Ngalacak Telepon Pangungkit pikeun Pangukuran Kampanye

nyukcruk panggero

Panilitian ku Google mangka éta 80% konsumén anu nganjang halaman wéb henteu paduli naha tina komputer, telepon pinter atanapi tablet, ngalakukeunana langkung resep telepon tinimbang hiji email atanapi formulir online salaku jalan salajengna. Nya kitu, 65% pangguna smartphone ngaksés internét unggal dinten sareng 94% diantarana ngalakukeun éta pikeun nalungtik produk atanapi jasa, tapi ngan 28% pamustunganana teras ngagaleuh alat anu sami.

Naon ieu hartosna pikeun pemasar nyaéta anu aranjeunna analytics data henteu lengkep sareng ngawujud tiasa disababkeun pikeun kagiatan mérek tibatan investasi dina pamasaran online anu aranjeunna damel. Solusi pikeun maksimalkeun pungsi artos dina dolar pamasaran panginten tiasa dilacak-dilacak anu ngamungkinkeun anjeun pin nunjuk rute digital anu tepat anu di candak ku konsumén pikeun ngahontal titik jual.

Aya sababaraha cara pikeun nerapkeun lacak telepon. Hiji cara saderhana nyaéta ngarobah nomer telepon dumasar kana sumber anu ngarujuk tina halaman. Kami leres-leres ngeposkeun skrip anu dikembangkeun pikeun ngalakukeun ieu. Pikeun ngamimitian, urang ngan ukur nyarankeun klien kéngingkeun nomer telepon pikeun milarian, hiji kanggo sosial, sareng hiji pikeun ngarujuk situs supados aranjeunna tiasa ngamimitian ngitung usahana dumasar kategori. Cara anu sanésna nyaéta ngalanggan sareng ngahijikeun jasa propésional - seueur anu leres-leres bakal lebet kajadian dina konvensional anjeun analytics aplikasi.

Jasa nyukcruk telepon ngempelkeun inpormasi tina rupa-rupa sumber, kalebet pamasaran mesin pencari, kampanye AdWords sareng anu sanésna sareng ngaitkeun kana data telepon pikeun ngalacak rute anu dituju ku palanggan poténsial. Ieu nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan kasang tukang demografi konsumén, kalebet kumaha aranjeunna terang ngeunaan produk atanapi bisnis éta. Kalayan inpormasi sapertos kitu, pamasaran sasar, anu ngamungkinkeun ngamaksimalkeun pangasilan per unggal dolar anu diinvestasikeun dina pamasaran, janten sapotong kuéh.

DialogTech mangrupikeun palayanan sapertos kitu, kalayan integrasi pikeun Hubspot, Google Analytics, sareng seueur platform anu sanés. Aranjeunna gaduh API anu mantap. Pamaén sanés di pasar nyaéta Saman, Interactive Abad sareng LogMyCalls.

Nalika prospek nelepon bisnis, jasa pelacak telepon ngumpulkeun data anu aya pikeun nangtoskeun naha anu nelepon nelepon saatos ningali iklan digital anu mayar, daptar mesin pencari organik, atanapi tina Facebook. Aranjeunna nyandak analisis dugi ka tingkat detail anu paling minimal, kalebet kecap konci khusus anu diketik kana mesin pencari, waktos nalika anu nelepon ningali iklanna, naha telepon éta tina garis darat atanapi sélulér, sareng sajabina. Data éta bahkan diangkut kana Analytics dina sababaraha kasus. Data éta nyayogikeun gambaran anu épéktip pikeun épéktipitas unggal dolar pamasaran anu diinvestasikeun, sareng ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun anggaran pamasaran sareng strategi saluyu.

3 Komentar

  1. 1

    Hei Doug!

    Ieu mangrupikeun hal anu hadé sareng argumen anu pikaresepeun pikeun ngalacak telepon. Di Century Interactive, urang satuju 🙂

    Sering sering, para pemasar henteu kéngingkeun kiridit anu aranjeunna pantes. Paguneman antara pamasar sareng klien kadang-kadang sapertos kieu:

    Klién: "Janten anjeun nyetir kuring 20 kali ngalangkungan AdWords kamari tapi kuring terang yén telepon kuring henteu disada sareng kuring henteu ngagaduhan usaha. Naha kuring mayar anjeun deui? "

    Marketer: "Antosan antosan antosan! Kuring terang anjeun nampi sababaraha petunjuk haneut tina klik! Leres? Abdi ngarep?"

    Kumaha upami pamasar tiasa nyarios:

    "Kuring nganteurkeun anjeun 20 klik sareng aranjeunna asalna tina 4 kecap konci ieu. 13 tina klik éta ngarah kana telepon sareng 7 diantarana mangrupikeun penjualan anu ageung! Teu percanten ka abdi? Hayu urang ngupingkeun telepon anu dirékam sasarengan, kuring bakal nunjukkeun naon anu kuring hartosna. ”

    Unggal telepon nyarioskeun carita anu pantes dicarioskeun. 

    - Mike Haeg

  2. 2

    Blog anu hébat ngeunaan ngalacak Telepon sareng éta leres-leres ngagaduhan seueur manpaat.

    Ieu daptar kauntungan anu kuring nembé ngahiji anu tiasa ngabantosan saha waé anu maca ieu sadar kumaha pentingna pelacakan panggero pikeun pamasar naon waé anu ngukur dina sareng kampanye offline.

    Ukur kampanye pamasaran anjeun tina klik kana télépon - sadar yén aya tautan anu leungit nalika ukur ngukur kunjungan halaman wéb

    Jalur pangunjung tiasa ditingali ngalangkungan halaman wéb anu ngaidentipikasi titik panggero tepat

     Jumlah anu unik pikeun unggal nganjang anu unik

    Lacak kecap konci anu teu aya watesna

     ngabandingkeun telepon anjeun ngalawan penjualan anjeun pikeun ngaidentipikasi kecap konci anu leres-leres ngahasilkeun penjualan

     Integrasi Google ™ masihan kamampuan pikeun ngahijikeun data telepon kana Google Analytics ™ sahingga klik tiasa dibandingkeun sareng jilid telepon. 

      Henteu aya perangkat keras kanggo dipasang, kantun aksés kana sistem pelaporan berbasis awan 24/7 ngalangkungan login online.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.