Interaksi 'Hybrid Calling System = Endah

téknologi panggero

Dinten Senén, kuring gaduh kasempetan wisata interaksi, ngupingkeun sareng niténan sistemna dina tindakan, sareng nganggo demonstrasi lengkep Hei Otto - sistem konperénsi sora sareng wéb anu ngagunakeun téknologi interaksi dina tungtung tukang.

Perusahaan anu ngagaduhan pusat panggero ageung nurunkeun dua jalan anu béda, boh sistem pangenal pidato otomatis (ASR) atanapi ku padamel kamar anu mahal pikeun pangunjung pusat panggero. Telepon has pikeun IVR matak hanjelu, sareng waktos ngantosan pangunjung biasana pikaseurieun. Kawat piaraan pribadi kuring nyaéta nalika kuring nelepon ka sistem, éta peryogi kuring mencét kana nomer akun kuring, teras wawakil dukungan pelanggan (CSR) naros kuring ngulang deui nalika kuring tungtungna nampi éta dina telepon.

interaksi

Interaksi mangrupikeun sistem hibrid anu épéktip épéktip. Upami ASR henteu tiasa ngartos résponna, éta teras dialihkeun ka Analis Intén. Ieu mangrupikeun ahli anu ngatur sababaraha akun anu néwak kekecapan anu teu tiasa dikenal ku sistem. Hasil akhirna mangrupikeun pangalaman anu gancang pikeun pelanggan! Daripada anjeun ngulang 3 kali teras gagal nempatkeun anjeun ditahan… Analis Intén ngupingkeun pesen anjeun sareng ngarahkeunana saluyu.

Kuring henteu tiasa kana detil, tapi sistem pangarahan sareng manajemén pikeun Analis Intén bakal niup pipikiran anjeun. Éfisiénna, gaduh cék konfirmasi, ogé ngahargaan waktos réspon anu gancang. Pusat panggero tiasa dianggo kalayan sakedik sumberdaya sareng ngolah éksponénsial langkung seueur télépon ... bari mastikeun duanana akurasi sareng ningkat kepuasan pelanggan. Pencét upami anjeun henteu ningali Hei video Otto.

 

Hei Otto mangrupikeun aplikasi sora, wéb sareng iPhone anu terintegrasi kalayan Interaksi anu nyokong éta. Tingali kana pidéo pikeun sababaraha pilihan canggih di Hei Otto, sapertos Otto nyauran ka pamiarsa atanapi ngalihkeun telepon konperénsi anjeun tina hiji telepon ka telepon anu sanés - tanpa anu kantos sadar ku para hadirin!

4 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Ku teu sangka anu luar biasa nyaéta kaadilan pikeun sistem interaksi. Interaksi mangrupikeun luncat kuantum payun dina téknologi call center sareng campuran prosés manusa & téknologi. Naon waé perusahaan anu ngagaduhan pusat telepon ageung kedah ngajajah nganggo sistem ieu.

    Adam

  2. 2

    Kuring kantos ngalaman paparan kana téknologi Interaksi sateuacanna (HotBox pizza leres-leres ngaganggu kuring nalika kuring mimiti ngagunakeun éta), tapi konperénsi siga aplikasi anu saé pikeun pangalaman pangguna anu endah. Teu aya UI sapertos sora manusa!

  3. 3

    Kuring kantos ngalaman paparan kana sistem interaksi sateuacanna, HotBox pizza leres-leres ngaganggu kuring pertama kali kuring nganggona, tapi konperénsi siga aplikasi anu saé pikeun pangalaman pangguna anu endah. Kuring bakal nganggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.