Naon ari Personas Pembeli? Naha Anjeun Peryogi Aranjeunna? Sareng Kumaha Anjeun Nyiptakeunana?

Anu Mésér Personas

Sedengkeun pemasar sering damel pikeun ngahasilkeun kontén anu duanana ngabédakeun aranjeunna sareng ngajelaskeun manpaat produk sareng jasa na, aranjeunna sering sono kana ngahasilkeun eusi pikeun masing-masing ngetik jalma anu mésér produk atanapi jasa na.

Salaku conto, upami prospek anjeun milari jasa hosting anu énggal, pamasar anu fokus kana pamilarian sareng konvérsi tiasa dipokuskeun kana kinerja bari diréktur TI tiasa museur kana fitur kaamanan. Penting pisan pikeun anjeun nyarios ka duanana - sareng sering meryogikeun anjeun sasaran masing-masing kalayan iklan sareng kontén khusus.

Pondokna, éta ngeunaan ngabagi olahtalatah perusahaan anjeun pikeun masing-masing ngetik tina prospek anjeun kedah nyarios. Sababaraha conto kasempetan lasut:

  • Konversi - Perusahaan fokus kana eusi anu bakal narik perhatian kana situsna tibatan ngaidentipikasi personas anu leres-leres nyetir konvérsi. Upami 1% pengunjung situs anjeun janten pelanggan, anjeun kedah nargétkeun éta 1% sareng ngaidentipikasi saha aranjeunna, naon anu nyababkeun aranjeunna pikeun ngarobih, teras milarian cara nyarios ka anu sanés sapertos aranjeunna.
  • industri - Platform perusahaan ngalayanan sababaraha industri, tapi eusi umum dina situsna ngan ukur nyarios ka bisnis umum. Ku henteu ngagaduhan industri dina hirarki konténna, prospek anu ngadatangan situsna tina bagean anu khusus henteu tiasa ngabayangkeun atanapi nyusun kumaha platform bakal ngabantosan aranjeunna.
  • posisi - Eusi perusahaan nyarios langsung kana hasil bisnis sacara umum platformna parantos disayogikeun tapi ngalalaworakeun kana carana platform ngabantosan unggal posisi padamelan dina perusahaan. Perusahaan nyandak kaputusan mésér sacara kolaboratif, janten penting pikeun unggal posisi anu kapangaruhan dikomunikasikan.

Daripada pokuskeun kana mérek, produk, sareng jasa anjeun pikeun ngembangkeun hirarki eusi anu posisi masing-masing, anjeun tibatan ningali perusahaan anjeun tina panon pembeli anjeun sareng ngawangun eusi sareng program olahtalatah anu nyarios langsung motivasi aranjeunna pikeun jadi nasabah mérek anjeun.

Naon anu Meuli Personas?

Personas personas mangrupikeun idéntitas fiksi anu ngagambarkeun jinis prospek anu diucapkeun ku bisnis anjeun.

Brightspark Consulting nawiskeun ieu infographic of B2B Buyer Persona:

Buyung Persona Profile

Conto Anu Mésér Personas

A publikasi kawas Martech Zone, contona, ngalayanan sababaraha personas:

  • Susan, Kapala Officer Marketing - Sue nyaéta anu nyandak kaputusan nalika ngeunaan téknologi mésér pikeun ngabantuan kabutuhan pamasaran perusahaanna. Sue nganggo publikasi kami pikeun duanana mendakan sareng alat panilitian.
  • Dan, Diréktur Marketing - Dan ngembangkeun strategi pikeun ngalaksanakeun alat anu pangsaéna pikeun ngabantuan pamasaranna sareng anjeunna hoyong tetep nuturkeun téknologi pang anyarna.
  • Sarah, Anu gaduh Usaha Leutik - Sarah teu ngagaduhan sumber daya moneter pikeun nyewa departemen pamasaran atanapi agénsi. Aranjeunna milari prak-prakan anu pangsaéna sareng alat-alat murah pikeun ningkatkeun pamasaranna tanpa ngalanggar anggaran.
  • Témbal, Investor Téhnologi Marketing - Témbal nyobian tetep awas pikeun tren pang anyarna dina industri anu diinvestasikeunana.
  • Katie, Intern Internét - Katie badé angkat ka sakola pikeun Pemasaran atanapi Hubungan Masyarakat sareng hoyong langkung ngartos industri janten anjeunna kéngingkeun padamelan anu hadé nalika lulus.
  • Tim, Panyayogi Téhnologi Pamasaran - Tim hoyong awas ku perusahaan pasangan anu anjeunna tiasa integralkeun atanapi jasa jasa.

Nalika nyerat tulisan kami, urang ditéang pikeun mastikeun yén urang langsung komunikasi sareng sababaraha personas ieu. Dina kasus tulisan ieu, éta bakal Dan, Sarah sareng Katie anu urang fokus.

Conto ieu, tangtosna, sanés vérsi anu lengkep - éta ngan ukur tinjauan. Profil persona anu saleresna tiasa sareng kedah langkung jero dina wawasan perkawis unggal unsur profil persona ... industri, motivasi, struktur ngalaporkeun, lokasi geografis, jenis kelamin, gaji, pendidikan, pangalaman, umur, sareng sajabana Langkung dimurnikeun persona anjeun, anu langkung jelas komunikasi anjeun bakal janten nalika nyarios ka calon pembeli anjeun.

