Calendly: Kumaha Nampilkeun Popup Penjadwalan atanapi Kalender Dipasang dina Wéb wéb anjeun atanapi Loka WordPress

Calendly Scheduling Widget

Sababaraha minggu ka tukang, kuring aya dina situs sareng perhatikeun nalika kuring ngaklik tautan pikeun ngajadwalkeun janjian sareng aranjeunna yén kuring henteu dibawa ka situs tujuan, aya widget anu nyebarkeun Calendly scheduler langsung dina jandela pop-up. Ieu mangrupikeun alat anu saé… ngajaga batur dina situs anjeun mangrupikeun pangalaman anu langkung saé tibatan neraskeunana ka halaman éksternal.

Naon Calendly?

Calendly integrates langsung kalayan anjeun Google workspace atawa sistem kalénder séjén pikeun ngawangun formulir scheduling anu duanana geulis tur gampang ngagunakeun. Pangalusna sadaya, anjeun malah bisa ngawatesan waktu nu ngantep batur nyambung sareng anjeun dina almenak Anjeun. Salaku conto, kuring sering ngan ukur sababaraha jam sayogi dina dinten khusus pikeun rapat luar.

Ngagunakeun scheduler kawas ieu ogé mangrupa pangalaman jauh hadé ti ngan ngeusian formulir a. Pikeun abdi firma konsultan transformasi digital, Kami gaduh acara penjualan grup dimana tim kapamimpinan aya dina rapat. Kami ogé ngahijikeun platform rapat wéb kami ka Calendly supados uleman kalénder kalebet sadaya tautan rapat online.

Calendly parantos ngaluncurkeun skrip widget sareng stylesheet anu ngalaksanakeun tugas anu saé dina nambihkeun bentuk jadwal langsung dina halaman, dibuka tina tombol, atanapi bahkan tina tombol ngambang dina footer situs anjeun. Skrip pikeun Calendly ditulis saé, tapi dokuméntasi pikeun ngahijikeun kana situs anjeun henteu saé pisan. Nyatana, kuring heran yén Calendly henteu acan nyebarkeun plugins atanapi aplikasi sorangan pikeun platform anu béda.

Ieu incredibly mangpaat. Naha anjeun dina jasa bumi sareng hoyong nyayogikeun palanggan anjeun pikeun ngajadwalkeun janjianna, walker anjing, perusahaan SaaS anu hoyong sémah ngajadwalkeun demo, atanapi perusahaan ageung sareng sababaraha anggota anjeun kedah gampang ngajadwalkeun… jeung widget embed mangrupakeun alat timer jasa hébat.

Kumaha Lebetkeun Calendly Dina Loka Anjeun

Ahéngna, anjeun ngan ukur bakal mendakan arah dina embed ieu di Jenis Acara tingkat teu tingkat acara sabenerna dina akun Calendly Anjeun. Anjeun bakal mendakan kodeu dina dropdown pikeun setélan jinis acara di katuhu luhur.

embedly calendly

Sakali anjeun ngaklik éta, anjeun bakal ningali pilihan pikeun jinis embeds:

embed téks pop-up

Upami anjeun nyandak kodeu sareng lebetkeun dimana waé anu anjeun pikahoyong dina situs anjeun, aya sababaraha masalah.

  • Upami anjeun hoyong nyauran sababaraha widget anu béda dina hiji halaman… sigana gaduh tombol anu ngaluncurkeun penjadwal (Téks Popup) ogé tombol footer (Widget Popup)… anjeun badé nambihan lambaran gaya sareng naskah pasangan tina kali. Éta teu perlu.
  • Nyauran skrip éksternal sareng file stylesheet inline dina situs anjeun sanés cara anu paling optimal pikeun nambihan jasa kana situs anjeun.

