7 Alesan pikeun Ngalaksanakeun Ngalacak Telepon sareng Analytics

analitik panggero asup

Anu datang mendakan situs anjeun nganggo kecap konci umum di industri anjeun. Aranjeunna badarat dina halaman bumi anjeun ngalangkungan telepon pinterna, muka halaman bumi, sareng gancang mendakan nomer telepon bisnis anjeun. The nomer leres-leres numbu pikeun otomatis nyauran nalika aranjeunna mencét kana nomer telepon. Prospék nyarios ka tim inbound berbakat anjeun anu gancang nutup aranjeunna.

Hanjakalna, éta henteu warta anu saé. Nomer telepon anjeun nyaéta dikodekeun keras dina témplat wéb anjeun. Hasilna, anjeun henteu terang ti mana datangna sareng kampanye mana, upami aya, pikeun atribut penjualan anu katutup. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun solusi nyukcruk telepon, anjeun bakal ngagaduhan carita anu jauh béda. Pamakéna badé badé dina situs anjeun sareng nomer telepon énggal bakal dihasilkeun sacara dinamis dumasar kana kecap konci dina kampanye pamilarian. Jalma anu bakal nyauran nomer éta, teleponna bakal kadaptar dina telepon analytics, sareng jual bakal leres leres-leres aya kana kecap konci sareng kampanye pamilarian.

Nalika ieu mangrupikeun méwah opsional pikeun perusahaan perusahaan sababaraha taun ka pengker, nelpon pelacak sareng analytics ayeuna solusi anu meujeuhna. Nyumponan biaya ku paripolah smartphone - anu caket - sareng waktuna pikeun anjeun nganggo téknologi ieu! Teu percanten ka abdi? Ieu mangrupikeun 7 statistik kritis anu ngadukung nyoko kana pelacak telepon:

  • Tumuwuhna milarian seluler diproyeksikeun ngahasilkeun 73 milyar telepon ka bisnis dugi ka 2018
  • 61% responden survey nyarios klik-to-panggero mangrupakeun konci dina fase mésér balanja
  • 70% paluruh sélulér nganggo klik-to-panggero pikeun ngahubung sareng bisnis langsung hasil teangan
  • 79% pangguna pangguna smartphone pilarian lokal, 89% sakali per minggu, 58% sahenteuna unggal dinten
  • 57% jalma nelepon sabab hoyong ngobrol a jalma asli
  • Usaha parantos nampi 19% naékna volume telepon sataun leuwih sataun
  • inbound telepon ngarobih 10-15 kali langkung seueur tibatan web

As CallRail nempatkeun éta, prospek anjeun parantos aya dina telepon. Patarosanna naha naha aranjeunna nelepon anjeun atanapi anjeun ngalacak éta.

Nyoko Telepon

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina CallRail

One comment

  1. 1

    Saatos maca tulisan ieu sadayana janten jelas pisan :) Hatur nuhun kana tulisan éta. Statistikna pikaresepeun, komo upami anjeun henteu terang nanaon tentang pelacakan telepon, éta ngajantenkeun anjeun mikirkeun manpaatna Callrail sigana janten kaputusan hébat, sareng aya panyadia sanés sapertos Avidtrack, Ringostat, Dialogtech.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.