Mikat Pamirsa, Entong Mésér Éta

Lencana Twitter 1

Éta henteu gampang pikeun ngembangkeun basis pengikut anu ageung Twitter. Cara anu paling gampang nyaéta nipu sareng nyéépkeun artos anjeun ngagaleuh rébuan pengikut tina salah sahiji ieu "bisnis" online anu nawiskeun jasa sapertos kitu.

Naon anu tiasa diala tina ngagaleuh pengikut? Janten kumaha upami anjeun gaduh 15,000 pengikut anu henteu resep kana bisnis anjeun sareng pesen anu anjeun komunikasi? Meuli pengikut ngan saukur henteu jalan, sabab gaduh pengikut anu ageung dina Twitter moal mangaruhan bisnis anjeun kecuali pengikut anjeun paduli naon anu anjeun tweet.

Lencana Twitter 1

Kahadean tina WikiCommons

Urang sadayana parantos ningali pangaruh gaduh pengikut ageung di Twitter; ngan ukur naros ka Southwest Airlines. Alesan jelema resep Kevin Smith tiasa nyiptakeun ramalan sapertos anu ageung dina Twitter sabab seueur pengikut na anu resep kana naon anu anjeunna carioskeun.

Usaha tiasa ngagaduhan jinis anu sami nuturkeun ieu, tapi langkung hese sareng butuh waktu. Mimiti, butuh eusi. Ngembangkeun strategi pikeun halaman anjeun, sareng naon anu anjeun badé pasang. Kirimkeun pesen anu penting pikeun pengikut poténsial anjeun. Upami anjeun dina ritel maka tweet ngeunaan poéna sareng kupon. Tweet ngeunaan kajadian di balik layar anu matak resep pikeun pemirsa anjeun.

Teras, tuturkeun jalma atanapi perusahaan anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun. Upami anjeun ngagaduhan butik jeans desainer, teras turutan desainer sareng pamimpin industri mode. Pemirsa anu dituju anjeun bakal nuturkeun halaman anu sami, sareng aranjeunna bakal mendakan anjeun ngalangkungan anu anjeun nuturkeun.

Akhirna, sing sabar. Média sosial ibarat mancing. Anjeun teras-teras ngalungkeun umpan ka luar sana, sareng hiji dinten anjeun badé ngagaleuh aranjeunna siga gélo. Janten aktip, gancang, sareng waspada ngeunaan kontén anjeun sareng situs anjeun bakal tumuh.

4 Komentar

  1. 1

    Saloba Abdi hoyong satuju, hanjakalna angka badag mawa loba beurat tur mangrupakeun simbol otoritas. Abdi tangtangan anjeun pikeun nguji mésér sareng hiji perusahaan, teras tumbuh organik sareng anu sanés. Anjeun bakal mendakan yén grup anu paling seueur pengikutna bakal tumbuh sacara organik langkung gancang. Abdi ngarepkeun hal-hal béda tapi henteu. Jalma resep milik… jeung angka nu leuwih gede nu pikaresepeun.

  2. 2

    Kuring geus uninga duanana - jadi sosial; Éta mangrupikeun média sosial sareng ngan ukur tweet ngeunaan bisnis anjeun - atanapi kuring nyangka anjeun tiasa gaduh dua akun. Abdi henteu tiasa ngiringan hiji, janten dimana anjeun mésér pengikut éta 🙂

  3. 3

    Upami anjeun badé ngagaleuh pamirsa pikeun akun Twitter atanapi platform anu sanés, aya cara anu langkung saé pikeun ngalakukeunana tibatan sacara harfiah "meuli pengikut" - aya seueur platform iklan anu tiasa nganteurkeun tingkat anu luar biasa tina nargetkeun bedah ka panongton anu kamungkinan pikeun manggihan eusi Anjeun relevan - sarta nikmat -through targeting behavioral, retargeting, jsb Tambih Deui, kalawan loba jaringan, Anjeun bisa meuli dina dasar CPA sarta ngan mayar lamun investasi anjeun jalan, sarta aya kauntungan ditambahkeun. nyieun dampak dina persepsi jeung kasadaran jeung pendekatan kreatif ka média euyeub nu mayar dividends ogé saluareun klik ngaliwatan.

    Sakabeh konsép mésér pengikut twitter saé upami anjeun perusahaan réspon langsung anu ngajual komoditi sareng maén kaulinan angka. Gagasan pikareueuseun pikeun perusahaan naon waé anu nyobian ngabédakeun sareng nambihan nilai kana merek. Ieu teu béda ti meuli daptar surelek, atawa meuli daptar surat langsung. Dasarna masih spam dina buku kuring, sanaos aya anu satuju pikeun mayar kanggo nambihan. Meuli pengikut leungit titik - éta lain ngan ngeunaan jumlah pengikut, éta ngeunaan hate jeung pikiran jeung kasatiaan jeung hubungan sarta tangtu, nyambungkeun merek ka dompét jeung naon di antarana.

  4. 4

    Kuring resep kana metodologi opt-in pikeun kéngingkeun pengikut sareng kami sering ngiklankeun jasa anu nawiskeun ieu. Pokona mah, kumaha oge teu nyaman, nyaeta jalma-jalma anu rada deet. Jumlah anu rendah mareuman jalma sareng nunjukkeun yén anjeun sanés sumber anu otoritatif. Angka anu luhur tiasa ngajantenkeun anjeun langkung gancang.

    Kalayan kecap sanésna, ngagaleuh pengikut sanés hartosna anjeun ngagaleuh haté sareng pikiranna. Naon anu anjeun mésér mangrupikeun angka anu cukup luhur sahingga jalma anu manah sareng pikiran bakal katarik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.