Rekomendasi kuring nyaéta pikeun ngamuat stylesheet sareng Javascript dina header anjeun…

Kumaha Widget Calendly Gawé

Calendly boga dua file anu diperlukeun pikeun embed kana situs anjeun, a stylesheet na JavaScript. Upami anjeun badé ngalebetkeun ieu kana situs anjeun, kuring bakal nambihan ieu kana bagian sirah HTML anjeun:

<link href="https://calendly.com/assets/external/widget.css" rel="stylesheet">
<script src="https://calendly.com/assets/external/widget.js" type="text/javascript"></script>

Nanging, upami anjeun dina WordPress, prakték anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun anjeun functions.php file pikeun nyelapkeun skrip ngagunakeun prakték pangsaéna WordPress. Janten, dina téma anak kuring, kuring gaduh garis kode di handap ieu pikeun ngamuat stylesheet sareng naskah:

wp_enqueue_script('calendly-script', '//assets.calendly.com/assets/external/widget.js', array(), null, true);
wp_enqueue_style('calendly-style', '//assets.calendly.com/assets/external/widget.css' );

Éta bakal ngamuat ieu (sareng cache aranjeunna) sapanjang situs kuring. Ayeuna abdi tiasa nganggo widget dimana Abdi hoyong aranjeunna.

Tombol Footer Calendly

Abdi hoyong nyauran acara khusus tinimbang jinis acara dina situs abdi, janten kuring ngamuat naskah di handap ieu dina footer kuring:

<script type="text/javascript">window.onload = function() { Calendly.initBadgeWidget({ url: 'https://calendly.com/highbridge-team/sales', text: 'Schedule a Consultation', color: '#0069ff', textColor: '#ffffff', branding: false }); }</script>

Anjeun bakal ningali Calendly naskah ngarecah kieu:

  • URL - kajadian anu pasti anu kuring hoyong muatkeun dina widget kuring.
  • naskah – téks nu Abdi hoyong tombol boga.
  • warna - warna latar tukang tombol.
  • Warna téks - warna téksna.
  • branding – miceun branding Calendly.

Popup téks Calendly

Kuring ogé hoyong ieu sadia sakuliah situs abdi ngagunakeun tumbu atawa tombol. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngagunakeun acara onClick dina anjeun Calendly jangkar téks. Tambang ngagaduhan kelas tambahan pikeun nampilkeunana salaku tombol (henteu katingal dina conto di handap ieu):

<a href="#" onclick="Calendly.initPopupWidget({url: 'https://calendly.com/highbridge-team/sales'});return false;">Schedule time with us</a>

Pesen ieu tiasa dianggo pikeun gaduh sababaraha panawaran dina hiji halaman. Panginten anjeun gaduh 3 jinis acara anu anjeun hoyong lebetkeun… cukup modifikasi URL pikeun tujuan anu cocog sareng éta bakal tiasa dianggo.

Popup Inline Embed Calendly

Inline embed rada béda dina éta ngagunakeun div anu sacara khusus disebut kelas sareng tujuan.

<div class="calendly-inline-widget" data-url="https://calendly.com/highbridge-team/sales" style="min-width:320px;height:630px;"></div>

Sakali deui, ieu mangpaat sabab anjeun tiasa gaduh sababaraha div sareng masing-masing Calendly scheduler dina kaca sarua.

Catetan samping: Abdi hoyong Calendly ngarobih cara ieu dilaksanakeun ku kituna henteu kedah téknis. Éta bakal saé upami anjeun ngan ukur gaduh kelas teras nganggo href tujuan pikeun ngamuat widget. Éta bakal meryogikeun coding kirang langsung dina sistem manajemen kontén. Tapi… éta alat anu saé (pikeun ayeuna!). Contona - plugin WordPress kalawan shortcodes bakal idéal pikeun lingkungan WordPress. Upami anjeun kabetot, Calendly… Abdi tiasa gampang ngawangun ieu kanggo anjeun!

Mimitian Jeung Calendly

Bantahan: Abdi pangguna Calendly sareng ogé afiliasi pikeun sistemna. Tulisan ieu ngagaduhan tautan afiliasi sapanjang tulisan.