A Video on Buyer Personas

Pidéo hebat ieu ti Marketo rinci kumaha personas pembeli ngabantosan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sela dina kontén sareng kumaha sasaran sacara akurat hiji pemirsa anu langkung resep mésér produk atanapi jasa anjeun. Marketo mamatahan propil konci ieu anu kedah teras dilebetkeun kana Buyung Persona:

  • ngaran:  Ngaran persona anu diwangun sigana sigana konyol, tapi tiasa manpaat pikeun ngabantosan tim pamasaran ngabahas konsuménna sareng ngajantenkeun langkung jelas pikeun perencanaan kumaha ngahontal aranjeunna
  • Jaman:  Umur atanapi rentang umur persona ngamungkinkeun pikeun paham ciri-ciri khusus generasi.
  • kapentingan:  Naon hobi aranjeunna? Naon anu aranjeunna resep lakukeun dina waktos luang? Jinis patarosan ieu tiasa ngabantosan ngawangun téma kontén anu sigana tiasa dilakukeun.
  • Pamakéan Média:  Platform média sareng saluran anu aranjeunna anggo bakal mangaruhan kumaha sareng dimana aranjeunna tiasa dihubungi.
  • Keuangan:  Panghasilan sareng ciri kauangan anu sanésna bakal nangtoskeun naon jinis produk atanapi jasa anu ditunjukkeunana sareng naon titik harga atanapi promosi anu raoseun.
  • Affinities Merk:  Upami aranjeunna resep mérek anu tangtu, ieu tiasa nyayogikeun naon jinis kontén anu diréspon ogé.

Unduh Cara Nyiptakeun Persona Anu Mésér sareng Lalampahan

Naha Nganggo Personas Pembeli?

Sakumaha infographic di handap ngajelaskeun, ngagunakeun personas pembeli damel situs 2 dugi 5 kali langkung épéktip ku nargétkeun pangguna. Nyarios langsung ka pamirsa khusus dina eusi tulisan anjeun atanapi pidéo tiasa dianggo saé pisan. Anjeun bahkan mungkin hoyong nambihan menu navigasi dina situs anjeun khusus pikeun industri atanapi posisi kerja personas.

Ngagunakeun personas pembeli dina program email anjeun ningkatkeun tingkat klik-tés kana email ku 14% sareng tingkat konvérsi 10% - nyetir panghasilan 18 kali langkung seueur tibatan email anu disiarkeun.

Salah sahiji alat anu paling penting pikeun pamasar pikeun nyiptakeun jinis iklan anu ditargétkeun anu ningkat kana penjualan sareng konversi - sapertos anu katingali dina kasus Skytap - nyaéta persona pembeli. Pikeun langkung seueur terang ngeunaan naon anu gaduh personas pembeli sareng kumaha aranjeunna tiasa ningkatkeun hasil kampanye pamasaran anjeun, parios infographic pangénggalna Single Grain - Target Anu Dipikagaduh: Élmu Pembina Mésér Personas.

Personas personas ngadamel ngawangun efisiensi pamasaran, alignment sareng efektivitas sareng target target seragam nalika komunikasi sareng calon palanggan ngalangkungan iklan, kampanye pamasaran, atanapi dina strategi pamasaran kontén anjeun.

Upami anjeun gaduh persona pembeli, anjeun tiasa nyerahkeun éta ka tim kreatif anjeun, atanapi agénsi anjeun, pikeun ngahémat waktos aranjeunna sareng ningkatkeun kamungkinan épéktasi pamasaran. Tim kréatip anjeun bakal ngartos nada, gaya, sareng stratégi pangiriman - ogé ngartos dimana pembeli nalungtik di tempat sanés.

Meuli Personas, nalika dipetakeun ka Mésér Lalampahan, ngabantosan perusahaan ngaidentipikasi jurang dina strategi konténna. Dina conto anu munggaran kuring dimana saurang profesional IT prihatin ngeunaan kaamanan, ayeuna audit pihak katilu atanapi sertifikasi tiasa dilebetkeun kana bahan pamasaran sareng iklan pikeun nempatkeun anggota tim éta betah.

Kumaha Cara Nyiptakeun Personas Pembeli

Kami condong mimitian ku nganalisis konsumén urang ayeuna sareng teras jalan deui ka pemirsa anu langkung lega. Ngukur dulur ngan saukur teu asup akal ... émut kaseueuran pamirsa anjeun moal pernah ngagaleuh ti anjeun.

Nyiptakeun personas panginten peryogi sababaraha panilitian beurat ngeunaan pemetaan afinitas, panilitian étnografi, netnografi, grup fokus, analytics, survey, sareng data internal. Langkung sering tibatan henteu, perusahaan ningali ka perusahaan panilitian pasar profesional anu ngalakukeun analisis demografi, firmagraphic, sareng géografis tina basa nasabahna, teras aranjeunna ngalakukeun séri wawancara kualitatif sareng kuantitatif sareng basis pelanggan anjeun.

Dina waktos éta, hasilna dibagi, inpormasi disusun, masing-masing persona dingaranan, tujuan atanapi ajakan-to-action dikomunikasikan, sareng profil anu diwangun.

Anu Mésér Personas kedah ditilik deui sareng dioptimalkeun salaku organisasi anjeun ngalihkeun produk sareng jasa sareng kéngingkeun palanggan énggal anu henteu sacara alami lebet kana personas anjeun ayeuna.

Kumaha Cara Nyiptakeun Personas Pembeli

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.