkat dina Youtube sareng Google dugi ka mendakan prospek sasaran anjeun ngalangkungan iklan pidéo Facebook, kontén pidéo naék ka luhur newsfeed langkung gancang tibatan marshmallow dina koko.

Janten kumaha anjeun ngamangpaatkeun média populér tapi rumit ieu?

Naon léngkah munggaran dina nyiptakeun eusi pidéo anu pikaresepeun pikeun pemirsa anjeun?

At Videospot, urang parantos ngahasilkeun sareng pamasaran pidéo pikeun pangusaha, bisnis, sareng mérek ti saprak 2011. Kuring sacara pribadi ngagarap live stream sareng kampanye pidéo pikeun palatih bisnis top sareng sababaraha nami ageung dina pamasaran média sosial.

Kami terang naon anu tiasa dianggo, sareng kami gaduh métrik pikeun ngabuktikeunana.

Henry Ford ngarévolusi industri nalika anjeunna ngenalkeun jalur perakitan pikeun produksi mobil. Éta tarékah anu sami anu kami lakukeun ku pidéo: dimana unggal léngkah tindakan anu berturut-turut narik anjeun langkung caket kana produk pidéo anu suksés. Léngkah munggaran dina prosés éta nyaéta ngembangkeun kontén.

Mimitian ku Stratégi Programming

Malah sateuacan ngagaleuh kaméra mahal nganggo iteuk selfie, para pemasar kedah ngawangun heula kerangka (judul sareng topik) dimana kampanye pidéo munggaran anjeun bakal terstruktur. Kami nyebat ieu strategi pemrograman anjeun.

Kami nganggo pendekatan 3 tingkat pikeun ngembangkeun strategi pamrograman anu bakal ngahontal tilu tujuan bisnis utama pikeun anjeun:

  1. Posisi pidéo anjeun dina halaman hiji tina hasil pamilarian.
  2. Ngadegkeun titik-of-view anjeun salaku sora wibawa.
  3. Lalu lintas drive ka halaman badarat atanapi acara konvérsi anjeun.

Sanaos unggal pidéo kedah ngagaduhan tujuan utami, Stratégi Kandungan P3 sanés ngan ukur ngabantosan anjeun dina nyiptakeun judul pidéo anu bakal narik paningali primér anjeun tapi nuturkeun format ieu ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun nyusun eusi pidéo anjeun ngarah anjeun ngarah pemirsa pikeun nyandak tindakan anu pantes.

Stratégi Kandungan P3

  • Tarik Eusi (Kabersihan): Ieu eusi anu narik paningali anjeun. Pidéo ieu kedah ngajawab patarosan anu ditaroskeun ku pemirsa unggal dinten. Pidéo ieu tiasa ngartikeun istilah atanapi tiori ogé. Sacara umum, ieu mangrupikeun kontén evergreen anjeun.
  • Eusi Push (Hub): Ieu pidéo anu langkung museur kana mérek sareng kapribadian anjeun. Ku cara kieu, saluran anjeun tiasa dianggo sapertos saluran vlogging dimana ANJEUN mutuskeun naon anu bakal ditingali atanapi didangukeun ku panyawang. Kalayan kecap séjén, anjeun ngatur agenda, sareng saluran anjeun janten "hub" kanggo kontén anu aya hubunganana sareng industri anjeun.
  • Eusi Pow (Pahlawan): Ieu pidéo anggaran anjeun langkung ageung. Éta kedah dihasilkeun kirang sering sareng fungsina saé nalika ditambah sareng acara utami atanapi Liburan anu dirayakeun ku industri anjeun. Salaku conto, upami anjeun ngagaduhan saluran pikeun Awéwé, maka ngahasilkeun pidéo anu langkung ageung pikeun Hari Ibu tiasa ngalayanan anjeun ogé. Upami anjeun nyiptakeun pidéo pikeun atlit atanapi industri olahraga, Super Bowl tiasa janten kasempetan pikeun ngahasilkeun pidéo tungtung anu langkung luhur.

Ngadaptarkeun Pelatihan Youtube Owen Dinten Ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.