Ngalakukeun sareng Henteu Naha Sanggup Suksés pikeun Aksi

nelepon ka aksi prakték pangalusna

Jalma-jalma di Litmus parantos ngahijikeun inforgraphic ieu dina Laksanakeun sareng Henteu Dilaksanakeun pikeun Sépak Suksés Pikeun Laksanakeun (CTA). Éta henteu ngan ukur lumaku pikeun pamasaran email. CTA anu hébat sesah kanggo mésér dina wéb - tapi diperyogikeun! Upami Anjeun kersa nyayogikeun jalan ka papacangan pikeun pamiarsa anjeun, anjeun kedah ngagaduhan seruan anu hébat!

Tina Infographic: Nalika ngagunakeun email pikeun komunikasi sareng pamiarsa anjeun, aya seueur cara pikeun kalibet sareng inspirasi. Citra, téks, wawaran, bagan, sareng tautan ngabantosan ngabedakeun kampanye anjeun sareng minat palanggan anu pikaresepeun, tapi pikeun muka email anjeun ngan ukur satengah perang. Léngkah salajengna nyaéta mere ilham tindakan ngalangkungan panggero anu kuat sareng kuat (CTA). Nalika dugi ka waktosna pikeun ngarencanakeun kampanye anjeun salajengna, tuturkeun tip ieu pikeun ngasupkeun CTAs anu mereun tindakan kana surélék anjeun ku cara anu leres (sareng nyingkahan jalan anu salah).

nyaéta panggero pikeun aksi 940x2797

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.