Ngalacak Telepon Pangungkit pikeun Pangukuran Kampanye

nyukcruk panggero

Panilitian ku Google mangka éta 80% konsumén anu nganjang halaman wéb henteu paduli naha tina komputer, telepon pinter atanapi tablet, ngalakukeunana langkung resep telepon tinimbang hiji email atanapi formulir online salaku jalan salajengna. Nya kitu, 65% pangguna smartphone ngaksés internét unggal dinten sareng 94% diantarana ngalakukeun éta pikeun nalungtik produk atanapi jasa, tapi ngan 28% pamustunganana teras ngagaleuh alat anu sami.

Naon ieu hartosna pikeun pemasar nyaéta anu aranjeunna analytics data henteu lengkep sareng ngawujud panginten tiasa disababkeun pikeun kagiatan mérek tibatan investasi dina pamasaran online anu aranjeunna damel. Solusi pikeun maksimalkeun pungsi artos dina dolar pamasaran panginten tiasa dilacak-dilacak anu ngamungkinkeun anjeun pin nunjuk rute digital anu tepat anu di candak ku konsumén pikeun ngahontal titik jual.

Aya sababaraha cara pikeun nerapkeun lacak telepon. Hiji cara saderhana nyaéta ngarobah nomer telepon dumasar kana sumber anu ngarujuk tina halaman. Kami leres-leres ngeposkeun skrip anu dikembangkeun pikeun ngalakukeun ieu. Pikeun ngamimitian, urang ngan ukur nyarankeun klien kéngingkeun nomer telepon pikeun milarian, hiji kanggo sosial, sareng hiji pikeun ngarujuk situs supados aranjeunna tiasa ngamimitian ngitung usahana dumasar kategori. Cara anu sanésna nyaéta ngalanggan sareng ngahijikeun jasa propésional - seueur anu leres-leres bakal lebet kajadian dina konvensional anjeun analytics aplikasi.

Jasa nyukcruk telepon ngempelkeun inpormasi tina rupa-rupa sumber, kalebet pamasaran mesin pencari, kampanye AdWords sareng anu sanésna sareng ngaitkeun kana data telepon pikeun ngalacak rute anu dituju ku palanggan poténsial. Ieu nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan kasang tukang demografi konsumén, kalebet kumaha aranjeunna terang ngeunaan produk atanapi bisnis éta. Kalayan inpormasi sapertos kitu, pamasaran sasar, anu ngamungkinkeun ngamaksimalkeun pangasilan per unggal dolar anu diinvestasikeun dina pamasaran, janten sapotong kuéh.

DialogTech mangrupikeun palayanan sapertos kitu, kalayan integrasi pikeun Hubspot, Google Analytics, sareng seueur platform anu sanés. Aranjeunna gaduh API anu mantap. Pamaén sanés di pasar nyaéta Saman, Interactive Abad sareng LogMyCalls.

Nalika prospek nelepon bisnis, jasa pelacak telepon ngumpulkeun data anu aya pikeun nangtoskeun naha anu nelepon nelepon saatos ningali iklan digital anu mayar, daptar mesin pencari organik, atanapi tina Facebook. Aranjeunna nyandak analisis dugi ka tingkat detail anu paling minimal, kalebet kecap konci khusus anu diketik kana mesin pencari, waktos nalika anu nelepon ningali iklanna, naha telepon éta tina garis darat atanapi sélulér, sareng sajabina. Data éta bahkan diangkut kana Analytics dina sababaraha kasus. Data éta nyayogikeun gambaran anu épéktip pikeun épéktipitas unggal dolar pamasaran anu diinvestasikeun, sareng ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun anggaran pamasaran sareng strategi saluyu.

3 Komentar

  1. 1

    Héy Doug!

    Ieu sapotong nice jeung argumen compelling pikeun tracking panggero. Di Century Interactive, kami bakal satuju 🙂

    Rada sering, marketers teu meunang kiridit aranjeunna pantes. Paguneman antara marketer sareng klien kadang disada sapertos kieu:

    Klién: "Jadi anjeun nyorong kuring 20 klik liwat AdWords kamari tapi kuring terang yén telepon kuring henteu hurung sareng kuring henteu ngagaduhan usaha. Naha kuring mayar anjeun deui?"

    Pamasar: “Tungguan antosan! Kuring terang anjeun nampi sababaraha petunjuk anu haneut tina klik! Leres? Abdi ngarep?"

    Kumaha upami marketer tiasa nyarios:

    "Kuring nganteurkeun anjeun 20 klik sareng aranjeunna asalna tina 4 kecap konci ieu. 13 di antarana clicks ngarah ka nelepon telepon AND 7 di antarana éta jualan badag! Teu percanten ka abdi? Hayu urang ngadangukeun telepon anu kacatet babarengan, kuring bakal nunjukkeun ka anjeun naon anu kuring maksud.

    Unggal nelepon ngabejaan carita nu pantes dicaritakeun. 

    - Mike Haeg

  2. 2

    Blog hébat ngeunaan tracking Telepon sareng éta leres-leres ngagaduhan seueur mangpaat.

    Ieu daptar kauntungan anu kuring nembé dihijikeun anu tiasa ngabantosan saha waé anu maca ieu sadar kumaha pentingna tracking telepon pikeun pemasar naon waé anu ngukur kampanye on sareng offline na.

    Ukur kampanye pamasaran anjeun tina klik pikeun nelepon - sadar yén aya tautan anu leungit nalika ukur ngukur kunjungan halaman wéb

    Jalur pangunjung tiasa ditingali ngaliwatan situs wéb anu ngaidentipikasi titik telepon anu pasti

     Jumlah unik pikeun tiap nganjang unik

    Lacak kecap konci anu henteu terbatas

     ngabandingkeun telepon anjeun ngalawan penjualan anjeun pikeun ngaidentipikasi kecap konci anu leres-leres ngahasilkeun penjualan

     Integrasi Google™ masihan kamampuan pikeun ngahijikeun data telepon kana Google Analytics™ supados klik tiasa dibandingkeun sareng volume telepon. 

      Henteu aya hardware anu dipasang, kantun ngaksés sistem pelaporan dumasar awan 24/7 via login online.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.