Hasil Tés Telepon-To-Action sareng Hubspot

logo hubspot

Éta salawasna endah pisan ningali kumaha béda-béda dina ajakan pikeun aksi tiasa mangaruhan pisan kana tingkat klik-ténggal sareng konvérsi. Salah sahiji daérah di Hubspot yén kuring henteu nyangka seueur jalma ngungkit pinuh nyaéta bagian Call-To-Action na.

Anjeun bakal perhatoskeun seruan tunggal aksi on Martech handap dina footer dina kolom kénca. Kami diuji tilu vérsi ngeunaan panggilan-to-aksi anu sami. Olahtalatah éta persis sarua, tapi kami rupa-rupa warna. Salah sahijina nyaéta latar hideung anu kontras pisan sareng halaman anu sanésna ampir sami - ngan ukur warna-warni warna tombolna.

Pangujian Hubspot Call-To-Action

Hasilna pikaresepeun - CTA kalayan tombol héjo nguntungkeun CTA anu sanés ku ampir dua kali! Versi tombol héjo nyababkeun kirang langkung klik, tapi tingkat konvérsi langkung luhur.

Ieu mangrupikeun tés alit dimana kami ngan ukur sababaraha warna. Urang teraskeun ngaoptimalkeun CTA kalayan versi anu béda dina sababaraha warna sareng sababaraha tés pikeun leres-leres ngaoptimalkeun hasilna. Kami ogé ngakuan kanyataan yén tingkat klik umumna saé pisan, ogé… urang ngagaduhan sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun dina CTA ieu. Éta dina tempat anu sesah sareng henteu teras-terasan aya hubunganana sareng eusi di sakuriling na.

Hubspot ngajantenkeun saderhana pikeun nguji. Anjeun tiasa nambihan saloba versi panggilan-to-aksi anjeun kana panganteur na teras ngan ukur lebetkeun naskah anu disayogikeun dina situs anjeun. Hubspot ogé nyayogikeun cara pikeun sasaran pengunjung anu khusus ku panggilan-to-aksi ... tapi éta pikeun postingan anu sanés!

Catetan: DK New Media nyaéta bijil Hubspot Agénsi.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring henteu terang anjeun mangrupikeun Agénsi Hubspot Doug! Kami nganggo Hubspot ayeuna kanggo http://www.tynerpondfarm.com tapi anu mikiran pindah. Naha urang tiasa nyarios perkawis ieu henteu lami? Kami henteu kéngingkeun hasil anu dipikahoyong tapi éta tiasa kalepatan kami….

    • 2

      Leres, leres éta. Kami parantos ngalaksanakeun Hubspot, Pardot, ActOn, Marketo sareng Eloqua sareng klien kami @chrisbaggott: disqus :). Tangtosna, perusahaan Indiana henteu terang éta kusabab aranjeunna nyéwa agénsi ti nagara sanés, hihi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.